Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt! Kezdek belejönni. :)
NJOY márkájú.
Eladó!!
Greentech g220-as akksi (280mah, 808-as menet), töltővel, dobozzal, 5 hónap garanciával!
6db integrált patron: 4db camel (16mg), 1 db 555 tobacco (16mg), és 1db marlboro (16mg)
Lacashop-os liquidek: 4ml tobacco royal (18mg), 4ml dark vaper (18mg), 4ml mogyoró (12mg)
Szia.
Az előttem szólók közt is van aki írta, de ismétlés... Amikor új vagy újra töltött patront rakok be, kicsit felfelé tartom a cigi végét pár alkalom erejéig, így nem folyik ki annyira a liquid a patronból. Egyszer pár órára benn hagytam az autóban(tűző napon parkoltam) a cigit, gondolkozás nélkül beleszívtam, nem kellett volna. Szerintem a melegtől folyósabbá válik a liquid. Sok zsepi, letörölgetni a patront amennyire lehet, kazánból kicsit ki lehet fújni a felesleget, de ez természetesen nem kis pazarlás. Nem tudom nálad mit jelent az "édes" kifejezés, nekem szétcsípi a nyelvem és förtelmes az íze, öblítek és köpdösök mielőtt nekiállok tisztogatni :) Üdv
NGP 2.0
Test, 2db akkumlátor 2400mha/db, akkumlátor
töltő, 302-510 átalakító.
keressetek privátban...
Lehetőleg ne vízszintesen szívd addig, amíg még frissen van telitöltve a patron. amúgy is feljöhet a szádig egy kis lötyi, de vízszintesen már szinte ki is folyhat.
Minden ecigis állandó tartozéka jónéhány papírzsebkendő.
az édes lé az maga a liquid lehet, és van, hogy szivárog a patron, de ez nem megszokott eset.lehet, hogy túl van töltve, vagy maga a patron rossz.nemtudom.próbáld meg egy másikkal.
üdv
Sziasztok!
Most vettem elektromos cigit, de van egy problémám.
Mikor szívom, valami undorító édes "lé" jön ki belőle. Rosszul raktam össze, vagy ez normális?
Mivel nincs még e-cigis tapasztalatom, nem tudom hogy szivárog a nikotin, és azzal mérgezem magam épp, vagy ez csak a pára lecsapódása?
"az akku végén lévő LED mellett bejuthatott valami kosz"
Hú de rossz duma!
A ledes végén nem is mehet be kosz, mert ott teljesen zárt. Csak ha eleve rosszul van összerakva.
Akkor pedig garanciális CSERE!
Kosz csak a másik végén mehet be, ahol a patront rátekered. Ott vannak azok a kis lyukak. Vásárláskor annyit mondtak, h rendszeresen meg kell tisztítani ezeket a csatlakozási pontokat, de gondolom, h ezt megtetted.
Egyébként megnéztem a nyomógombos vgo808 aksimat, és nem látok semmi különbséget ebből a szempontból. A patron annál is pont úgy jut levegőhöz, mint az automatánál, vagyis a levegőáramlás uyanolyan módon van megoldva.
A különbség csak a kapcsolásban van.
De ha a led kigyullad, akkor a vákuumkapcsoló rendesen működik, ami azt jelenti, h a kapcsoló kap elég levegőt. (Máskülönben egyáltalán nem világítana a led.) Tehát más a gond.
Drága volt, de vállaltak rá egy év garanciát.
Vigyázz! LE AKARNAK RÁZNI! Semmiképp ne hagyd magad!
Rendesen működik az aksi? Nem.
Akkor tessék érvényesíteni a garanciát!
Mondd meg nekik, h ellenkező esetben fogyasztóvédelem, + megírod az összes ecigis fórumba, meg ilyenek...
(Lekopogom, az én xxl aksijaim rendesen működnek. Pedig én is a zsebemben, a táskámban, meg az autóm kesztyűtartójában hordom, mint mindenki más. Nem légüres térben...)
Milyen kosz???
Csinálják meg úgy, hogy ne menjen bele a kosz! Ennyi pénzért!!
Maros: Normális dolog, hogy az Automata akukat egyre nehezebb szívni, elkoszolódik, vagy mi lehet a probléma velük?
Cég: Ha az ecigi akkuja nehézkesebben működik, mint az első használatokkor, akkor valószínűleg az akku végén lévő LED mellett bejuthatott valami kosz, ami a levegő szabad áramlását akadályozza.
Maros: Lehet e valahogy tisztítani?
Cég: Sajnos az akkukat nem lehet szétszedni, így óvni kell a kosztól.
Ezek után te visszaküldenéd garanciába?
Lenne egy kérdésem
Automata aksit miként lehet tisztítani, egy hónapja használom, de sajnos egyre nehezebb szívni, szinte már lehetetlen..., az lenne a kérdésem van e valakinek tapasztalata erről?
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?