Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
a vadulás az desszert, az ritka finom falat, és meg kell becsülni
olyan, mint valami finom étel, amit szintén csak akkor lehet élvezni, ha csak ritkán tálalod fel, ritkábban választod az étlapról
de amikor ez a desszert van feltálalva, akkor nem létezik a külső világ, csak ez van, csak vadulás van, olyan, hogy másnap egymás szemébe nézve is pirulunk, h mit is csináltunk az éjszaka..
(Egyben válasz praktikatinak is)
Az én koromban már kevés 20-30 .v közötti nőt tudnál mutatni, aki taszítana. :-))))))))))))))
De szemét, válogatós voltam akkor.
Most kérek bocsánatot azoktól a csajsziktól (gondolom ma már családanyák)akikkel minden igyekezetük ellenére nem szeretkeztem.
Sajnálom, nem fog még egyszer bekövetkezni! :-))))))))))))))))))))))
nekem is van most olyan valakim..akitől a hideg is kiráz..nagyon rossz érzésem van vele kapcsolatosan..nem tudom miért..taszít..még ilyet nem éreztem!!
de van olyan is aki vonz..és nem tudsz szabadulni!!bármennyire is akarod..mindíg ott kötsz ki ...
persze..a vonzalom az más kérdés..nem fűvel-fával szindróma:DDDnem is azt kérdeztem...
de hogyan állunk a szexel???
és mennyiségileg..minőségileg????????????????
te azt kapod amit szeretnél?..és ő vajon azt kapja e amire vágyik???
És a női ész is! Nem akarnám megfejteni. :-)))))))))))))))))))))
Ha az ember azzal közelít, hogy akkor légy okos kislány, nem biztos, hogy matekozni szeretne. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Az, hogy valaki nő még nem jelenti minden férfi ember számára, hogy izgató! :-)))))))))))))))
azért izgató..mert Ő NŐ!!!:DDD
a női lélek rejtelmes..megfejthetetlen,kifűrkészhetetlen..megfoghatatlan..
de öszíntén akarnád e megfejteni???mert szerintem nem:D
Én még nem jöttem rá, hogy mitől izgató egy nő.
Azt mondják tudós emberek, hogy a világegyetem képlete megtalálható, de a nőé soha!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:DDD.igen..és
rendkívűl..hmmmmmmmmmmmmm..kímerítő!!!:DDDDDDDDDDDDDD
Jobb egy lúd nyak tíz tyúk nyaknál.
De nincs mindig liba, akkor van tyúk!
Remélem érthető volt :-)))))))))))))))))))))))))
Akkor fontosak lehetnek a színek, amik hangulatba hoznak.
De általában, amikor a bugyihoz érünk, már eldölnek a dolgok, helyesebben felállnak.
A házasságban pedig azt szokta mondani az ember vegyél föl valamit, meg ne fázz! :-)))))))))))))))
de elhisszük..és értjük is..ha atestszag nem pászol a maga valóságában,akkor megette a fene az egészet!!!
nem ragadtunk le a bugyi színénél..de fontosak a színek..hangulatba hoznak..vagy Te nem így gondolod???
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?