Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Hahó!
hát közben úgy alakult, hogy előbb eljutottunk abba a bababoltba ahol a bebetto solarist akartuk megnézni. és mivel semmi kivetnivalót nem találtunk benne - a férjem meg szereti a leggyorsabban elintézni a dolgokat - megvettük azt! bár én még megnéztem volna a takot is, de így megspóroltunk egy plusz utat... volt készleten egy új belőle, nagyon szép, csokibarna és ilyen bézs színekből áll, könnyű, ( ami nekem azért fontos volt mert nem vagyok egy erőbajnok) és adapterrel rá tudjuk tenni a már korábban beszerzett autósülésünket. szóval remélem beválik majd:) szerintem úgyis csak tavasztól fogom használni, a decemberi babámat nem akarom az elején a kinti hidegben tologatni...
Nekünk régi ablakaink voltak. Minden nyitásnál szét akartak esni és pergett róluk a festék, ha csak ránéztünk, de most végre azok is ki lettek cserélve. A kiscsaj szép tiszta házba érkezik majd.
Ne aggódj, te is túl leszel rajta. ( bár pár napja még én sem láttam az alagút végét:-)
Ne is állj létrára, az már nem a te dolgod!
Jaj de jooooo :)
Nalam meg otvar kupi van :( jovo honapban nagy pucevalast rendezek ! Pontosabban hivtam segitseget. Az ismerosom takaritoneni es mondtam neki jojjon ablakot pucevalni mert en szedulok a letran :( No de addig mar ez van :) na jooo azert annyira nagy kosz nincs , csak ahol nem latszik :)
Jujj...:-)
Az eredmény nagyon pöpec. Ügyi vagy.
Nálunk csoda történt. .. elkészült a lakás. Ma megérkeznek a bútorok is. Fenn vannak a csillárok, a karnisok. Tisztára, mintha szobában laknánk és nem koszos bútorraktárban.
Hétvégén a kiságyat is összerakatom, hagy szellőzzön, rám pedig már csak a kellemes melók várnak.:-)
szia !
Nem,semmi baj. a méhszalagok nyúlnak,egy tüsszentés összerándít mindent :) Ne aggód és boldog babavárást !!!!!
Mindenem :D Még a hajam is :D Na..tulajdonképp a szélgörcstől vonyitottam....
Az eredményt már tudom : 0-5,1.
60-6,9
120-5,4
A nagy-labort meg a vizeletet holnap tudom meg.
Már én is bőszen pakolgatok,rendezgetek kicsi Márk babámnak. Ma még vettem textilpelusokat,cumisüvegeket,kifogókat meg lepedőket. Pár dolog még kell,de így apránként jobb megvenni. Így is guvad a szemem a kasszásnál :D Azért pihizz is kicsikét,ne csak melózz...
Ó Te szegény...Mid fájdult meg? Én még csak akkor voltam rosszul kukoricától, ha nem ehettem:-)
Nem olyan vészes ez a cukor... ki lehet bírni. Eredményt mikor tudsz?
Köszi az érdeklődést. Igyekszem vigyázni rá, bár nem könnyű... tegnap végeztünk a festéssel és itt ez a pokoli takarítás. Most már pihenek, de egész délelőtt pakoltam, törölgettem stb. Mindent szép lassan csinálok, de muszáj kivenni a részem, mert már mindenki nagyon fáradt.
Az tuti, hogy a jövő héttől már csak Hédi dolgaival fogok foglalkozni. Ő egyébként szuperül van. Rengeteget fickándozik:-)
ez még belefér, jó az érték, de azért a dokid jó fej volt hogy "nyomatékosan belédültette" hogy azért ez nem azt jelenti hogy jöhet a habzsi-dőzsi:)))
én kicsit aggódom, mert nálam úgy jött ki hogy a 22hetesen voltam laboron és akkor csinálták a cukrot is, félek hogy korai volt.
erről tudtok valamit?
Jo reggelt !
Hogy vagytok ? En a tegnap kikeszultem . Ettem egy cso fott kukoricat es azt hittem megpusztulok ! Padig annyira szeretem :( no de a kettonk kapcsolata itt vegetert ! Itt ulok a rendelibe, terhelnek cukorilag !
Én ma voltam dokinál. :) Minden rendben. Egy héttel nagyobbak vagyunk a korunknál.
Ma láttam a dokinál a terheléses cukorvizsgálat leletemet. Arra is mondta, hogy rendben van, én meg megjegyeztem poénosan, hogy "de jó, akkor nem kell diétázni". Aztán a dokim meg ehhez hozzátette, hogy "azért csak ésszel, mert 7,1 lett".
Hát én nem vagyok képben, hogy mennyi a sok meg mennyi a kevés. Én úgy tudtam 7,9-ig oké.
Köszönöm mindenkinek! :-)
Nem volt buli,csütörtökön eljött a család, szombaton nekünk is lagziba kellett mennünk, engem nagyon elfárasztott!
Hogy vagytok lányok?
:) Én is kölyökpezsgőztem tegnap. :D
Mi csak egy 16 fős kis esküvői vacsorán voltunk, és nekem alapból a pincér kölyökpezsgőt szolgált fel. Először meg is lepődtem, hogy én is kapok pezsit?!... Aztán mikor megszagoltam rájöttem a titokra. :D
Mi sajnos huszárosan kiszúrunk a lányunkkal, mert okt.18-ra vagyok kiírva és 17-én lesz a névnapja. Az a baj, hogy a neve már kb. 2 éve nagy szerelem, azt meg a csuda gondolta, hogy elsőre összejön.
Mondjuk az én szülinapom karácsony előtt 3 nappal van, a keresztlányomé meg 24-én, úgyhogy rutinos a család a dupla ünnaplésben.