Epilátor (beszélgetés)
Nekem SilkEpil van (Eversoft), szeretem, pont most szedtem le a lábamról a szőrt.
Kb. 10-15 perc, nem fáj, ls 3-4 hétig bírja. Legalábbis nekem.
Sziasztok!
Használt már valaki Remington epilátort? én az ep6020-t néztem ki, de érdekelne, h ismeri e vki, és h megéri e?
Szia!
Nekem Philips van, és igaz, kicsit hangos, de jó. Szerintem még az is jó márka, legalábbis nekem az első epilátorom, vagy 6-7 éves, kicsit hangos, de eddig semmi gondom nem volt vele ezen kívül. Én is gondolkodtam, hogy veszek másikat, de inkább másba fektetek, most az nem olyan fontos. A Panasonicot és a Braunt nem ismerem, de szerintem a Braun is jó, meg a Philips is. Egyébként milyen árkategóriában gondolkodsz? Meddig tudsz elmenni?
Segítsetek légyszi, SOS epilátort kell vennem, de nem tudom, hogy milyen márkába fektessek. (A régi Braun volt, jól epilált, de egy traktor nem olyan hangos, mint az:/)
Panasonic-ra gondoltam, mert elvileg az halk, de itt írta valaki, hogy az nem szedi ki normálisan a szőrt, az új Braunról is volt negatív vélemény, úgyhogy most már végképp nem tudom, melyiket vegyem. Az biztos, hogy annyira nem olcsó, hogy több fajtát is tesztelgessek, szerintetek Braun vagy Panasonic vagy..? Esetleg arra érvényes a garancia, hogy nem szedi ki normálisan a szőrt (helyette letépi és/vagy a borostát nem tudja kiszedni)? Köszi, ha írtok!
Azért jelenik meg egy hét után a szőrszál újra a lábadon, mert ez a Silk Epil 7 arról szól, hogy amit esetleg nem tudott kitépni, mert rövidebb volt, vagy csak véletlenül épp nem tudott belekapaszkodni, akkor a borotva része leborotválja. Nem értem epilátorhoz miért kell borotva. Lehet hogy annyira vacak a csipeszes feje, hogy jobb ha utána megy a borotva.
Már ha erről van szó.
Sziasztok!
Ha nem gond, hogy idepofátlankodtam, én is leírnám a véleményem. Nekem egy Philips HP6409-es gépem van. Már kb.6-7 éve használom, működik, de iszonyat hangos. Olyan, mintha kávédaráló menne. Régebben én is epiláltam vele a hónaljamat, de oda inkább lehet csak a borotvafejjel megyek rá, az nem fáj annyira. A lábamon kibírom, de hónaljon kevésbé. A gépről a véleményem. Nagyon jó kis gép, hangosnak hangos, de szerintem jó. Én többször szoktam végigmenni a lábamon, sőt, ha végeztem, és még úgy látom, hogy maradt valahol, újracsinálom. Én a mai napig nyúzom, nekem nagyon bevált, csak mondom, kicsit hangos. De lehet, hogy a kora miatt. Tartozékként adtak hozzá egy borotvafejet, egy ilyen szűkítő vagy milyen fejet, és adapter, ugyanis csak hálózatról működik. Nekem más márkám még nem volt, egyenlőre ha vennék, akkor lehet, hogy ugyanilyen márkát vennék.
Braun Silk Epil Eversoft. Ez van rá írva. Rózsaszín és fehér. Több infóm nincs róla:D 15 év az igen csak sok, nem csoda ha már nem mükszik jól:)
Én minden héten átszaladok nem csak a lábamon hanem úgy nagyjából az egész testemen a luffa szivaccsal ugyanis nekem az a bőrradír:) Mivel leszedi a bőr legfelső elhalt hámrétegét így a gyengébb szőröcskék is kitudnak bújni, ergo nem lesz szőrbenövés, de szeretem dörzsölgetni vele a hátsófertájam meg a sonkáim ezzel reményeim szerint segítek a narancsbőr megelőzésben is:D
Szóval heti egy alkalommal, ha a zuhany alatt átszaladsz az epilált területeken (kivéve intim, mert oda szerintem túl durva lenne) nem lesz gondod a szőrbenövéssel. :) Sok sikert!
Köszi, akkor mindenképp váltok (az enyém már a 15. évben jár, lassan egyedül megy randizni :D) Megírod a pontos típusát a tiédnek?
A szőrbenövés ellen a luffa szivaccsal mikor dörzsölöd a lábad? Kb 1 héttel epilálás után?
Szuper volt a korábbi összefoglalód, köszi! :)
Én is gyantáról szeretnék váltani, leginkább nyáron, épp az általad említett előnyök miatt +1 ok: rövidebb szőrt lehet vele szedni, mint gyantával. Én nagyon pihés vagyok (sok vékony szálú szőke szőrci), és a strandon hamarabb meglátszik - szóval vagy pár nap szégyen, vagy hosszú szoknya XD
Nekem is van egy ősrégi Braun alapgépem, de az enyém inkább szakítja a vékony szőrt. A te géped rendesen kiszedi a pihéket?
Sziasztok!
Én is epilátor vásárláson töröm a fejem és lázasan bújom a különböző fórumokat,hátha okosabb lennék... Az előttem szólóhoz hasonlóan én is a Braun Silk epil 7-et néztem, bár az ára húzós, de ha beválna nem sajnálnám érte, mert vagyonokat hagyok ott a kozmetikusnál gyantázásért havonta...
Valamikor sok évvel ezelőtt volt egy nagyon kezdetleges epilátorom,de mivel nagyon erős szálú és sűrűn növő szőreim vannak feladtam a harcot.. (Nagyon sokszor át kellett menni ugyanazon a területen és nagyon fájt, simán belázasodtam, mire a térdig megcsináltam..)
Szóval egy szó mint száz, olyan gép kellene, ami a nagyon rövid szálakat is szinte elsőre kiszedi és így ha gyakrabban is, de viszonylag rövid idő alatt át tudnék szaladni mindenemen(teljes kar, láb, hónalj, és arc is, ha lehet).
Ehhez várnék véleményeket, tanácsokat!
Előre is köszönöm
sziasztok
a braun silk epil 7-et nézem, amit vízben is lehet alkalmazni. tapasztalatok vannak vele kapcsolatban? megéri?
Elégedett vagyok, a Philips-el, 5 éve, van, 5W-os a teljesítménye, két fokozat.
Nincs fájdalom, leviszi 1 sor tologatással, le-föl, (lábszáron) semmi nem marad utána, csak meg rázom, kifújom, ennyi a tisztítás, egy hónapig rendben.
De: előtte bedörzsölés szőrszál keményítővel, utána testápolóval, sima, selymes tapintású a bőr, én így csinálom.
A lányomnak Samsungot veszek, mert 7 W-os, 8600 Ft. szőrkiemelős, és még idő takarékosabb.
További ajánlott fórumok:
- Miben különbözik az epilátor és a gyanta?
- Te melyik epilátort vennéd meg a kettő közül? Philips HP6485 és Philips HP6517. Miben más a kettő?
- Vélemények az epilátorokról
- Mi lehet a Philips Satinelle epilátorommal?
- Ha égett szaga van az epilátoromnak az azt jelenti hogy hamarosan meghal?
- Melyik epilátort vegyem meg, ha...? (részlet az 1. hsz-ben)