Epilátor (beszélgetés)
Hát, ki lehet birni, az igaz, meg mi nők mit ki nem birunk egyébként is (:-) nemigaz?
Pfff... A hosszan tartó igaz, a másik kettő nem, persze az enyémnek a dobozán van egy csaj, aztán úgy vigyorog, mintha csiklandoznák, az is jó, mindig röhögök rajta, akárhányszor előveszem, nade, ha olyan arcot tennének a dobozra, mint az enyém, mikor csinálom, a kutya se venné meg, nemigaz? :-DD
Azóta néztem, ez olyan 5000 körül lehet most, de van újabb verzója is, formatervezettebb, de szerintem ugyanaz. Na nem reklámozom tovább a braun-t:-)
Sok sikert a vásárláshoz!
egyáltalán nem voltál hosszú sőtt! nagyon jó volt olvasni a tapasztalataidat.
A neten mindenhol azt írják hogy kíméletes hosszan tartó és nem irritál stb.......tudod ez a reklám szövegek.
de tudom hogy ki lehet bírni! (vagyis remélem) MOst már csak egy jó ketyere kellene!
Sziasztok!
Hát nekem Braun van, extrák nélkül. Tudni kell, hogy nagyon erős lett a lábamon a szőr, miután vagy 5 évig borotváltam, mondjuk előtte is gusztustalan volt. Aztán kaptam ezt a ketyerét. Gyerekeeek! Ezzel annyira fáj, hogy az ... jobban, mint egy tetoválás. komolyan. De az eredmény! kb 3-4 hétig semmi, és utána már sokkal kevésbé fáj. és egyre gyengébb, van, ahol ki se nőtt :) naja, ez kitépi a lelkét is a szőrszálnak:) Kipróbáltam hónaljon is, csak ott előtte 1 héttel le kell beretválni, mert a hosszabb szálakat feltekerheti az meg jujj... Bikinivonalon is hasonló a helyzet, fáj, de nagyon jó eredménye van, viszont könnyebben begyullad, meg benő. Ja, volt, hogy hónaljtépéstől nőtt ott egy csomóm, 3 napig frászt kaptam, azt hittem, mellrákom van, de csak egy nyirokcsomó gyulladt be, valószínűleg az epillálástól, azóta se jött ki újra, ez van.
Nekem ezek a tapasztalataim. Ja, és előtte is, utána is behintőporozom a területet körömvirágos hintőporral, úgy kevésbé gyullad be...
Bocs, ha hosszú voltam, remélem, volt benne valami hasznos is...
:)
Aztán még egy kérdésem lenne.
Csak lábat vagy hónaljat és bikinivonalat is lehet epilálni?
Persze, értelek! De ezt az üzletben tanulmányozd át, hogy melyik szimpi.
Az enyém már 5 éve megvan (normál, nincs cserélhető fej, meg hűsítő, meg bla-bla-bla).
Egyébként csak az első 2-3 perc a nagyon necces, aztán "hozzászoksz" a fájdalomhoz :)))
Meg ha már egy ideje csinálod, akkor a 3.-4. alkalommal már korántsem olyan vészes!
Semmi különbséget nem látok ezek között. NEm azért van kettő, mert jobbat akartam, hanem egyet vettem, másikat kaptam.
10 000FT körül vegyél s nem lesz vele semmi gond.
Az igazság az hogy max 10.000 ért vennék, de inkább ez alatt.
Csak ha rászánom magamat hogy vegyek egyet akkor csak olyan kellene ami sokmindenkinek bevállt már.
Állítólag nem mindegy a csipeszek száma sem.
És van amelyiknek van cserélhető feje hónaljra ill bikini vonalra-ezt hallottam
Olyat úgyse fogsz találni, amivel aztán az epilálás lesz a hobbid :))))
Szerintem a hűsítős is ugyanolyan fájdalmas!
Mint a reklámban, amikor a csajszi epilálja az amúgy tükörsima lábát és eljátssza, hogy olyan érzés, mintha egy pihe-puha tolldarabbal símogatná magát... Hát ezt soha nem fogod érezni egyik epilátornál sem!!!
Hát, szerintem nagy költségekbe ne verd magad!
A 18.000 Ft-os is ugyanazon az elven működik, mint az olcsóbb változat, csakhát igen: mint minden másnál, itt is a márka nevét kell megfizetni!
HA tőlem kérdezted, nekem több is van.
Braun is.
:) ez tetszik:)
legalább bevallod hogy fáj. Én mégis ki szeretném próbálni, hátha bevállna. Csak azt nem tudom hogy milyet vegyek és menyiért?????
Én epilálok, az enyém Braun (most néztem meg)
De szerintem tök mindegy, hogy milyen márka, meg hogy hűsítős vagy masszírozós, mert ígyis-úgyis baromira fáj!!!
Ma írtam ki egy szavazást ebben a témában, hogy milyen epillátort érdemes vásárolni.
Érdekes hogy eggid a Philips és a Braun vezet. De miért?
Pl miért nem Rowenta?
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jó epilátort?Köszi
További ajánlott fórumok:
- Miben különbözik az epilátor és a gyanta?
- Te melyik epilátort vennéd meg a kettő közül? Philips HP6485 és Philips HP6517. Miben más a kettő?
- Vélemények az epilátorokról
- Mi lehet a Philips Satinelle epilátorommal?
- Ha égett szaga van az epilátoromnak az azt jelenti hogy hamarosan meghal?
- Melyik epilátort vegyem meg, ha...? (részlet az 1. hsz-ben)