Tramadol leszokás (beszélgetés)
A guggolásból sokat profitálhatsz. Nézzél videókat, több féleképpen is lehet guggolni. Egyszerre maximálisan elég 1 percig guggolni. Ha nehéz, néhány másodperc is elég, esetleg valamiben kapaszkodva is. Napokon belül hatalmas változást fogsz érezni. Naponta 4-3x is guggolhatsz 1 percet.
Én tavaly, 70 évesen kezdtem el. Többször guggolok, sokszor a kertben is így gyomlálok, stb. Ha sokat ülök, időnként 10 guggolást végzek közben, az 20 mp-ig tart. Ennyi mindenkinek belefér. Szumó állást is szoktam, de ez már nem a nyújtásról szól, hanem az erősítésről. Erősen ragaszkodom a mozgásképességemhez, ezért pedig az én koromban napi szinten kell tenni nem keveset.😉
Leírt csodás hatásai bármelyikét.
Nem érdekes, most mást fogok venni, ha arra járok.
Idegbecsípődésre-éles fájdalomra- vettem be 5-6 kapszulát.
És jött a jó érzés is a fájdalom pedig jelentősen enyhült.
Veszélyes a tramadol,mert minden gondod megszűnik 6-8 órára,amíg hat,álmodozol, az alkoholnál sokkal kifinomultabban van jó kedved,közérzeted szuper.
@55Judit:Köszönöm szépen a tanácsokat,hasznosak,ki fogom próbálni ezt a mély guggolást!
Derékfájásra próbáld ki a mély guggolást. Számtalan eü. problémát megelőz és kezel. Találsz videókat is, magyarázattal. Ha nem tudnál most guggolni, megvan lépésről-lépésre hogy tudod elkezdeni. Már 3-4 nap után érzed hogy egyre jobban megy. Én minden reggelt ezzel kezdek. Nyújtja a gerinc ment mély izomzatot, a szalagokat, távolítja egymástól a csigolyákat. 1 hét után úgy érzed, újjászülettél!
Kérdezd meg AI-t melyik akupresszúrás pontot kell stimulálni derékfájás esetén. Megmondja, te pedig annak a pontnak a helyéről keresel fotót, majd magyar nyelvű magyarázatot, akár a hagyományos kínai gyógyászatban is. nem kell mindenre vegyi anyagokat szedni! Elég arra, ami máshogy nem oldható meg. De megbízni egyikben sem szabad, mert nem gyógyítanak meg csak tünetet kezelnek.
Kemény helyzet! Még a narkósokat is valahogy orvosi felügyelet mellett szoktatják le. Nem tudom hogy zajlik a kezelés. csak van valami megoldás. Ha hirtelen leállítják, ki tudja meddig érzi magát rosszul.
Most azt írom amit én csinálnék ha megvonnák tőlem ezt a "gyógyszert". Sőt már előtte: Vannak olyan étrendkiegészítők, melyek fokozzák a boldogsághormonok termelődését. Ezek ártalmatlanok, és elkezdeném szedni. Pl. most is rátaláltam egyre amit ha nappal vesz be az ember a hangulatát emeli, ha este, akkor az alváshoz szükséges hormontermelést szabályozza. Én utóbbira kezdtem el szedni néhány napja, mert bár sokat javult az alvásminőségem, van még mit szépíteni rajta. De vannak másak is, ha érintett lennék, mélyebben elmélyednék a témában az biztos.
"A tramadol egy erős, központi idegrendszerre ható ópiát típusú fájdalomcsillapító, amelyet mérsékelt vagy súlyos fájdalmak enyhítésére alkalmaznak. Magyarországon szigorúan vényköteles készítmény (pl. Tramadol AL, Tramadol Zentiva, Contramal), amelyet a hozzászokás és a függőség magas kockázata miatt csak rövid ideig és orvosi felügyelet mellett szabad szedni."
Ezt dobja ki az internet, úgy tűnik nem egy baráti a gyógyszer, ópiátos hatású, függőséget okoz. Mint a példád is mutatja.
Keresnék más szert, ami nem okoz függőséget, ha már erről közvetlenül nem tudsz leszokni...