Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Kellemes estet gyerekek!
Tettem-vettem, mellettem meg beesteledett. De belestem, mert kedves egyedek kellettek neked.De nem leledztek erre:-(
Szerelmeskedtek, esetleg szexeltek?
Endzsel!Elexed elment Debrecenbe.....
Nem lehet ezen este veled,egyszer ereszt egy levelet neked melyben felkeres,enyeleg benne, szerelmes verset szegez neked,mely lelkedet teletette szeretettel.
Nekem e nem kevés perc kellemetlen telt,nem lehettem veletek,s szerelmemmel,ehelyett elmebeteg egyedekkel kellett csevegnem melyeket nem kedvelek.De elmentek!
Kedves..neten leledzel???tested eme helyre tetted be???kellemetlen cselekedetek eltereltek??nem engedtek felvezetned lelked??:)))))))))Este lett...enyelegned kedved lett????keresed emberedet..mely ezen helyen eredeztetett????endzseletek...lehet nem lesz..mert kedvtelen cselekedetek nem engednek engem el,eledelem kell megkeresnem:(((((((mennem kell,de szemem lesz kezeteken!!:)))emberem..egyetlen Elexem...nem keresett engemet???:DDDD
nem kesergett.mert neje..nem lebegett erre fele???
Legyetek kedvesek nevessetek helyettem:DDDD
mert nektek nem kell szenvedelem!!!repkedjetek..szerelmeskedjetek!!:))))))))
köszönjük szépen
Neked és családodnak is viszont kívánjuk, egészséget és főleg kitartást
Angi
3 napig nem leszek(((((
Addig csak huncutkodjatok ezzel, mert ez megszépiti a hangulatokat)))))))))) Megtalán még mást is idővel, ha csak nem gyönyörű egyébként is!
Nekem legény nem kell, nekem férfi kell) oszt tudjon ám rendesen locsolni, ne csap pecsétezzen:) mert azt nem birom:DDDD
már nem leszel???:((
Neked is áldott húsvéti ünnepeket kívánok ..sok..sok locsolódó legényt..!!:)))))))))))
puszi:-)))))))))))))
Kellemes húsvétolást kivánok nektek, sok sok sonkával tojással és locslóval:-)
szép napot neked kedves
vigyázz magadra kedves
csók
szóval igen
sok Bikini Edda, Beatrice korcertet végig énekeltünk már
pont ilyen sorrendben:DD
most májusban Kárpátia korncert lesz Balamzujvároson oda mennénk
szia
köszi
gratula a fogyihoz
akkor jó
örülök:DDDD
húh
hát nem könnyíted meg a helyzetem
semmi Demjén vagy Republik vagy ilyesmi
Beatrice?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?