Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Bocs, a második link:
Szia ,
Mit értesz kerámia patron alatt?
a 808ashoz cartomisert adnak, ami tartalmazza az porlasztót és a patront is.
Újratölthető 5-6 szor aztán eldobandó.
Sziasztok!
Én még dohányos vagyok, de nagyon tetszik nekem ez az e-cigi dolog. Ezen túl viszont sajnos még nem tudok róla semmit!... Olvasgattam ezt a fórumot, de semmit nem értek belőle.
Milyen e-cigit ajánlanátok, ami egyszerűen kezelhető, megfizethető és jó fajta? Van olyan? Mert ahogy látom ezer féle típus van...
Van még 3db bőrszütyőm eladó, Heaven Gifts-es, kifejezetten EGO/VGO-hoz tervezve, de a cigiformájúak is jók bele. Az elején egy vékony kivágott csík van a nyomógombnak. Esztétikus, bőrből van, nyakba akasztható bőrcsíkkal + faszínű gyöngy a "magasság-állításhoz".
2500.-ft/db + postaköltség (buborékos borítékban, simán 200.-ft, ajánlottan 350.-)
Kép itt:
az oldal közepe felé.
Ha netán eltűnik a link, privátban megadom.
Regisztrálj,ez ingyenes,majd keresd zotakot.
még egy kérdés :)
joye510 180mAh akksival meddig bírhatja? két ilyen akksival el lehet pöfékelni egy napot?
sziasztok
ego -nál mi a különbség az A és a B típusú kazán között?
Péntek óta használom a vgo 808i-t - egyre jobban örülök a döntésemnek! A kezemnek ugyan még hiányzik a rágyújtás mozdulata, de egyébként teljesen ok a dolog.
És ami hihetetlen: péntek óta (ötödik nap) egy akksival megy, még nem kellett tölteni - pedig csak 750-es változat! És nincs anlóg cigi sem!
Egyetértek! Csak is NGP! De úgy keress rá,hogy
NGP 3.0 mert így adja ki a google!Az NGP-vel szinte csak liquidre kell majd költened,a kazán és a patronköltséget elfelejtheted! A felújítás havonta kb 200ft-ba van!
Keres rá a:
NGP-2
NGP-3
NGP-4
Az NGP készülékek Magyarországon készülnek nagyon kis szériában kézi munkával igényes kivitelben.
A kazán felújitható.
Régebben vettem én is egy E-cig nevű szivart, de nem voltam vele megelégedve. Most szeretnék vásárolni valami márkásabbat, de olyan nagy a választék, hogy nem tudok dönteni, így gondoltam megkérdezem a profikat(ezek vagytok ti :)) Az alábbi szempontok a fontosak számomra:
- a lehető legolcsóbb legyen az patron és az újratöltése
- legyen viszonylag jó íze, és könnyen jöjjön belőle cucc
A mérete, és a külseje nem igazán érdekel. Ár szempontjából középkategóriás készülékre gondoltam !
A javaslatokat előre is köszönöm !
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?