Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hol a hó, amit ígértek? fórum

Hol a hó, amit ígértek? (beszélgetés)

ma 09:39
Nálunk (Baranya) reggel 7 óta egyfolytában esik. Én nem örülök neki! Várhatott volna még, főleg ma kocsival van dolga a fiamnak, izgulhatok, hogy este hogy ér haza - ismerve, hogy milyen "szuper" módon takarítják az utakat :(
22. timycat (válaszként erre: 14. - Lady Lavender)
ma 09:27

Én imádom a havat. Mo dél-kelet, dél közepe gyakorlatilag sivatag lett az elmúlt 5-8 év alatt. Édesvíz nélkül nincs élet.

A hó csapadékraktározás szempontjából lenne létfontosságú, kellene hogy essen és ha esik is ne gyorsan olvadjon. A kártevők sem csipázzák a tartós hideget, míg a gerinceseknek létfontosságú hogy inkább -5 fok legyen és hó, mint +2 esővel, a hó ellen jó a tollazat, bunda, az áztató esőben viszont már nem melegít.

De a régi idők tele itt már valószínűleg csak álom marad.

21. Lady Lavender (válaszként erre: 19. - ,zumba)
ma 09:24

Adott eghajlaton értem a biológiai részét.

Csak én nem szeretem egy-két kint járaton kívül.

Télen sokkal többször esnek letargiaba az emberek, mert elszigetelodnek. Leesik a vitamin szintjuk a napfény es a zöldségek hianya miatt. Te miről beszélsz?

20. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 09:19
Nem országos havazásról szóltak az előrejelzések.
19. ,zumba (válaszként erre: 14. - Lady Lavender)
ma 09:12
Látvány, illat, sportolás-túrázás, séta, játék. Talán a depressziós emberek hangulatán is javít. S nem utolsó sorban a talaj töltődik. Tudom, tudom: csak napsütés, 40 fok és soha ne legyen semmiféle csapadék ez sok ember vágya 12 hónapon át.
18. Sirga (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 08:45
Nálunk - Fejér megye - esett egy pici. Nem fehér minden, de azért látszik.
17. globus
ma 08:21
Érdekes, én egy szemet sem látok, pedig írjátok, itt esett :)
16. Lady Lavender (válaszként erre: 15. - LBO)
ma 08:13
Bár mint Vivalni leirta, szép lehet a tél belülről, ahogy a nyakat behuzott embereket nézünk az ablakon keresztül amíg a jegcseppek olvadnak.
15. LBO
ma 07:58
Nálunk fehér minden. Nagyon nagy széllel jött a hó. Hideg van. Most nem jó kint lenni.
ma 07:42
Én csak azt nem értem ezt a rakás latyakor meg cidrit hogy szereti valaki, mikor azt mondja szereti a havat.
13. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Zsoffka002)
ma 07:40
Fasza cipőket eltenni, biciklizést elfelejteni. Az utak beragadnak. Jó a hó.
ma 07:39
majd jön
ma 07:38
Egy darabig használták atjatszonak, mert technikailag az a legjobb pont a TV torony után.
ma 07:38
Szombaton reggelre Dél-Dunántúlon annyi hó esett, hogy belepte a parkoló autókat. O °C lehet a hőmérséklet talajszinten. Latyak az lesz.....
9. Lady Lavender (válaszként erre: 8. - Lady Lavender)
ma 07:36
Megfuztek
ma 07:36
Pár régi támogatót meg megszoztek, hogy kiadás helyett befektetés, oszt annyi volt a megmaradt épületnek
7. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Lady Lavender)
ma 07:34
Olcsón
6. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - Lady Lavender)
ma 07:34
Ha jót tudom, a 4g-re szerelésnel leleallitottak a mukodeet. Aztán meg olvasol basztak rá.
5. Lady Lavender (válaszként erre: 4. - Globus)
ma 07:30

A BBC-s meg az angol MET-es elég pontos.

Sopron mellett van a kilatoknal a dombok tetején vagy 60 éve legalabb, de inkább hosszabban a met info begyunto állomás. Nehogy már megint leallitottak!

ma 07:22
Sosem lehet készpénznek venni, amit az időjósok mondanak. Úgy nagyjából lehet igaz, vagyis " számítani lehet rá".
ma 07:22
A hó, egy egy évben vagy 5 evben egyszer jó muri. Szerencsére itt nincs.
2. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 07:20
"Toll a füledbe! "xd Kinek kell az?csak koszos lesz tőle minden. Meg gondolom nem neked kellett pár óránként lapátolni, ha agyon esett.
ma 07:10
Azt hittem reggelre minden fehér lesz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook