Elkezdtem varrni (beszélgetés)
Kicsikéknek nagyon egyszerű varrni, én is akkor kezdtem el ismerkedni a varrással, amikor aprócska volt a leányom.... a gyerek burdák valóban remekek ehhez, és ne hagyd ki, mert valóban egyszerűek, ha követed a leírást... és ezzel meg tudod szerezni azokat az alapokat, amikből aztán tovább fejlődhetsz, ha nagyobbak lesznek. :o)
Nem vettem cikkcakk-ollót, meeeeeeeer' nem érdemlem meg...:o( ... most van sok egyéb kiadás, majd talán nyáron meglepem magam...
Lekapjam? Mindjárt felteszem akkor.
Azért piciket, mert egyrészt nem tudnám hol tárolni őket, meg nem is kell belőlük annyi. Csak kis dolgokat készítek.
Ha profi lennék a csajoknak is tudnék ezt-azt készíteni, mert ötlet az van. :9) Baj csak a varrótudománnyommal van...:)))) Bár...anyósom mondta jön hétfőn, neki ez a szakmája, lehet megkérem mutasson meg pár dolgot (gomblyukazás, zippzár bevarrás....ilyesmi).
Tegnap sima szabóollót néztem, hát kemény 5000 ft...asszem nekem olyan nem lesz.
Már láttam a nyuszid, kis tütükében. :) Miért ne raknád fel?
Ezek az ollók tényleg rettentő drágák, de vedd meg, mert MEGÉRDEMLED!!!)))))
Jöhet a pink nyuszik, szívesen megnézném!:)
A mellnél nem értem azt az izét.... a többi ok... a benti gépemen van elmentve egy csomó naná, hogy külföldi szabó-varró könyv... szabásmintával, de nagyítani kell persze... vannak benn esküvői ruhák is, szerintem azok közt találsz hasonló fazont.
Babuli!
Nem látom az anyagok képeit... és miért pont 20-30 cm-eket? Mit lehet abból csinálni? Most indulok a postára és útba esik jövet menet a kretív és foltvarrós bolt... azt hiszem én is bekukk. :o)) Szeretnék egy új cikk-cakk ollót, de megérdemlek én ollllyan drágát? :o((
Tegnap varrtam egy nyucit... tiszta pinket.. uhhh... kicsit gáz... feltegyem?
Má megint ez a beköszönése....bocsi lányok ....nem így akartam....tehát még 1x
Sziasztok!
Sziaísztok!
Jáááár hát a pont....ha már a felét értetted az jó arány:)....Mindjárt lerajzolom,és lefotózom,hátha érthetőbb.....na jó egy kis hátsó szándékom is van vele....hát ha valakinek pont egy ilyene van....és esetleg....fölajánlja :):)
Lányok, segítsetek, lécci.
Ti hogyan dolgozzátok el a ferde pánzozásnál a sarkokat?
Jeeeee, az remek dolog:))))
Milyeneket?
Naaagyon helyes! Használd ki, ha teheted!
Gondolom van meló, főleg hogy lassan jön a tavasz.
Annyira tündér vagy! Egyenlőre még anyagot kell hozzá vadásznom, de majd azt is pótolom.
találtam én is már egyszer valahol szabásmintát, de nem az eredeti méretben, és a nagyítás nem megy még nagyon.
Neked sikerült megtalálnod?
Jaaaaj de jó h legalább neked hasznosat találtam.....tudtam h valamelyik kedvenc fórumomon van kisgyerekes anyuka.....hát beletaláltam:)
Várjuk a képeket:)
Caffi, örök hálám, a legjobbkor! És tele van jópofa pasis szabásmintával:)))
Ha rálelek valami hasonlóra, bekopizom neked!
Annyira még nem néztem meg, csak betettem kedvencnek.
Forgalom van?
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Kislányom fülei elállnak! Elkezdtem növeszteni a haját, de a füle körül elég csúnyán áll! Van mit tenni?:)