Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
persze, az elfogadás az rajta múlik
de hogy úgy vagyok-e jelen, hogy elfogadhasson az ő mércéje szerint, az viszont rajtam múlik
az egész olyan, mint egy teszt: a nő a teszt kidolgozója, és ő pontoz.. de rajtam áll, helyesen felelek-e
s ha ütöm a szintet, át/beenged :)
hát..kitartó az vagy!!!!!!!!!!!!:)))))))..és ez imponáló lehet..
de öszíntén.ha nem kellesz..akkor nem kellesz mindegy mit csinálsz..nem és kész!!!csinálhatsz te bármit..ha mégis megkapod azt aki elutasított..akkor azt nem hagytad hidegen eleve!!!...te kiválasztod..de ,hogy elfogad e..az csakis a nőn múlik..
miért kérdezed???na tessen tippelni és válaszolok:))))))))
és figyelek rád...nagyon is..hiszen nem kéreznék!!!
abban igazad van, hogy nem csak csettinteni kell.. de ha meg akarsz kapni egy nőt, azt megkaphatod: rajtad múlik
még senkiről se maradtam le, de elmondom, volt, aki 8 évbe került!
a kémia forrása az önbizalom
ha önbizalmad van, magabiztos vagy, megtermeled azokat a feromonokat, enzimeket, mittudoménmiket, amire ezen a téren szükség van
"Egyre jobban szeretném, de egyre kevesebb részem van benne :-))))))))))))))))) "
Ha figyeltél volna, akkor tudnád, hogy ez amondat, nem a házastársra vonatkozik. :-)))))))
Ami meg virágot illeti, még nem jutott eszembe, hogy szükségem lenne rá, de ha oda jönne és alsó madárfogással illetlenül megmarkolna, az biztosan bejönne. :-)))))))))))))))
Mond hány éves vagy? Az se baj, ha nem mondasz igazat. :-))))))))))
nos..én egy év után feküdtem le a barátommal.és elmondanám..ő volt az első..és 9 évig tartott
képes volt egy teljes évet kivárni.hihetetlen..!!!!!!!!
na..erre vagyok kíváncsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miért nem kívánja már eléggé,??miért csappan a vágy???
kezdeményezni egy nőnek kötelező!!!és elvárható....sőt bókolni egy férfinak...ti szeretitek ha most nem azt mondom ,hogy agyonajnároznak..de mondjuk egy szál virágot..hmmmmmm-..elvárnál néha???egy -egy bókkal..és kapsz ilyet???
nem :)
ez egy igen kicsi tévedés, angyalom :)
csak jól kell csinálni
Pedig azt szokták mondani, hogy csak a szesz kevés néha.
Egyszer volt egy rossz élményem, megsimogattam egy fiatal lány melleit, azután otthon is követtem a saját példám, hogy a kétszer idősb feleségem feledtesse velem, az "élményt". :-))))))))))))))))))))
fiatalkoromban elfogadtam (vannak máig megmagyarázhatatlan történeteim), az utóbbi években már nem
a hódítás a férfi dolga, sztem, amit persze lehet nagyfokú kedveskedéssel viszonozni a nő részéről, sőt együtt haladni előre.. de vigyázat: egy nő értéke egyenes arányban van az érte megtett út hosszával
rövid hódítás-flört: rövid kapcsolatot eredményez, sokszor egyéjszakást..
ha egy nőnek ez elég, ám legyen
hozzáteszem, hogy többször tapasztaltam azt a furcsaságot is, hogy egy nagyon kívánt nő elérése után egyszer csak mintha felocsúdtam volna: ó, hát ennyi? ez van benne? s már nem is kellett, s kerestem az utat a lerázáshoz
szóval..egy felkínálkozó nőnek naaagy esélye van megkapni a pasit... s ezzel fordítottan arányos az az esély, hogy meg is tarthatja
Egyre jobban szeretném, de egyre kevesebb részem van benne :-)))))))))))))))))
Viszont egy házastárstól pedig elvárható, hogy ne kéresse magát, sőt kezdeményezzen, ha nő is az illető.
ó ..igen.)))))))))))
tőled is megkérdezném mi a véleményed a felajánlkozásról..te hogyan éled meg???
szerintem nem baj a válogatósság..de ti hogyan élitek meg amikor egy nő tálcán kínálja magát???mennyire ítélitek ti ezt el,??mert én én nagyon.(((mikor valaki kikezd egy férfival..és mondjuk az illető foglalt..
melyik a jobb csak úgy megkapni valakit.. vagy a vadászat??
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?