Én kicsi tanyám (fórumjáték)
sziasztok
megint elvesztettem a fonalat az erdőben....
200lucfenyőtörzs ott van a fűrészüzemnél, 155db van az ültethetőnél és nem tudok aratni....
mit rontok el?
köszi :)
Sziasztok!
Hát ezzel a "nem túl bonyolult"-tal én nem értek egyet!
Attól függ ki,hogyan játszik!
Lehet ésszel és ész nélkül!Mert sokan sajos az utóbbiként játszanak!Értem ezt pl. a nagyon fiatalokra akiknek nincs még akkora rálátásuk az élet dolgaira és nem tudnak logikusan gondolkodni!
Hát igen én is örülök az egésznek!
Bízom benne hogy több fejlesztések is leszek!
Én meg megtudtam, hogy milyen a bonbonkonyha fejlesztve. (Valaki kérdezte korábban.)
A változás annyi, hogy most 2 db fazék van a tűzhelyen és kb. 3 órával hamarabb kész van. :D
Sziasztok.
A szoborpark ad valamit ha leadtuk a kért termékeket a klubon belül?
A válaszokat üzenetben várom.
:)
Hát,nem tudom!
Mert jó lenne egy kis izgalom és újdonság.
Csak senki nem ír róla semmi olyan pozitívumot,hogy értelmét lássam a kezdésnek.
Bár ha a másik oldalát nézem akkor meg nem kell értelmét keresni hiszen játék!:)
De én már csak ilyen körülményes vagyok.
értem ám :)
köszönöm :)
Ó,csajok!
Ti már fűrészeltek meg hasonló én meg most annak örülök,hogy van egy hegedűn is a falon a parasztházamba.:DDDDDDDDDDD
Még mindig nem aktiváltam a fűrészüzemet.
Csak hajtom a lóvét.:P
Norchy azért nem tudott fát kivágni, mert a fatörzs raktára megtelt, nem rendszerhiba..
Norchy!
Ami nálam narancssárga négyzetben van.. annak kell 1005-nek lenni, ahhoz, hogy Gyurkának tudd adni.
a hiba biztos az én készülékemben van, de nem értem :)
a múltkor nem tudtam aratni mert nem volt hely hova tenni a cuccost. akkor most hogy működik, hogy kéne gyűjtenem, ültetnem, aratnom? :):)
Szió!
Nem olvastad el elég figyelmesen..;-) Nem a fatörzset lehet leadni Gyurkánál, hanem a facsemetéket, amikkel egyébként nem nagyon lehet mit kezdeni, csak gyűlik a talicskában, ahonnan ültetsz.
sziasztok
elolvastam, amikről írnak a fejlesztésben, de nem vagyok képben, Gyurkának pl hogy kéne fát adni? 200as a raktár, hogy gyűjtök 1000t?
:P
Nekem teljesen más jutott eszembe róla mikor ránéztem!:DDDDD
De lehet csak nekem van ilyen piszkos fantáziám!:)
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?