Elmennél egyedül discoba szórakozni nő/lány létedre? (beszélgetés)
Örülök, akkor legközelebb szólj, és akkor mehetnk.
Szólok Diának, hátha jön velünk.:P
Nézegetted csak, vagy mosolyogtál is a zöld karszalagosokra?:)
Legközelebb szólj hamarabb, megyünk zöld karszalagos csajokat keresni.;)
"vki csak ma este szabad"
hE? Csak ma este? Miért, holnaptól már nem?
Nem tudom, lehet egy fokkal jobb.:)
Attól függ, hogy milyen idegenekkel mész, mert E.T. csak telefonálgatni tud.:D
Sokszor előző hét végén abban maradtunk a haverokkal, hogy ott találkozunk ekkor meg ekkor... S vártak. Még nem volt az a mobilos időszak, így aztán ha nem értem oda a megadott időre, felugrottak értem...
De volt, hogy rokon csajszit csak úgy engedte el apucija, ha vele mentem. Akkor nem bújhattam ki a dologból.
Én mentem eleget egyedül szórakozni. A szórakozóhelyen akkora tömeg van, hogy azt sem tudni ki kivel van, nézelődni, iszogatni, táncoli kitünően lehet egyedül is, de időközben úgyis odacsapódik vkikhez az ember, vagy vkik az emberhez, ha meg nem, az sem tragédia. Ismrősökkel is összefuthat a szórakozóhelyen.
Én még moziba is mentem egyedül, semmi különleges nem volt abban.
További ajánlott fórumok:
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- Külön jár szórakozni! Belefér?
- Ha a párod kimegy szórakozni a városba a barátaival, és azok viszik a barátnőjüket de ő téged nem hívna. Mit éreznél?
- 15 éves kamaszt elengednéd szórakozni az éjszakába?
- Mit tennétek, ha egy barátod azt mondaná neked, hogy várj rá, mert neki te vagy az igazi, csak most előszőr ki akarja szórakozni magát?
- A ti párotok eljár egyedül szórakozni?