Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Áháá értelek!!
csak ugye a vateliness patronnal az a baj hogy megég....
egyenlöre ez a xxl ill ez a giantomizeres e-cigi tetszik :)
Nem kell , csak érdemes.
Az XXL más elven működik valószínűleg , tehát annál elég rövidebb idő is míg teljesen felszívja a lötyit. Lehet , hogy hülyeséget mondtam , de szerintem vatelines esetben nem szükséges várni.
Szóval ez a tuti?
Nekem nagyon fontos az íz...
Köszönöm!
Tetszik ez a kerámiás patron,kicsi aznem tetszik benne hogy állni kell hagyni....
A xxl patronját is álni kell hagyni 1 napig?
Köszönöm én is...!
Minden slukk alkalmával érzem a készülék "újszagát" is.:-)
Milyen likvidet ajánlanátok, melynek az íze jobban konvergál a "dohányízre", édes hatás nélkül?
okéés!!
köszyke a tippet :D
Szerintem idö kell mire megszokja az ember.... én van mikor ugy érzem mintha valami hippo valamit szivnék :D te nem igy érzed??
Ez jo kérdés hogy tutod-e mellözni... ugytudom sokan ugycsinálják hogy analogot is szivnak mellette persze ez függ az egyéntöl is....
Szia hamyka!
Hááát.. a kaparó érzés megvan a torkomban, köhögök is, pedig az analóg cigivel nem jellemző.
Gondolom ez idővel elmúlik/megszokom?
Pall mall nikotinmentes (minta) likvidet próbáltam, illetve Mellow Dew Classic tobacco likvidem van még, enyhe nikotines változatban.
Mindkettő édeskés aromájú, egyáltalán nem hozza a cigi dohánytaste-ot.
Kezdőként tudom már mellőzni a hagyományos cigit?
Köszy az eddig segitségetek!!
Örök hálám üldözzön ezért titeket :D
Remélem továbbra is segitetek nekem!! :)
Na,majd kiderül melyik maad a piacon :D
Azzal egyet érthetünk hogy a gyártok fognak fejleszteni mindig,és harcolnak a vásárlok kegyeiért!!
Nagyon kételkedem benne , mivel ha ennyire jó lenne sokkal nagyobb híre lenne. Ezzel szemben alig lehet kapni valahol , ilyen alibaba.com -os weboldalakon , sehol egy teszt róla ( pedig még a legismeretlenebbről is kerülnek fel pl igetcha69 youtube csatornájára )
Én is remélem , hogy valóban bír annyit , de nem hiszem. Hozzáértő emberek nem nagyon tudják elhinni , így addig én sem míg valóban el nem érte valaki azt a számot.
Szerintem nem lenne túl nagy "marketing fogás" a 100 feltöltést rebegtetni ha nem lenne valóság alapja. A Super 808-asom patronjairól azt írják, hogy 6-8 alkalommal tölthető, és ez abszolút igaz is (sőt).
Nem lenne sok értelme azt hazudni az XXL-ről hogy kibír 100 töltést, miközben a kapacitása miatt már eleve akkor is gazdaságosabb lenne a többi patronnál, ha az is csak 6-8 töltést bírna ki.
jaa vágoom igy mááár :D
Akkor ennek a giantomizernek mennyi feltöltést tippelsz? :D
Nyugi csak vicc akart lenni megne haragudj :)
Csak tényleg hihetetlen ez is mint a másik e-cigi :D :)
szia bonzoboy!!
Milyen tanácsokra lenne szükséged?? irj konkrétumot :)
Én is kezdö vagyok :)
Háát nem tudom milyen izü/márkáju likvidet probálgatsz....
köhögsz töle? van kaparo érzés a torkodban? nekem méég mindig van....
Sziasztok!
Tegnap beruháztam első e-cigimre (808i). Új vagyok még a pályán, csak itthon tudatosult bennem (a próbán annyira nem), hogy milyen édeskés íze van az általam választott folyadéknak. Mindegyik ilyen, ha igen -könnyű megszokni? Lécci segítsetek pár tanáccsal.Köszönöm!
Milyen szarkazmusra gondolsz?
Vissza olvastam a forumot :D
szoval ez is kerámiás valami....
ha tényleg ilyen massziv,akkor mindenképp érdekelni fog és kiváncsi fáncsi leszek hogy menyi lesz db-ja!!
Segítek egy kicsit Neked:
Remélem átérezted a szarkazmust Dadito hozzászólásában :)
én ugyszámoltam ki hogy 600 feltöltést megszoroztam 2 ezer slukal :D
Mivel a xxl patronja 2,5-3 milis,ez meg majdnem a duplája kapacitásban....
Nem akarok hülyeséget mondani de több évig elmüködne az a 1 db patron? ha igen akkor nagyon csuucs!!!!
Nekem 420e jött ki 1cigi/10slukkal számolva...
Ülj le fiam egyes! :)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?