Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

2011. máj. 20. 10:59

Köszi. Ha jól értem, akkor megveszem a megfelelő patront, és onnantól már márkától függetlenül azt töltök bele, amit csak akarok? Ebben az esetben honnan tudom, mennyi a megfelelő mennyiség, amit beletöltök?

Mi a különbség a PG és a VG bázisú között? Bocsi a sok kérdésért...

1900. natalyel (válaszként erre: 1898. - Totesz1805)
2011. máj. 20. 10:51
Cherry és cherry között sokszor ég és föld a különbség. Melyik cherry-t szívtad eddig? Úgy értem, milyen gyártótól származott?
1899. albertzs28 (válaszként erre: 1898. - Totesz1805)
2011. máj. 20. 10:46

Szerintem jóval egyszerűbb töltetlen integrált patront találni, aztán megtölteni azzal amivel szeretnéd.

Nekem az a tapasztalatom amúgy, hogy jobb ízt meg nagyobb füstöt is lehet elérni úgy, hogyha magadnak töltöd fel és nem "poshad" benne a cucc túl hosszú ideig.

2011. máj. 20. 09:52

Köszi a segítséget.

Ki is néztem, hol tudnám megvenni, viszont az eladónak csak marlboro íze van, én pedig a cherry-t szeretem. Nem tudtok egy megbízható eladót, akinek van integrált 11g-s cherry patronja? És folyamatosan tud nekem utántöltő folyadékot is biztosítani. Természetesen olyan, aki megbízható, és biztonságos folyadékot ad.

1897. 3648340e67 (válaszként erre: 1895. - Totesz1805)
2011. máj. 20. 08:54

Ne VGO-t,hanem EGO-t vegyél,510-es csatlakozásút,minimum 750mah nyomogombos akksival.

Kinézetre,méretre ua. mint a VGO,CSAK SOKKAL TÖBB MINDENNEL KOMPATIBILISEBB!

1896. 3e93527c5b (válaszként erre: 1895. - Totesz1805)
2011. máj. 19. 15:47

Jelen!

Nekem VGO808-am van most, de végigjártam a szamárlétrát, és ha nem is Next, de hasonló volt az első, aztán lett a super808, és most lett a VGO. Azt hiszem, hogy egyelőre meg is álltam, mert tökéletes ízben, füstben. Erős dohányos voltam, ehhez képest 1 napot kibírok 1 akkuval, 1 patronnal, szóval nyugodtan vágj bele, nem fogsz csalódni!

2011. máj. 19. 15:35

Sziasztok,

Nekem jelenleg Next típusú e-cigim van. Integrált patronnal használom, amit nem lehet tölteni. Ez mondjuk így kényelmes is nekem, mert így is olcsóbb, mint a rendes cigi, és nem kell vele szenvedni. Ha kifogy, kidobom.

Nagyjából elégedett vagyok, de azért nem az igazi. Füsthatásra, akku tartósságra, ízhatásra el tudnék képzelni jobbat is.

A Vgo 808i-t néztem ki. Jókat hallottam róla.

Van esetleg valaki, aki használta ezt is és a Next-et is? Van különbség?

Nem szeretnék egy ugyanolyat venni...

1894. Jaq Draco (válaszként erre: 1893. - Natalyel)
2011. máj. 19. 12:06

Ferdén megdöntött patron belső falára, lassan, időt hagyva, hogy beszívja az anyagot.

Pont úgy ahogy eddig is csináltam a normál super 808 patronjaival...

Ezért nem értem a dolgot. Most álltam át VGO-ra pont a nagyobb akku meg a patronkapacitás miatt.

Mondjuk simán elpöfékelem a super808 patronjait a VGO aksin csak jó lenne ha működne a dolog :)

Lehet, hogy az a baj hogy ezek előre feltöltött patronok, és még nem ürültek ki teljesen?

1893. natalyel
2011. máj. 19. 11:33
Hova csepegtetsz? A közepébe vagy a patron belső falára?
1892. Jaq Draco
2011. máj. 19. 11:17

Sziasztok,

Szerintetek miért van az, hogy a VGO808i mega patronba nemhogy 65 cseppet de tizet sem tudok úgy belecsepegtetni, hogy ne folyjon ki az alján?

Gyakorlatilag így kisebb a kapacitása mint a sima 808-asnak.

Előre is köszi a segítséget!

1891. 65e2c784c6 (válaszként erre: 1865. - 3e93527c5b)
2011. máj. 18. 22:04
Azt is.Olyan mint az elektromos cigaretta.Egyik sem ráz:)
1890. 763c1a87a1 (válaszként erre: 1889. - Vénkecske)
2011. máj. 18. 21:46
Én most várom a HC-s lötyit, kíváncsi vagyok a különbségre. MD-ből ugyanazt szívtam,mint te, még mindig van vagy 25ml belőle:)
2011. máj. 18. 21:11

A Mellow Dew Normal Mboro liquidét én is elszipákoltam duzzogva még az elején. De azt kell mondjam, az a magyar lötyigyártó akit a fórumtársak is többen ajánlottak, nagyságrendekkel finomabb, kellemesebb aromákkal készít töltenivalót.

Az is feltűnt, hogy a nikotin mennyiséget az USA éa kínai forgalmazók nem mindig állítják be pontosan, Lacánál meg érezhetően akkorát üt a nic, amekkorát kérsz.

2011. máj. 18. 18:14
Bocsi, akkor valamiért nem ment át. Küldtem még egyszer!
1887. corallie (válaszként erre: 1886. - 3e93527c5b)
2011. máj. 18. 18:07
Privi még nem érkezett meg, úgy látsik, hosszú az út... de szeretettel várom! :)
1886. 3e93527c5b (válaszként erre: 1885. - Corallie)
2011. máj. 18. 17:47

Küldtem privit!

Én is szeretem a dohány ízeket, ahová "küldelek" Benneteket, van pár belőle, már mindegyiket kipróbáltam, és egyik sem volt rossz. Van közte olyan, ami erősebb, csípősebb, de vannak selymes ízek is.

Azokat még én nem próbáltam, ami nem tobacco, de mások nagyon dicsérik a többi aromát is.

1885. corallie (válaszként erre: 1883. - 3e93527c5b)
2011. máj. 18. 17:37
Én ist ezt a fajtát használom, igaz más aromát, és nagyon tetszik (finom pipadohányra emlékeztet, egy csipet vanilliával). De engem is érdekelne a jó aromák elérhetősége - elküldenéd nekem is priviben? Előre is köszönöm :)
1884. Krisz76.2 (válaszként erre: 1882. - Uviol.)
2011. máj. 18. 16:06

Más embertől is hallottam már panaszt, pont MD Pallmall likvidre, szintén borzasztó ízre panaszkodtak.Ha meg tudod oldani, vidd vissza, elvileg gariban kell cseréljék.Ha nem megy, akkor kérd meg, hogy szívjon belőle az ember is egy szép slukkot :)

Nekem egyébként még nem volt vele gondom, tudom ajánlani a Choclate ízt, nagyon finom!!

1883. 3e93527c5b (válaszként erre: 1882. - Uviol.)
2011. máj. 18. 15:00

Szia!

Nem csináltad rosszul, sajnos nem jól sikerült liquid-et vásároltál. Pedig ebben a típusban nem szoktak panasszal élni.

Az integrált patronokat 5-6 alkalommal utána lehet tölteni, az nem okozhatta a gondot.

Adok privátban elérhetőséget, ahol nagyon jó aromákat lehet vásárolni, ott olvashatsz véleményeket is, hogy tutira mehess.

1882. uviol.
2011. máj. 18. 14:32

sziasztok.

új vagyok még a témában, és a segítségeteket szeretném kérni! múlt héten vásároltam e-smoker mini duo-t. kaptam hozzá hat darab integrált patront. hamar megszoktam az ízét, remekül füstölt, stb. napi egy patront fogyasztottam el, hagyományos cigire egyáltalán nem gyújtottam rá, nem volt semmi gond.

miután a patronok kifogytak, vettem mellow dew e-liquid-et, pall mall ízben. na most nekem azt mondták, hogy ezeket az eleve feltöltött integrált patronokat is után lehet tölteni párszor. próbálkoztam is vele serényen, bár körülbelül fél órába telt mire a patron fedelét sikerült eltávolítanom. aztán az interneten található leírások szerint cselekedtem, azaz csepegtettem a vattára kb. huszat, lassan, hagytam kicsit közben is, és utána is száradni miután végeztem. aztán beleszívtam és majdnem elokádtam magamat, szó szerint!

olyan íze van mintha egy dezodort tüdőznék le, vagy nem is tudom mihez hasonlíthatnám. borzasztóan erős, édes, és semmi féle dohányhoz hasonlatost nem érezni rajta, mintha inkább valami "vegyszer-aroma" lenne bevállalósoknak vagy nem is tudom. hangsúlyozom nem mellékízről beszélek, semmi féle dohány íze nincs, csak ez a borzasztóan édes, tömör, vegyszeres íz, amitől felfordul az ember gyomra.

természetesen először arra gondoltam, hogy sok az a húsz csepp. szóval elővedtem egy másik kiürült patront, és kipróbáltam 15, majd egy következőt, tiz cseppel. feltöltés után mindegyiket hagytam 5-10 percig száradni, vagyis, hogy a vatta beigya a folyadékot. ennek ellenére megint ugyanazt az a borzasztóan tömény, elviselhetetlen ízt kaptam, már ha ezt lehet bármiféle jóindulattal is íznek nevezni!

oktassatok ki légyszíves, de tényleg! mit csináltam rosszul? mielőtt a kiürült patront elkezdtem volna feltölteni kellett volna kezdenem valamit vele? vagy a feltöltésnél csesztem el valamit? vagy nem hagytam eleget száradni? vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy ezekkel a patronokkal nem érdemes bíbelődni és venni kell üreset, az majd jó lesz?

abban biztos vagyok, hogy ez igy nem jó. persze ízlések és pofonok, de ha ez az e-liquid valóban ilyen, nem létezik, hogy bárki is el tudja szívni. higgyétek el, ez tényleg ANNYIRA rossz!

előre is köszi a válaszokat!

n.

1881. 31aedf9396 (válaszként erre: 1880. - Nooneelse)
2011. máj. 18. 04:04
Elküldtem privátba a megoldást:-)
1880. nooneelse
2011. máj. 17. 22:32

Sziasztok! Én régen vettem egy next típusú e-cigit, de állandó zűrök voltak vel. Gariban kb. 5-6-szor cserélték, aztán ráuntam, most a fiók mélyén porosodik. Viszont amikor nagy ritkán működött, akkor tetszett. Most pedig olvasom, hogy azért már sokkal jobb a technika.

Szóval szeretném kipróbálni, de nem akarok rögtön készletet venni. A kérdésem: tudtok esetleg jól működő eldobható verzióról? Van párféle a neten, de nem tudom, hogy érdemes-e velül probálkoznom.

Kösz és üdv.

1879. corallie (válaszként erre: 1875. - Vénkecske)
2011. máj. 17. 18:53
Bizonyára igazad van, több tapasztalatod van ezen a téren. És mégis: teljesen meg vagyok elégedve a vgo808i-vel, az integrált patron kényelmes, utántölteni kb. 2 naponta kell, füst van bőven, íz és egyéb hatás kiváló. Persze nincs összehasonlítási alapom - de hogy ez nekem nem csalódás, az biztos:D Áldom az eszem, hogy átááltam, és csak azt nem értem, miért nem tettem korábban??? Kellett a tilalom-sokk, hogy rászánjam magam!
2011. máj. 17. 14:53

A 407-es csatlakozó azonos elvileg a D808-al.

Ha már így sikerült, akkor mindenk előtt egy 808 akksi/501 patron fordítót (adaptert) szerezz be, mert az 501-eshez sokkal többféle patront, cartomizert, clearomizert lehet beszerezni.Nem beszélve a CE2 kerámiásról, ami jelenleg leginkább csak szintén 501-eshez kapható.

Ha visszaolvasol, megtalálod a meghatározást, mitől 501 vagy 808 egy csatlakozás (papa-mama típus és átméről eltérnek).

2011. máj. 17. 08:42

Akkor össze foglalhatnánk hogy mi a legjobb?Mondjuk van egy VGO 407 :Ahhoz mi a legjobb:?

Persze érthető módon hogy a laikus is megértse:DD

1876. insomniac (válaszként erre: 1875. - Vénkecske)
2011. máj. 16. 21:51
így értem, csak én elsőre a hozzászólásból nem integrált patronra asszociáltam, hanem kazán+patron párosításra
1875. vénkecske (válaszként erre: 1874. - Insomniac)
2011. máj. 16. 21:50

Később? Később hamar rájössz hogy az csak a kezdet. Sajnos a vatelines integráltak hamar megégnek, kevés folyadékot bírnak befogadni, nem egyenletes az íz és füsthatás, és gyorsan elhasználódnak. Tehát nem a legolcsóbb a fenntartása, és messze nem adja azt az élményt és kényelmet ami elvárható.

Aki nem lép tovább, annak csak kirándulás és csalódás lesz a villanycigi.

1874. insomniac (válaszként erre: 1872. - Natalyel)
2011. máj. 16. 21:40
"először vatelines is megteszi" - és később? nem teszi meg a vatelines? :)
1873. natalyel
2011. máj. 16. 21:26
Mármint a fórumozók ajánlata :)
1872. natalyel (válaszként erre: 1868. - Vigmari@freemail.hu)
2011. máj. 16. 21:09
Sajnos igaz: nem minőség az. Ajánlatunk: VGO/EGO akksi, 510-es (menet), és hozzávaló bármilyen patron (először vatelines is megteszi). Érezni fogod a különbséget.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook