Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
ja. vhogy én is. de ma indul a futás!!!!
8-szor 1 perc futás közte 2 perc gyorsgyaloglás. és mindennap növelnem kell a futás idejét és csökkentenem a gyaloglás idejét.
Hát én már csak ilyen vagyok ha puszilkodok:-))))))))))))))))))
Nehezen marad a másik tiszta:-)))))))))))))))))))
Ezt nem tehetem..repkednem kell ezerrel!!megyek keresek egy szexembert..mert Elexem lett exem..nem kellettem:(((((((((((((((este..elfeledte nevem:((((((((nem keresett eme helyen!!!!
De..lehetne megmentenem???esetleg szeretkezzem vele???Este lehetek emberemmel egyek!! ..leszek fekete menyecske..s kedve meglesz!!!Fekhelyem megvetem..s benne megszeretgetem!!:)))))
Kedvellek benneteket gyerekek!!!!Nevetek veletek eleget..de Elexemre szemetek neketek.el lett vetve!!!:)))Feszes teste nekem kell!!!!
De ..emberem.egyetlen Elexem ..merre lehet..merre tekereg???Be se jelentkezett.. rendszere nem engedte meg???megyek..jelzem..szerelmem:DDDElexem egekben..s mennyekben lesz velem!!!!
eh..elrepdesem..de leszek!!!:)))
ahogy te...:DDDD
te hogy állsz vele?
én meg köszi a puszit. tejszínhabos lettem... ja és nyálas meg rúzsos...:))))))
(na, ez se küld nekem többé puszit.:(((( )
Hogy vagy ma????
Hogy állsz a tornával????
Kellemes reggelt Neked!(mely inkább már délelőtt)
Leszek kedves veled,megnevettetlek,mert ez kell,....s este szexelek veled.
Köszönöm Drága!
Akkor tudom mostmár ki vágott az arcomba egy egész tortát.....:-)))))))))))))))))))))
ahogy TE pörögsz Angyalom, nem is csodálom:-)
Lassits egy picikét)
Kellemes reggelt Emberek!
Mely helyzet leledz erre?-)
szép reggelt Mindenkinek!
Olíva ment a szülinapi torta! szinte repült...:DDDD
Boldogságosat..ragyogót kívánok mindannyiótoknak!!!:)))))))
Lelketek legyen szeretetteljes!!:))))))kedvetek meg fergetegesen remek..ezen helyen legyetek elevenek!!:DDD
Megyek..elteszem testemet..emberem nem jelent meg...:((Elexem elfeledte nevemet:(((
Kellemesen fergeteges estetek legyen nektek..s nevessetek rengeteget!!:))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?