Érdemes nyugtatókat szedni ahhoz, hogy fennmaradjon a házasság? (beszélgetés)
miért nincs igazam?
Persze,hogy nem egyszerű..de 6 éve tart..
hát erre a beszólásra most egyáltalán nem volt szükségem......megtarthattad volna magadnak....persze, ha az ember rosszul van, rugjunk bele még nyolcat.....
legközelebb tartsd meg magadnak a megjegyzésedet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaja, igazad van!
És ahogy olvasom a hozzászólást, már érzik..
Nem értem, bocs ,ha bunkónak találsz/ vagy találtok.. de tőled ez egy szemét dolog a gyerekeidre nézve,hogy nem teszel semmit ez ellen, hogy ki tudjanak ebből szakadni! Mert ezek szerint te nem nagyon akarsz, ha már 6 éve húzod-halasztod...
Tényleg nem értem az ilyen embereket, mintha direkt csinálnák maguknak a problémát, és csak panaszkodnak, ellene meg semmit nem tesznek!
Te is csak azzal nyugtatod magad, hogy nem birod idegekkel..
egyáltalán nem neheztelek rád. a naplómban mindent leírtam. azt is tudom, hogy ez már régóta megy nálunk. de voltak jó napjaink is közbe-közbe. viszont egy élet nem arról szól, hogy van egy -két napunk, ami jó, a többin meg ordibálunk....
az biztos, hogy egy jogásztól meg fogom kérdezni, mi a teendő ilyen ügyben.
Remélem nem fogsz rám neheztelni, ha bemásolok valamit:" A férjem olyan ideges lett, hogy ő is elkezdte a sírást, mert azt hitte, hogy van köztünk valami. "
Nnnna....most akár volt köztetek valami akár nem, a férjedben valószínűleg akkor összetört valami és a bizalom megingott. Ezzel persze nem védeni akarom őt, csak ez elég ritka, hogy egy férfi így reagáljon valamire.
Ez a helyzet sem most alakult ki egyik pillanatról a másikra, gondolom én. Ez egy folyamat és bármi kiválthatta....
Egyébként ami a fő problémádat illeti, szerintem is kérdezz meg egy jogászt, szokott lenni ingyenes jogi tanácsadás is.
hát persze,hogy érdemes vele maradni..
Jaj, ilyet,hát te is tudod,hogy hülyeséget kérdezel. Ahelyett ,hogy ilyet kérdeznél, inkább érdelődnél,hogy hogy lehet elválni, pénzileg hogy lenne, stbstb... Cselekedj, ne csak ülj, járj utána, ha szeretnél élni! És nem utolsó sorban, gondolj a gyerekeidre!
sajnos már annak érzem magam. ma megint olyat ordított (szó szerint) a fiamra, hogy nekiestem a hülye férjemnek, ütöttem. már nem ijedek meg tőle, pedig azt hittem, hogy nekem esik, de nem.
nem bírom elviselni, amikor ordibál, mint egy hülye.a fülem miatt anélkül is orvoshoz járok. már alig hallok valamit.
További ajánlott fórumok:
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Te ébresztenéd a pici babádat azért, hogy a napirend fennmaradjon?
- Miért nincs jövője annak a kapcsolatnak, amit a nő akar, hogy fennmaradjon?
- Tudtok valamit ajánlani 4 éves gyereknek nyugtatóként? Teát ne!
- Április 1-én kezdenék dolgozni GYED után régi m.helyemen, előtte le kell töltenem a fennmaradt 30 nap szabimat. Ezután elmehetnék táppénzre?
- Természetes stresszoldók és nyugtatók