Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Szerintem nem! :OOO
Lehet aki a grafikáját csinálta, még nem látott fenyőtobozt??? :DD
Váóóóó...egyre több az újdonság.. :o))
szép napot!
Sziasztok!
Érkezik a Szoborpark nevű frissítés érkezik perceken belül! Aki nem tudta, mit kezdjen a facsemetéivel, most lesz velük tennivaló;-)!
Közösségi oldalon jelent meg kb. fél órája..
Jee meg van a libikokám!
Nézetek be hozzám mert hoztam egy képet is!
:)
Gyönyörű a kicsid!
Az a dinnyés kép csúcs!
Na igen, a gyerkőcök :)
ha hagyja majd jövök :) addig is jó tanyázást mindenkinek
Szia emi!
Gyere amikor csak tudsz.
Jó kis csapat van itt bár sajna egyre ritkábban jövünk ide.
De télen eljön a mi időnk is!Mikor nem lehet mást csinálni csak tanyázni és hoxázni!:)
(Megkérdem majd a csajomat aki3.5 éves,hogy megengedi-e.:D)
Sziasztok.
Megvagyok ám csak nem nagyon volt időm ide jönni.
Lassan haladgatok,gyűjtögetem a kt-t.
Feltankolom a készleteimet és akkor elkezdek piacozni.Nem szeretem ha 2000 alatt vannak a terményeim.
Feladatnak is asszem nekivágok megint mert unalmas a játék így.A fűrészüzemet hanyagolom.Még nem látom értelmét.Nem fut el.
Addig kihasználom,hogy ennek köszönhetően felmennek az árak a piacon!:)
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek, hogy a magyar farmpedia újra frissítésre került. A számomra eddig nagyon hiányolt állatok ára, a kiszámolható eredeti német formában megtalálható rajta.
[link] árai
szia! nagyon köszönöm. akkor így nem fejlesztek egyenlőre :)
Köszi a linket, elteszem, a magyaron alig van valami erről.
Szívesen beszállnék a fórumozásba, ha nem gond, hogy lenne, hogy sokáig nem tudok írni.
Szia emi:) Felváltva, az első fejlesztés a raktár kapacitást növeli, a 2. a termelési időt rövidíti, a 3. újra raktárkapacitás, a 4. termelési idő rövidítés. Itt megtalálod részletesen:
Sziasztok!
érdeklődök, hogy amikor fejlesztettétek a fűrészüzemet, az miben "fejlődött"? raktárkapacitás, termelési idő rövidülése, vagy esetleg a termelhető mennyiségekben is? (pl. 5 deszka helyett 10 deszka, így értem)
előre is köszönöm, jó játékot mindannyiótoknak. (sajnos nem találtam sehol infót erről eddig)
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?