Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Az én mai kívánságom:-írjatok nekem valami férfi zsongató technikát.....ki fogytam a kreatív ötletekből.....please......:-DDDD
jóhogy észrevettél:((((
teljesen elhanyagoltok.((((((((((((((((((((((((
az úgy már hat lenne.......
ki ne akarna 6-ot kívánni??????
így már nem kell:((ha magadtól nem jutott az eszedbe:((((((((((((((((((((((((
nem bántottál meg..csak én másképp látom a szerelmet..akit akarok..vagy akit választok..az legyen a legmegfelelőbb..nem kell tökéletes..csak legyen meg az a kis szikra..az hogy a gyomrom görcsbe ránduljon ha látom..ha meghallom a hangját szaporábban vegyem a levegőt.....ha rágondolok mosoly üljön az arcomra...csak ennyit akarok...ez nem sok...
nagyon várom, hogy teljesíthessem
ismételjünk:
1., masszázs
2., 5 évvel fiatalabb (hogy minek, csak te tudod :) )
3., ----- na ezt várom
Haragszom is érte!!!!!:-DDD Milyen jó lett volna mára valami friss ötlet!!! :-DDD
dehogynem
kívánj hármat :-))))
+még egyet...
Vannak ám népi bölcseleteim.......amelyik kutya ugat,az nem harap.....ez volt mára az utolsó....ígérem......:-DDD
inkább csak ez a való világ
kívánj hármat, édes angyal!
s teljesítve lészen
Kívánj...kívánj.....rajtad vagyunk....:-DDDD
huhhh, megnyugodtam
igen kellemetlen lett volna, ha rám érted, ezeket a helyzeteket messzire kerülöm
Nem akartalak megbántani......csak anyáskodtam egy kicsit.......lehet nekem jutott túl sok szakadék és már elveszett az idealizmusom.....:-DDDD
Én is 23,csak kétszer......
hát én nekem nem akarja senki sem teljesíteni a kívánságaimat??:(((((((((((((((((((((((((((((
Erre értettem én is,a rivalizálásra.....
akkor nekem már nem ia maradt semmi dolgom
na barátnőm nekem egy sincsen..de nem bánom..jobb egy férfi barátnak..mindent meg lehet velük beszélni..mindent!!!!
:(
NA AKKOR BE KELL ÉRJEM A 23 MAJD 24 ÉVEMMEL
NA DE NEM BAJ
Én sosem beszélek róla...
Tegnap sem mondtam semmit az unszolás ellenére sem :-)))))
Sokszor nem ti az élet gyártja a szakadékokat és foggal-körömmel kell kimászni!!!!!!
köszi a figyelmeztetést!
tleg sose dicsekszem, ha visszaolvasod, csak ubongó mondatára adtam rímet, és a velej az, hogy nem szállunk be a nagyhangú versengésbe, miközben attól még férfiak vagyunk
Én tegnap már kívántam az aranyhalamtól hármat,és alig várom,hogy teljesüljön:-))))))))))
Majd húsz év házasság után beszélgetünk erről!!!!
Nekem rengeteg a fiú haverom......van igazán jó barátom férfi,nem is egy.A barátnőkbe sokat csalódtam,csak kettő van aki közel áll hozzám.
További ajánlott fórumok: