Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Szio :)
Nem tudom milyen lötyit szivhattál, én még ilyet nem tapasztaltam....
Nemrosz találmány az e-cigi szerintem én nem leszokni akarok hanem áttérni rá mert sok likvid folyadék létezik hozzá ill van olcsobb-drágább lötyike és mindenki a pénztárcájához mérten vásárolhat folyadékot...
irj és üdv: hamyka
ui: csak enyit szerettem volna mondani neked ez ügyben!!
Szia
Ezt kifejtenéd bővebben? Így hirtelen nagyon riasztónak tűnik. Másnak is volt hasonló tapasztalata?
Vakrep
Na szevasztok!
Olyan kérdést fogtok most hallani, amelyek még biztosan nem hangzott el ezen a fórumon :-)
Milyen e-cigit javasoltok?
De azért megpróbálom kicsit segíteni a választ:
- napi 10-20 szál közt szívok, ha kocsmázni megyek akkor este beugrik egy teljes doboz
- narancssárga pall mallt szívok
- szeretném ha az e-cigi ránézésre a lehető legkevésbé térne el a normál cigitől (haverom amit vett, - googli kép alapján valami eGo szerű lehet- kicsit bumfordinak tartom)
- egy napig tartson ki töltés és lötty csere nélkül (tehát 20 rendes ciginyit), este mikor hazamegyek majd karbantartom, szerelem meg töltöm
- a bekerülési ár ne nagyon legyen 20-25-nél több, a használati költség a normál cigi költségemnél ne legyen több
- a lehető legkevesebbet kelljen pöcsölni tisztítással, karbantartással stb stb
- nem akarok semmit sehová töltögetni, hanem felcsavarni a patront oszt kész
- szeretem ha a cigi jól füstől
- szeretem ha érzem a füst melegét
- nem vagyok nikotin vagy nagyon erősen cigi függő, nekem inkább a mozdulatsor ami hiányzik mikor nem dohányzok.
és van egy dolog amit nem tudok: Hallomás szerint két fajta is van, az egyiknél szippantás előtt gombot kell nyomni, a másiknál nem. Elsőre szimpatikusabb a gomb nélküli, de mi a különbség a gyakorlatban? Ki lehet valahol próbálni egy helyen a két fajtát?
Na most itt tartok, meg 3 hét múlva megkérdezem a havert, neki hogy vált be, ha neki bejött és ti is adtok jó tanácsot mit vegyek, akkor megveszem én is.
Mentsétek meg az egészségem a tanácsotokkal!
Köszi
Vakrep
Nekem sikeresen tönkrevágta a lötty az ízlelőbimbóimat....már semmi nem olyan jó ízű mint volt.
Tisztelettel kijelentem én végeztem az e-cigivel.
Nem ajánlom senkinek, felejtsétek el még azt is hogy egyáltalán létezik ilyen!
Hát, az attól függ, milyen liquidet használsz és hogyan füstölsz. A kedvesem (júliusban még napi 3-4 doboz analógot szívott) eltol ilyenből 4-et havonta, én (1,5 doboz analóg után) 2-t. Egy középút:
Patron: 990x3=2 970, lötyi: 2.390x2= 4.780, össz: 7.750
Viszont egyáltalán nem spórolunk a cuccokkal, tehát ennél jóval olcsóbban is meg lehet úszni szerintem.
Kedves Virág: türelem.
:)
gBeeSoft:
Mi izél szét mit? :)
Nyugi, semmi kár nem keletkezik egy akksiban csak azért, mert egy másik típusú patront tekersz rá, amit ráadásul ezekhez tervezve készítettek. Az meg, hogy sok fogy - nos nekem is. :) Van olyan gőzképző, ami jobban eszi a folyadékot, van ami kevésbé, persze általában ami több liquidet fogyaszt, az nagyobb füstöt is produkál... mondom általában. Nem mindig van ez így. A te fogyasztásodtól is nagyban függ a dolog. Vegyél erősebb liquidet, kevesebbet fogsz belőle szívni.
Amúgy meg ha netán kicsit többe is van, mint az analóg: nem éri meg ez a kis többlet, hogy sokkal egészségesebb életet élsz, és még finom is a füst, amit szívsz? Lehet, hogy van olyan, akinek nem, nekem megérné...
szioka Natelyel köszyke hogy irtál
üdv hamyka :)
És további jo vaperkedést!!
Szioka :)
Probálok neked segiteni amiben csak tudok :)
Én nem vettem azt észre hogy párologna a likvid folyadék nekem bent van a szobában vagy féléve és még van az üvegcsémben... de természetesen hütöben ajánlott tárolni!!
Onan tudod ha nem tölthetö a patron ha nem szivja be a likvid folyadékot és kifolyik belöle (legalábbis szerintem...)
Sajna nincs Vgom igy nem ismerem anyira a készüléket személyesen...
a folyadék fogyás az mindenkinél változo... Minnél többet e-cigizel annál jobban fogy a folyadékod....
Remélem tudtam neked segiteni :)
Ha még kell segitség akár rám is irhatsz privátban szivesen segitek amiben tudok :)
Kicsit még kezdö vagyok én is a témában...
irj és üdv: hamyka :)
Mi van, mindenkit zaklat privátban?
Én már unom, nagyon.
Szia Hamyka ismét.
Válaszoltam a privát üzenetedre. De a lényeget itt is leírom:
Neked én az EGO akksit javaslom, minimum 900mAh-s kivitelben, hozzá Dual-Coil vatelines patront, és vagy Lacától, vagy ugyanonnan, ahol a Dual-Coil-t tudod venni liquideket.
Minimális pepecs, jó íz és füsthatás.
Sok sikert.
Még 1 utolsó: Tudtok valami olyan löttyöt ami ultra édeskés?
Merthogy ennek a premiumnak már nem jön át az íze és az ezelötti postom után elszívtam egy rakat analógot és valahogy már nem jön be viszont egy nagyon édes valami az tök frankó lenne, és aszem bele kell törődnöm hogy "ütést" már soha nem fogok érezni.
Ennek ellenére még várom a hszeiteket az előzőekre is!
Lehet még mindig az íz a problémám ami egyébként valami oknál fogva számomra érzékelhetetlen?
Ha igen: Kell valakinek oriental t mellow dew lötty? Csere is szóba jöhet mborora! (30ml nem használt (na jó csepegtettem belőle 48 cseppet eddig))
Fú gyerekek én nagy bajban vagyok most! Amúgy 42adam42 köszi a welcomét!
Na szóval: Valamiért nincs ereje már az e-cigimnek. :'( Úgy értem normálisan működik semmi baj nincs vele de nem érzem hogy szívnék e bármit is és ezért csak szívom csak szívom csak szívom és semmi pedig 18as löttyöm van... :'(
A lényeg az hogy eleinte még "ütött" most meg semmi és emiatt sajna tökre el vok keseredve és aszem fel is adtam és csak szipákolom az analógokat... :'''''(
HELP!
MI LEHET A GOND?
Szia Hamy!
A legjobb ecigi a Reo:)
Amúgy az F1 is többféle kiadásban van, a legjobb amit láttam az eGo-W F1 LCD szett, ami 1100maH-S.
De ez csak limitált kiadás volt.
A hozzávaló kerámia ára elég húzós, 40-50 feltöltés, hát nem tudom, igaz-e.
A jókívánságaidat köszönöm, gipszes lábra nem hiszem, hogy hatásos a kamillatea, bár nem is árthat:DDD
Szia Virágék,
Csak, hogy még jobban pirulj: augusztus elsején vásároltam meg az első e-cigim, e-Power 14650 (1600 mAh akksival) az egyik általad ajánlott shopban. 20-ig még eltoltam pár szál analógot, de egyre kevésbé esett jól, ezt követően már egy slukk nem sok, de annyit sem szívtam normál cigiből. Borzasztó hálás vagyok a segítségedért és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy nem kellett tanulópénzt fizetnem. Persze lötyiket, patronokat próbálgatom állandóan, de inkább a változatosság kedvéért. Teljesen más, mint az analóg, annál ragaszkodtam a konkrét márkához és színhez, itt meg kísérletezhetnékem van folyton :)) Szóval köszönöm!!!
sziasztok :)
csupán annyi lenne a kérdésem hogy ajánjátok-e nekem a F1 nevü e-cigit? kerámiás, állitolag 40-50 is feltölthetö... vélemény?
ha nem ajánjátok nekem a F1 ecigit akkor melyiket ajánjátok?
irjatok és üdv: hamyka
ui: lehetöleg privátba irjatok nekem :)
Van hogy én is , vagy felváltva ..
Komolyan ez már visszatérő álom , van egy másik is csak az már off :D
Szia!
Nem vagyok kiakadva, inkább büszke vagyok, hogy mennyien leszoknak az analógról.
A sok írásjel egy felfelé nyújtott középső ujjat helyettesített:)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?