Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Magyar foci fórum

Magyar foci (beszélgetés)

11. birebora (válaszként erre: 10. - Papája)
ma 07:41
Egyetértek. Állítsanak engem oda csapatkapitánynak, vannak ötleteim.
ma 06:12

Szívből örülök, hogy az írek kiejtették a magyarokat.

Irdatlan pénzbe kerül nekünk ez a Xar foci, mert "valakinek" a hobbija.

Itt a nagy pénz, kis foci dominál.

Nem agyonfizetett elszállt agyú focisták kellenek ide, hanem olyanok, akik akár pénz nélkül is lelkesen, a sport szeretetéből rúgják a bőrt...mint régen.

9. Fisica (válaszként erre: 3. - Ruslan)
tegnap 21:43

Ha nem nézed, akkor mi alapján állítod,hogy nagyon rosszak?

A honosítás pedig nem pénz kérdése..

8. 80ASIQ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:35

Ezt azért nem hiszem. Viszont a youtube-on nem egy olyan meccs van, ahol 13-14 éves gyerekekből összeállított csapat játszik a női nemzeti válogatottal és a gyerekek győznek. Arról viszont nem vagyok meggyőződve, hogy a nők komolyan veszik ezeket a meccseket.

Ami pedig a magyar válogatottat illeti, szerintem túl vannak értékelve. Ennek ékes bizonyítéka az írek ellen elszenvedett vereség.

7. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:26

Hát, ez engem nem érdekelne, ahogy amatőrök labdázgatnak, idegen gyerekek szabadidős tevékenységére sem fecsérelném az időmet.

A magyar érintettségű meccseket sem nézem: egyszerűen azért, mert Bajnokok Ligáját vagy kontinens- és világbajnokságot szoktam nézni, azaz a professzionális színvonalat. A többi nem szórakoztat és nem is érdekel.

tegnap 12:19
Pénzről nem beszéltem, hanem a tudásról. Nemzetiségi tőlem lehet külföldi is. És igen nem kell, hogy minden sportágban a legjobbak legyünk. De ha a sulicsapat győzne akkor lehetnénk jobbak is.
5. Ruslan (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnap 12:06
Pontosan. Magukhoz képest jók a magyarok a labdarúgásban, legalább ténylegesen magyarok játszanak.
4. globus (válaszként erre: 3. - Ruslan)
tegnap 11:59

Így van. Valóban igaz a Kis pénz, kis foci szólás. Hiába mondjuk, hogy mennyit fordítunk ebbe a sportba, sehol nincs ahhoz képest, hogy jóval gazdagabbakak mennyit tudnak. Megvásárolhatják a legjobb játékosokat dollármilliókért. Nekünk az marad, ami.

Felesleges dolgokon kár keseregni.

3. Ruslan (válaszként erre: 2. - Ruslan)
tegnap 11:57
Folytatnám. Tehát mivel megtehetik és van miből, honosítanak játékosokat. Nyilván a jobbakat. Ha Magyarország is összeállítana mindenféle nációból álló csapatot, mint például Svájc, Belgium, Franciaország, Németország, akkor jók lennének. Ebben is minden a pénz körül forog.
2. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:52

Igen, nagyon rosszak. Annyira nem követem a labdarúgást, nem néztem soha, egy-két világbajnoki mérkőzést csak. Nem köt le, nem érdekel. Inkább a küzdősportokat nézem.

Viszont nem kell elvárás legyen, hogy minden sportágban egy nemzet jól teljesítsen. Az olimpiákon eddig mindig jól szerepeltek a magyarok, csak a nagyobb nemzetek szereztek több érmet általában. Tehát a sportokban jók a magyarok összességében. Kína sem jó például labdarúgásban, mégis másban igen, első-második helyen végeznek az olimpiai tabellán.

A nyugat-európai államok csapatai tele vannak külhoni születésűekkel, ami azt bizonyítja, hogy a vér szerinti hazai játékosaik rosszabbak. Most nem azt vitatom, hogy nem szerepelhetnek a nemzeti válogatottban, ha abban az országban születtek.

tegnap 11:36
Szívesen néznék olyan meccset, sőt szerintem az egész ország nézné. Megkeresném a legjobb iskolás focicsapatát, és a nemzeti válogatott lenne az ellenfele. Kapásból az iskolásora szavaznék, hogy győznek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook