Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Érdemes Magyarországra visszaköltöznöm külföldről? fórum

Érdemes Magyarországra visszaköltöznöm külföldről? (beszélgetés)

1 2 3 4
19. some1likeU (válaszként erre: 16. - Piszkepapir)
2016. júl. 22. 14:04
Gratulalok neked, es koszonom a biztatast!
2016. júl. 22. 13:58
En nem mennek haza, de ez en vagyok, mert ilyen az elethelyzetem. Hianyoznak a barataim, a csaladom, a jo fagyi, vagy egy nagy tanyer halaszle, de ennyi. Evente 1-2 alkalommal hazamegyek es ez eleg nekem. De eez en vagyok.
17. 826302286d (válaszként erre: 1. - Some1likeU)
2016. júl. 22. 13:58
Fülesesmacko,jol leirta az en erzeseimet is.Magyarorszagon mar nem vagyok otthon.Vissza vagyom Nemetorszagba,ha haza latogatunk.De ha ugy erzed nem vagy boldog ott,es van angol nyelvismereted,menj haza.Semmi ertelme nyüszkölödni ,egy idegen orszagba ,babaval a pocakban egyedül.
2016. júl. 22. 13:57

Én is voltam kint, nagyjából ugyanebben a cipőben, mint te. Húzott haza a szívem, és bár eleinte rohadt nehéz volt itthon, mára találtam rendes munkát, jól is keresek, ami a kintihez képest még mindig picsafüst, de tökéletesen jól elvagyok vele. Előbb-utóbb úgyis haza fogsz jönni, ha racionális érvek nem hatnak, akkor már csak az a kérdés, hogy mikor.

Javaslom, hogy ne a semmire gyere haza. Legyen terved, nekem nem volt, a félretett pénzt pedig egy év alatt feléltem... Varrj el kint minden szálat (bank, esetleg ha vannak, a közüzemi számlákat írasd le a nevedről stb.), mert utána komoly fejfájást okozhatnak. Járj utána, jár-e adóvisszatérítés, mert jól tud jönni itthon az a pár száz font. És ha hazajössz, ne akarj utána visszamenni. Sokan jönnek-mennek a két ország között, pedig értelme semmi. Kínlódnak csak itt is, ott is.

15. some1likeU (válaszként erre: 12. - Jozsi.38)
2016. júl. 22. 13:54
Nos igen. Ez mar regota bennem van plusz tegnap valtozasok alltak be. Kozoltek velem, hogy kulon utakon akarnak jarni. En mindent megtettem azt hiszem, tobbet erek ettol hogy itt uljek es buslakodjak.
14. 9829024220 (válaszként erre: 10. - Fociviki)
2016. júl. 22. 13:48
Magyarba...szent ég:/
13. some1likeU (válaszként erre: 10. - Fociviki)
2016. júl. 22. 13:46
Mindenkeppen olyan allast szeretnek,ahova kell az angol nyelvtudas es intenziven kell hasznalnom. En amugy az az ember vagyok, aki a szivere hallgat, es nem igazan tudom magam kenyszeriteni dolgokra. \Ha azt erzem lepnem kell, lepek. es most nehez idoszakon megyek keresztul, es azert erzem azt, hogy segitene mindenkepp hogy ott legyek, ahol szeretek lenni. :) Koszonom szepen a tippet
2016. júl. 22. 13:44
az előző fórumod alapján ez meglepően gyors volt
11. 9829024220 (válaszként erre: 4. - Ella87)
2016. júl. 22. 13:43

Én pont fordítva érzem,mikor néha hazalatogatunk,csak felbosszant egy csomó olyan dolog,amiről itt már elfelejtkeztem teljesen.Savanyú,unott képű irigy emberek.Én akkor érzem,hogy hazaertem,mikor a Bundesrepublik Deutschland tábla mellett megyünk el...sajnos.

Na de ha a foruminditonak nem tetszik ahol most van,és olyan őrületes honvagya sincs,érdemes szerintem más nyugati országokban keresgélni.

10. fociviki (válaszként erre: 7. - Some1likeU)
2016. júl. 22. 13:40

Ha hazajönnél akkor csak a túraszervezőkhöz érdemes, miért nem nézed meg van e ott munka, de nem kamumeló

Azt hiszem én inkább kinn maradnék, jobbak az esélyek a jövő építésére ott, magyarba pedig kikapcsolódni jönnék, feltöltekezni boldogsággal és utána vissza a robotba

9. some1likeU (válaszként erre: 8. - MiaPanna)
2016. júl. 22. 13:39
Koszonom szepen! :)Igen a helyet gyorsan valtozott es valoszinu ennek igy kellett lennie.....
2016. júl. 22. 13:38

En is külföldön elek, mar több mint 6 eve. Nagyon nehez volt az elejen. Kismillioszor haza akartam jönni. De aztan mindig azt gondoltam, ha masnak sikerülhetett, nekem miert ne. Azota persze sokkal könnyeb, jo munkahelyem is lett es a lanyunk is itt született. Az elejen mi is falakba ütköztünk, de aztan valahogyan mindig sikerült leküzdeni ezeket.

Persze ezt akarni is kell, es ha neked mar elfogyott a türelmed, vagy mar nagyon nem latsz mas kiutat, akkor menj haza. Meg fiatal vagy (ahogyan azt az elözö Forumodbol megtudtuk), es meg sok lehetöseg all elötted. Hajra!!!!

7. some1likeU (válaszként erre: 2. - Túrógombócka)
2016. júl. 22. 13:35
turizmusban van vegzettsegem, es nayon szivesen dolgoznek repuloteren, vagy irodaban. komplex kozepfoku nyelvvizsgam van hivatalosan, de mar magasabb szinten beszelem az angolt. tokeletesen ertek mindent es kifejezem magam szoban es irasban is. Ha hazamegyek Magyarban mindig elfog a boldogsag es az euforia. Menekultem , es azt hittem minden nagyszeru, es ahogy idekinnt telt az ido a hazaszeretetem egyre erosebb lett.
2016. júl. 22. 13:34
Mindenképpen érdemes, mert itt nagyon sok frankó stadion épült mostanában, és eggyel több utas lenne a teljesen kihasználatlan alcsúti kisvasúton.
2016. júl. 22. 13:33
Atmenetileg talan.
2016. júl. 22. 13:21
Totál ebben a cipőben jártam két éve. Csak én nem Angliában laktam. Vége lett a párkapcsolatomnak, de már előtte is úgy éreztem, hibába tudom a nyelvet meg minden, örökké kívülálló leszek. Egyszerűen ahogy átlépi az ember a magyar határt, vesz egy nagy levegőt, és tudja, hogy hazaért :) Én azt mondom, gyere haza, boldogabb leszel. Ja, és én is a nyelvtudásomnak köszönhetően kaptam egy elég király munkát, jóval az átlag fizu fölött, szóval én biztatnálak :)
3. massalhangzo (válaszként erre: 1. - Some1likeU)
2016. júl. 22. 13:17
ha rosszul erzed ot magad, nincs elorejutasi lehetoseged, hazajonnel, akkor mi tart vissza? egy jo nyelvtudassal itthon is jo allasokat tudsz kifogni
2. túrógombócka (válaszként erre: 1. - Some1likeU)
2016. júl. 22. 13:16
van valamilyen képzettséged? kihez jönnél haza, szülők?
2016. júl. 22. 13:14

Sziasztok!

2 eve vagyok Angliaban, de egyre jobban azt erzem, hogy huz a szivem haza. Igen, tisztaban vagyok azzal, hogy otthon nehez a megelhetes. De ne gondolja senki, hogy itt kinnt egyszeru. Egyre jobban emelkednek a szoba arai, es sajnos kinnt nincs kepzesem es nem jutok 1rol a 2-re. sajnos mindenhol minimalbert ajanlanak.

Nem erzem magam itthon es soha nem is fogom. Egyre jobban idegennek erzem magam, es azt erzem egyre nehezebb ervenyesulni. Azt erzem nem vagyok itt teljes es nem vagyok boldog.

Nem mellekes, hogy nagyon ugy nez ki, hogy a parkapcsolatomnak is vege. Az is faj, de nem emiatt gondolok arra, hogy haza akarok menni. Mar rerota jatszadozok gondolattal. Nagyon szeretem Budapestet. Milyen eselyek vannak elhelyezkedni? Reteren nagyon el tudnam magamat kepzelni dolgozni, Az angol nagyon jol megy egyebkent. Oteletek?Velemenyek?Koszonom!

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook