Elkezdtem varrni (beszélgetés)
Ááááááááá, most néztem meg a "lyányokat"!!!
Nagggyon klasszak!!!!! Szabad belőlük ihletet meríteni?????
Jó éjt, én is mentem gőzölni.
Mindenkinek jó pihenést!
Jó, csak már odébb a farsang.
Mentem aludni! Jó éjszakát mindenkinek!
Jelmezes könyv,..,. beleszerettem:
De nekem azt az igazi nejlonosat! :))) Az az igazi! :))))
Gyógyulok, ígérem!
Az! :D Szerzek egy otthonkát valahonnan!!!!! Akkor teljes lesz a mamós összhatás! :)
Gyógyulj nekem!
:)) Áááá untam a fekvést, de mára meg menthetetlenül egész nap feküdtem, most is csak bekukkantottam, hogy meglessem miket alkottatok!
Várom a képeket!
És mit alkottál? Keresem, keresem és nem látom! :)
Ma elpakoltam a varrós asztalon (álá ebédlőasztal). Jól tele volt vatelinszösszel. :) Legalább tudom miért prüszköltem. :)
Bevallom töredelmesen nem varrtam, csak kötöttem egy mobiltokot, vagyis kettőt. Cseppet szélesebb lett, így nekiugrottam mégegyszer. Olyan jó film volt este (A nap könnyei), na azt végigkötöttem...és bőgtem. :)
.. peeeece-peeeece mer' a betegek csak úgy pattognak... nah, lenne az orvosodhoz egy-két szavam. :o)))))
Alkottam... és annnnnnyira jó ez a hétvége... és aaaannnyi mindent csináltam...főleg kupit, azt nem kicsit, deee jó nagyoooot!:o)))))
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Kislányom fülei elállnak! Elkezdtem növeszteni a haját, de a füle körül elég csúnyán áll! Van mit tenni?:)