Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Zsuzsi,más jellegű kérdés:bármelyik banktól utalhatok pénzt egy másikba,vagy csak abból a bankból ahol folyószámlát vezetek?
mint könyvelőtől kérdezem?:)))))))))))))))))))
Szia !
Nem láttam a fókuszt. Ki fogyott le ? Bocs, de le vagyok maradva.
én csak az itteni képeit láttam,de fantasztikus!!!!
Irígylem a kitartását,és nagyon jól néz ki
néztétek tegnap a fókuszt?
Pacalpörkölt jól lefogyott.:) gratula neki.
Nagyon érint amit írtok,már ami a gyereknevelést illeti,én is arra törekszem,hogy azért sokmindent meg tudjanak önállóan csinálni,és aránylag működik is,kisebb noszogatás néha kell,pláne ha a rendrakásról van szó,de szeretnek főzésben-sütésben segíteni,a kertben főleg a fiam szokott segítgetni.
Meg is hülyülnék mondjuk ha ez nem így lenne,mert egy kisbabával segítség nélkül este félhatig vagyok egyedül.Kell,hogy legalább ők segítsenek rajtam.
Igazad van a lelépéssel kapcsolatban, ha én ilyen cipőben jártam volna, akkor biztosan én is így tettem volna.
Én egyébként azt mondom, hogy én jártam jobban, hogy be voltam fogva, mert így nem volt probléma, mikor 20 évesen önálló életet kezdtünk a párommal. Én azt is megtanultam, hogy csak magára számíthat az ember, senki másra, és azt is látom, hogy én önerőből is vittem valamire, a hugom meg küzd az élet alapvető problémáival. Hozzám képest teljesen más, ami alapból nem gond, csak számomra furcsa.
Én is úgy voltam vele,hogy addig blépek,még nem lesz durvább a szitu,és nem sínylik meg jobban a gyerekeim,nameg míg fiatal vagyok,mert akkor talán van módom új életet kezdeni.....így fogtam fel.
Én magam sajnos nem voltam úgy nevelve,hogy főznöm kellett volna,esetleg takarítani igen,de anya szemmel látom,hogy ez nem jó.Asszonyként tanultam meg mindent.A húgom szintén 25 éves,mint a tiéd...hát ő sem túl házias,nemigen tud főzni.
Köszönöm,hogy kérdezitek,egész jól aludtunk,még tegnap megkaptuk a gyógyszereinket,és elindultunk a gyógyulás útján....:)))))))))))))))))))
Zsuzsi,ne is mondd a házimunkát....ma mi vár még rám....bele se merek gondolni.
Szia Enci, jó reggelt !
Hát akkor Neked is volt már részed néhány dologban. Nem irigyellek. De én is amondó vagyok, hogy ha egy kapcsolat már nagyon nem működik, akkor a gyerek miatt sem szabad továbbra is fenntartani. Hiába a gyereknek akarnál jót vele, lehet, hogy még nagyobb lelki sérülés éri.
Egyébként én is úgy nevelem a gyerekeimet, hogy tudják majd magukat önállósítani. Én tudom magamról, hogy 14 éves koromra kész háziasszony lettem, bár mit megfőztem..... A hugom most volt 25 éves és 2 dolgot tud főzni. Nálunk a fiam pl. imád sütni, főzni. Rengeteget tanult anyósomtól, mert ő kis koruktól bevonta mind a 2 gyerekemet a főzésbe.
Szia Nyikita!
Olvastam a hozzászólásaid,és én is fiatal korom ellenére túl vagyok egy váláson,és egy hosszab kapcsolaton,meg lettem csalva,ment mellettem a buli,az alkohol,el akarta venni tőlem az akkor 3 éves lányomat,kikészültem idegileg.A második kapcsolatban kétszer is megcsalt a párom,ez egyiket nem tudtam bizonyítani.Elhagytam a két gyerekkel,plusz azzal amit hoztam magammal az előző házasságból.A mostani párommal három éve múlt hogy együtt vagyunk,itt pedig a sex hiánya lépett fel.
Joggal kezdem azt hinni,hogy egyáltalán nincs szerencsém a párválasztás terén,habár,a mostani párom egészen más,mint az előző kettő,szeretem nagyon de elég figyelmetlen az utóbbi időben.
Amúgy tényleg sokminden egészség kérdése,a sex is sokban múlik ezen.
Nekem van fiam is lányom is,mindenki aki tud csinálni bármit is a lakásban,be van fogva segíteni.Persze mértékkel,és nevelő célzattal.
A fiamat is arra nevelem,hogy el tudja magát látni,ne várja hogy kiszolgálják,mert ki tudja egyszer milyen feleséget kap majd....sose tudni...
Szia Olíva !
Remélem gyógyultok !? Hogy van a pici fiad ? Te lázas vagy még ? Hogy aludtatok ?
Jó reggelt, sziasztok!
Olivia, remélem jobban vagytok!
Mese, köszi:) Igazából mindig is szerettem írni, meg olvasni is, megnyugtat. Gondoltam az írásra. De ma kiadatni? Pedig most volna egy jó témám is, amivel segíteni is tudnék. Van egy nagyon jó ismerősünk, kis sztárpalánta. Róla szívesen írnék egy könyvet pl.)
Jó reggelt mindenkinek!!!
Köszönöm,meg vagyunk,ki fogjuk heverni!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?