Endometriózis! (beszélgetés)
Szia!
Én már több mint 1 éve szedem a Visanne-t és azért, h ne jöjjön vissza az endo -hacsak nem fejlődik az orvostudomány - legalább a klimaxig kell szednem.
Azért mert "kipucoltak", a menstruációval ugyanúgy előjöhet, előjön.
Két fiam van, több gyereket nem szeretnénk. A többiektől, akik szeintén nem szeretnének babát, mindenkitől azt hallani, h a gyógyszert folyamatosan kell szedni. Fura....azok szedik csak 3-6 hónapig, akik utána belevágnak a gyerekprojektbe..
Mennyi idő után jöttek ezek a tünetek?
Én 3 hete szedem, de eddig szerencsére még nem tapasztaltam semmit. Mondjuk én mellette szigorú paleolit diétát is tartok, így remélem a hízást, pattanásokat elkerülöm.
Sziasztok!
A visanne-ról szeretnék érdeklődni: a mellékhatásokról. Nyilván mindenkinél más- és más, ettől függetlenül szeretném megkérdezni, hogy ki mit tapasztalt. Köszönöm
Szia!
Szeptember 12.-én kaptam az utolsó szurit, november 22.-én jött meg először és azóta sem!:)
Egyébként nem szedtem, nem használtam semmit. Elég stresszes időszak volt egy "kedves" volt kollégának köszönhetően. Csak túl akartam élni azt az időszakot, nem is koncentráltunk a babára. Úgy terveztük a párommal, hogy januártól "belevágunk", hőmérőzéssel, számolgatással, ovulációs teszttel, stb. De már nem volt rá szükség!:)
szia!
nekem ugyanúgy fájt műtét után is, de lehet attól is ám hogy megpiszkáltak odabenn.(bár nem tudom neked mit csináltak)
jobbulást
szia!
nekem ugyanúgy fájt műtét után is, de lehet attól is ám hogy megpiszkáltak odabenn.(bár nem tudom neked mit csináltak)
Gratulálok :)
Öröm ilyeneket olvasni, ettől új erőre kapok :)
Te használtál vagy szedtél vmit hogy sikerüljön?
Mennyi idő után jött meg újra?
Sziasztok,
Akiknek volt mütétjük, egyből tünetmentesek voltak a következő mensturáció alkalmval?
Nekem mütét után most jött meg először, de még csak a 2. napnál tartok, de kezd előjönni a fájdalom :(
Szia LittleJ22!
6 havi GNRH injekció után (szeptemberben volt az utolsó)a menstruációt követő első hónapban sikerült spontán a baba!:) Számomra is óriási meglepetés volt, és a legszebb karácsonyi ajándék, amiben valaha is részem volt! Ma töltöttem a 10. hetet!:)
Nincs lehetetlen! Kívánom, hogy nektek is minél hamarabb sikerüljön!!!
persze..érthető..van benne rossz is meg jó is...vkinek segített, vkinek nem...
majd meglátom mi a vége :)
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval