Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elítélem, aki vonat alá ugrik. Sajnálom a vonatvezetőt, az... fórum

Elítélem, aki vonat alá ugrik. Sajnálom a vonatvezetőt, az... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
nov. 7. 22:38

Aki oda jut, annak semmi nem számít

100+milllio egy egy ezer vonatom törölték, mert valaki szándékosan a sin alatt volt.

Én ilyenkor arra gondolok, mit tehettem volna.

Néha egy jó szó elég.

nov. 7. 21:54
Én azért leginkább azt sajnálom, aki eljut oda, hogy megtegye. Talán legkegyetlenebb érzés lehet az utolsó előtti pillanat, mikor semmilyen mas utat nem hisz, nem tud elképzelni, csak ezt.
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 20:34
Annak, aki vonat elé ugrik, pont tök mindegy, hogy te elítéled vagy sem. Mondjuk nekem is mindegy.
3. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 20:28

Én nem ítélem el.

Inkább azt sajnálom, aki úgy érezte nincs más kiút, csak a halál.

nov. 7. 20:24
Ne ítélkezz, ember vagy, nem Isten. Úgy gondolom én is, hogy nem elfogadható dolog az öngyilkosság, pláne amikor másoknak életre szóló traumát okoz vele az ember. De nem vagy a bőrében, nem tudod, milyen kétségbeesett volt, és mennyire magányos, és elborult az ítélőképessége, amikor megtette ezt a borzalmat. Ítélkezés helyett inkább nézz körül, hátha találsz valakit, aki kétségbeesett és magányos, és te tudsz segíteni neki abban, hogy kimásszon belőle és ne a vonat alatt végezze ő is. Azzal sokkal többre megy ő is, és benned is több lesz az emberség.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook