Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tramadol leszokás fórum

Tramadol leszokás (beszélgetés)

27. Airtiger (válaszként erre: 26. - 55Judit)
ma 14:46
Azt hittem, a taurin olyan,mint a koffein. Most rákerestem,egész más.:)
26. 55Judit (válaszként erre: 24. - Globus)
ma 14:40
Persze, próbálgassad amit jónak gondolsz, én is ezt teszem. Én a Taurint megelőzésképpen használom csak. Ez nem gyógyít, ha azt vártad volna tőle.
25. 55Judit (válaszként erre: 22. - Airtiger)
ma 14:38

A guggolásból sokat profitálhatsz. Nézzél videókat, több féleképpen is lehet guggolni. Egyszerre maximálisan elég 1 percig guggolni. Ha nehéz, néhány másodperc is elég, esetleg valamiben kapaszkodva is. Napokon belül hatalmas változást fogsz érezni. Naponta 4-3x is guggolhatsz 1 percet.

Én tavaly, 70 évesen kezdtem el. Többször guggolok, sokszor a kertben is így gyomlálok, stb. Ha sokat ülök, időnként 10 guggolást végzek közben, az 20 mp-ig tart. Ennyi mindenkinek belefér. Szumó állást is szoktam, de ez már nem a nyújtásról szól, hanem az erősítésről. Erősen ragaszkodom a mozgásképességemhez, ezért pedig az én koromban napi szinten kell tenni nem keveset.😉

24. globus (válaszként erre: 23. - 55Judit)
ma 14:32

Leírt csodás hatásai bármelyikét.

Nem érdekes, most mást fogok venni, ha arra járok.

23. 55Judit (válaszként erre: 21. - Globus)
ma 14:28
Mit szerettél volna érezni a Taurintól?
22. Airtiger (válaszként erre: 16. - Globus)
ma 14:24

Idegbecsípődésre-éles fájdalomra- vettem be 5-6 kapszulát.

És jött a jó érzés is a fájdalom pedig jelentősen enyhült.

Veszélyes a tramadol,mert minden gondod megszűnik 6-8 órára,amíg hat,álmodozol, az alkoholnál sokkal kifinomultabban van jó kedved,közérzeted szuper.

@55Judit:Köszönöm szépen a tanácsokat,hasznosak,ki fogom próbálni ezt a mély guggolást!

21. globus (válaszként erre: 18. - 55Judit)
ma 14:23
Én pont taurint hagytam el, semmit nem éreztem tőle. Glicin este jó.
20. 55Judit (válaszként erre: 19. - 55Judit)
ma 14:22
[link] Ez lemaradt.
19. 55Judit (válaszként erre: 18. - 55Judit)
ma 14:17
A Taurinról itt beszél Doki a legújabb kutatási eredmények alapján, amiből kiderül hogy mindenkinek szüksége van rá. Én már jó régen fogyasztom.
18. 55Judit (válaszként erre: 13. - Globus)
ma 14:15
Igen. A reggeli adagot elhagytam. Elalvás előtt 1 órával veszek be 4-5 gr-ot a Taurin második adagjával.
17. 55Judit (válaszként erre: 14. - Airtiger)
ma 14:13
Nem csak 1 féle van. Legjobb ha rákeresel, mert úgy tudnád kiválasztani melyik a szimpatikusabb neked.
16. globus (válaszként erre: 5. - Airtiger)
ma 14:12
Hogy jutott eszedbe 5-6-ot bevenni, ha az adagolás kevesebb? Jóból is megárt a sok.
15. 55Judit (válaszként erre: 10. - Airtiger)
ma 14:12

Derékfájásra próbáld ki a mély guggolást. Számtalan eü. problémát megelőz és kezel. Találsz videókat is, magyarázattal. Ha nem tudnál most guggolni, megvan lépésről-lépésre hogy tudod elkezdeni. Már 3-4 nap után érzed hogy egyre jobban megy. Én minden reggelt ezzel kezdek. Nyújtja a gerinc ment mély izomzatot, a szalagokat, távolítja egymástól a csigolyákat. 1 hét után úgy érzed, újjászülettél!

Kérdezd meg AI-t melyik akupresszúrás pontot kell stimulálni derékfájás esetén. Megmondja, te pedig annak a pontnak a helyéről keresel fotót, majd magyar nyelvű magyarázatot, akár a hagyományos kínai gyógyászatban is. nem kell mindenre vegyi anyagokat szedni! Elég arra, ami máshogy nem oldható meg. De megbízni egyikben sem szabad, mert nem gyógyítanak meg csak tünetet kezelnek.

14. Airtiger (válaszként erre: 11. - 55Judit)
ma 14:07
Már 8 éve nem dohányzom,ahhoz lehet hasonlítani a függőség mértékét:Sóvárgás,orrfolyás,csontfájdalom,rossz közérzet,ezek az elvonási tünetek. Mi az az étrendkiegészítő,ami boldogsághormont emel,leírnád nekem?
13. globus (válaszként erre: 11. - 55Judit)
ma 14:05
Glicint szeded még? Szeretem.
12. 55Judit (válaszként erre: 9. - Airtiger)
ma 14:04
Ezek szerint te voltál picit felelőtlen, és most ennek iszod a levét. Az imént általam írtakat fontold meg!
11. 55Judit (válaszként erre: 8. - Globus)
ma 14:02

Kemény helyzet! Még a narkósokat is valahogy orvosi felügyelet mellett szoktatják le. Nem tudom hogy zajlik a kezelés. csak van valami megoldás. Ha hirtelen leállítják, ki tudja meddig érzi magát rosszul.

Most azt írom amit én csinálnék ha megvonnák tőlem ezt a "gyógyszert". Sőt már előtte: Vannak olyan étrendkiegészítők, melyek fokozzák a boldogsághormonok termelődését. Ezek ártalmatlanok, és elkezdeném szedni. Pl. most is rátaláltam egyre amit ha nappal vesz be az ember a hangulatát emeli, ha este, akkor az alváshoz szükséges hormontermelést szabályozza. Én utóbbira kezdtem el szedni néhány napja, mert bár sokat javult az alvásminőségem, van még mit szépíteni rajta. De vannak másak is, ha érintett lennék, mélyebben elmélyednék a témában az biztos.

10. Airtiger (válaszként erre: 8. - Globus)
ma 14:02
Már ezen is túl vagyok,mint egy drogos,mindig találok okot,hogy felírják.Igaz,nagyon fáj a derekam,arra meg ez a legjobb.
9. Airtiger (válaszként erre: 7. - 55Judit)
ma 13:59
Nem ír már fel, pont rosszul csinálta, rászoktatott, aztán hagyott szenvedni.Én meg -részben indokoltan,derékfájásra amúgy jól hat-a reumatológiáról,vagy például az ügyeletről szerzem be. Azért jó a példám,elrettentésnek. Senki ne vegyen be tramadolt,dobja ki ha felírják,kivéve ha nagyon fáj valami.
8. globus (válaszként erre: 7. - 55Judit)
ma 13:55
2 dolog lehetséges. Elküldi pszichiátriára, vagy nem kap többet tramadolt. Melyiket választaná?
7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Airtiger)
ma 13:45
Mivel ő szoktatott rá, az ő feladata az is hogy lehozzon róla. Ha legközelebb elfogy, beszélgess el erről vele. Nincs olyan hogy ekkora bajban benne hagy. Ha jól meggondolom, az ő felelőtlensége nem tudom nem-e bűncselekménynek számít.
6. Airtiger (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 13:42
Már függő lettem, sajnos az elején simán felírta a háziorvos,3 havi Zaldiart felírt, az 6 doboz.Persze,hogy függő lettem tőle.
5. Airtiger (válaszként erre: 3. - Globus)
ma 13:39
Jó kedvem van,könnyűnek érzek mindent, tiszta és éles a gondolkodásom.A problémáim mintha nem is lennének.Ezek akkor vannak,ha beveszek 5-6 kapszulát.Ha nincs tramadol, szenvedek,hiányzik az érzés amit ad. Enyhe eufóriás hangulatom van.Ezt a gyógyszert szigorúbban kellene felírni,mert nem lehet abbahagyni..
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Airtiger)
ma 13:37
Számon kérném a recepteket ész nélkül író orvost, vajon miért nem figyelmeztetett erre, és vajon miért nem tudja orvosként hol a határ? Bár igaz hogy az orvos nem a mi elhivatottunk hanem a gyógyszeriparé, de egy parányi emberséget mégis elvárnánk tőlük.
3. globus (válaszként erre: 1. - Airtiger)
ma 13:25
Mesélj, mit érzel?
ma 13:22

"A tramadol egy erős, központi idegrendszerre ható ópiát típusú fájdalomcsillapító, amelyet mérsékelt vagy súlyos fájdalmak enyhítésére alkalmaznak. Magyarországon szigorúan vényköteles készítmény (pl. Tramadol AL, Tramadol Zentiva, Contramal), amelyet a hozzászokás és a függőség magas kockázata miatt csak rövid ideig és orvosi felügyelet mellett szabad szedni."

Ezt dobja ki az internet, úgy tűnik nem egy baráti a gyógyszer, ópiátos hatású, függőséget okoz. Mint a példád is mutatja.

Keresnék más szert, ami nem okoz függőséget, ha már erről közvetlenül nem tudsz leszokni...

ma 13:11
Másfél éve írták először hátfájásra,és derékfájásra.Nem tudom letenni, már sokszor próbáltam,de mindig iratok.Az a baj,hogy túl jól érzem magam tőle. Ti mit csinálnátok?
Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook