Elitélitek a prostikat? Vajon ki miért lesz az? (beszélgetés)
Sajnos a legtöbb prosti sem zsebre keres...
Örül, ha a futtatójától kap egyáltalán valamennyi pénzt.
Hány ilyen strici él a lányokból!
Velük kezdeném az írtást!
Aki viszont ésszel űzi ezt a szakmát, az nem is az utcán álldogál.
szerintem a könnyűvérű az az a nő, aki szívesen csinálja fűvel-fával, élvezetből
a prostit a pénz érdekli, mivel nem akar odaállni a mosogató mellé napi 12 órában, hogy aztán a havi 80 e-ből egy normális cuccot se tudjon magának venni
aki a kényelmes, anyagilag elfogadható életért feladja az úgynevezett "elvekért" (pl hogy a szexualitásom nem áru, hanem csakis érzelmi-lelki kérdés), az sokak szemében elítélhető nyilván.
józsef attila pedig azt mondta
"ki szenet árul,
ki szerelmet,
ki pedig ilyen költeményt"
ez is elgondolkodtató
NEM SZERETI A GUMIT ÉS NEM IS TUDJA HASZNÁLNI,
ELSŐK VOLTUNK EGYMÁSNAK MI MEG SOSEM HASZNÁLTUNK.
:-(
sajnálom...de lehetett volna annyi benne,h gumiban csinálja...áááááááááá
mert Mo álszent...
egyetértek veled!
Az én gyermekem kamionsofőr.Rég ota ezt csinálja és mindig rettegtem hogy megtörténik vele is a bűn.Hát megtörtént mert elkaptam egy olyan fertőzést töle amit az életben nem bocsátok meg neki csak azért mert nem birt uralkodni a pöc..n!
Ezt viszont mi nők tudnánk szabályozni hogy ha nem lenne ez a világ ennyire szemérmetlen,és könnyűvérű akkor ez mind nem lenne...
én nem ítélem el. inkább azt ellenzem, hogy hivatalos, zárt bordélyházak helyett utcán állnak meg nem járnak orvoshoz meg az egész teljesen alja módon folyik. ha lennének erre létesített intézmények, és a nőknek ott orvosi vizsgálat, legális jövedelem lenne és adóznának belőle, azt sokkal jobban el tudnám fogadni. az átlagembernek miért kell adózni, a prosti meg miért kereshet zsebre?
külföldön simán így működik. bordélyház, adó, az utcán meg nem lehet reklámozni és nem is látsz semmit. így kellene.
igen én is hallottam...de szerencsére talán nem ez a többség.
bár nem tudom,mert tudtommal nincsen ilyen ismerősöm.
akkor szerencséd van...
de tévedsz,ha azt hiszed,h a prostiknak 8 általánosuk van
sokan egyetem mellett kiegészítéskén kurválkodnak,csak megsúgom...
amúgy miért ne választhatná?Azt mondtad,normális foglalkozás?:-)
de ok,nem kötekedek veled,csak a 2 hozzászólás kicsit ellentmondott egymásnak.
ja,az tény,ha igény van rá,és addig lesznek is.ez van.
Lehet is sajnálni :-(
Persze hallottam már olyan esetet, hogy az Édesanya rákényszerült erre, különben éhen halt volna a gyermeke.
Természetesen a többségnél nem ez a helyzet.
Nincs lányom:)
Másrészt nem választaná ezt a foglalkozást, ahogy sok másikat sem, ami mások szerint teljesen normális foglalkozás, de én úgy nevelném, hogy azokat sem akarja választani, illetve általában ezt az emberek nem azért csinálják, emrt nagy a választási lehetőségük, ennyihez értenek és kész. Szükség van rájuk ez egyértelmű. Neveltetés kérdése, nem dolgozhat mindenki ugyen azt.
Ez a legősibb szakma a földön, mindig is létezett és bizonyos rétegek ebből élnek meg. Semmi elitélni való nincs benne.
Az a baj ezzel a szakmával hogy sajna kíírtani sem lehet...........!
pedig kivégeznék pár embert érte.
de pasik is vannak köztük
szerencsétlen ebbe nő fel
fújjj
milyen foglalkozás?
jó hogy nem szakma!!!!
Nem foglalkozom velük,ők választották.
Amíg igény van rájuk,lesznek.
Sajnálni semmiképpen nem sajnálom őket.
Nem ítélem el. Az is foglalkozás.
Azt elítélem aki akarata ellenére erre kényszerít másokat.