Érdekkapcsolat?! (beszélgetés)
Most őszintén: Te azok után, ahogy ez az ember segített a topkinditónak lakáshoz jutni-te képes lennél ekkora szemétségre?
Légyszi, csak egy indoklás nélküli igen v. egy nem-et irj.
De nem lehet... mert nincs leírva. Ami meg nincs leírva, az nincs is. De ezt egy hiteles tutira megmondja, vagy egy ügyvéd.
Mondjuk az is igaz, hogy követelni éppen lehet, csak értelme nincsen. Pláne, ha bizonyítható, hogy egy fillért nem tett bele.
Köszi Angel,inkább kihagyom:)
Te tudod mit csinálsz,de ha egyszer ez nyilvánosságra kerül,ugye tudod,hogy soha többé nem lesz értelmes munkád...és a pasid ezt elnézi?már bocs :S
Ha eddig semmit nem fizetett a srác a lakásba, akkor miért vették palira? Ő ajánlkozott, elfogadták.
De követelése nem lehet. A bt-t meg megkapja.
Módosítani kell a hitelszerződést, és annyi. Szerintem tiszta ügy.
Ezek után, amennyire látszott a csaj hozzáállása a dolgokhoz-én is követelném(ha a helyébe lennék) vagy váltsa ki az adós mivoltomat.
Remélem lesz a srácnak annyi esze, hogy nem engedi, hogy ekkora hülyének nézzék. Ez ügyben (mármint a palira vétel ügyében), már most is ezerrel rezeg a léc)Talán észbe kap a srác.
Amúgy igen inkább ezt csinálom és pár év múlva mindenem meglesz,minthogy még 50 évesen is dolgozzak majd a semmiért.
Ha szép vagy és dekoratív,fiatal, beszélsz angolul és németül felső szinten akkor jöhetsz te is..:-)
Én ismerek ilyen "törékeny nőket"-na inkább nem mondom a véleményemet.
Szerintem egy 15 millás lakás havi törlesztője, ha máshol ilyen állásba dolgozna-egy havi keresete lenne.De így visznt vígan megél. De, hogy ki hogy él, az legyen mindenki szuverén dolga-én ammondó vagyok.
Mindenesetre valóban köszönettel tartozhatna a srácnak és mivel most a srác volna rászorulva-neki kutya kötelessége lenne segíteni. Mivel a segítség nem csak egyoldalra megy, hanem oda-vissza.Véleményem szerint.
Tudod: bajban ismertetszik meg a barát:)
Kérdezz rá, hogy hol a zsé, menjetek be a bankba, vegyétek ki, te nyiss egy bankszámlát, és tedd rá arra úgy, hogy neki ne legyen hozzáférése...
Majd akkor minden kiderül.
Téged mit érdekel, hogy ki mit csinál, mivel keresi magának a pénzt?
Komolyan mondom, olyan vagy mint azok a falusi vénasszonyok, akik régen kiültek a ház elé, és mindenkit kipletykáltak unalomból.Bár meg kell mondjam, amikor ilyen embert látok, mindig a Lúdas Matyiból a Piri nénje jut róla eszembe:D
Én nem balfaszoznék le senkit, főleg ha az adósom lenne:) Ha nem adott bele egy fillért sem a pasi a lakásba-miből is fizeti a csaj a részletet?-ha a jólértettem a közös, pasi által finanszírozott cégből:)
Akkor bele ad a pasi a lakásba-vagy nem ad.Ez itt a kérdés:D
sztem egy kissé naiv vagy..nem gondolod???egy pasiban sosem szabad enynire megbízni,hidd el.
Itt nem bántani akarunk,csak gondolj már bele,hova futsz,ha nincs meg a pénz?!nyiss egy saját számlát és arra tedd a pénzedet...
Miért nem te intézed az pénzügyeidet?
Miért nem kérted még el soha ,a bankszámlakivonatodat?
Miért nem tudod ,hogy hol van a pénzed?