Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
:((((((((((((((((((((((((((((testem nem engedtem..egyetlen embernek sem:((((((((((((((((((
esztelenkedem..de rendes menyecske endzsel...rendben..elmegyek......
legyen szerencse veled....!!!!
elengedlek, mert te esztelenkedsz, lelked-tested egyes embereknek engeded, nem nekem!:)
..teheted, s leszel exnejem ->keresek kedvesebb, lelkesebb kettes emberegyedet:)
...kellemes estet neked, de nem velem!:)
egyetlen szerelmem..Elexem..neved kerestem:DDDde tested se leltem fekhelyemen!!!merre tekeregtetted tested,,mert lettem neked fekete menyecske...de te bennem nem nedvedzel el..mert nem lellek..nekem kellene tested elexem szerelemre!!!!!!!!!!!lesz este szex???:)))mert begerjesztette testemet eme ..lentebb meglelt vers:)))s neved emlegetem..esztelen elexem ..elexem!!:)))))))de nyelvem hegye ezt rebegtet,eeeeeeeeeh..eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)))
elexem..egyetlen szerelmetes emberem..legyen neked heted..szerelmetes velem!!:))))))))))))))nejed..endzseled:DDDDDDDDDDDDD
Ej-ej..perverz..:) Nekem kedvem lenne fekete testedet megszexelnem, kedvesen engedve szelet lehelletednek:)-->eh-eh:)
legyen eme nemes heted kellemes!
embered: elex:)
Boldog húsvétot! Neked is, és mindenkinek!!
Látom punnyadás van mindenhol:)
Kellemes húsvétot:)
Minden csajszinak külön is, fogadjátok locsolómat..eh, elrontottam, ..locsolásomat szeretettel:)
A.
Endzsel ez remek!!
Kedves emberek!
Kellemes szent reggelt Nektek!
Szeretet legyen Veleletek!
Kedves..remek emberek!!!:DDD
Legyen nektek szent reggeletek!!melyen eszme..terjessze mennybe meneteleteket,,mert felkeltetek!!!
Szent emberetek mennybe ment ezer..meg ezer esztendeje...megmekkent:DD..de felkelt.fellegekbe lebegett..s mennyekben embere keze mellett leledzett..s lett egyedeknek szeretett egyetlen embere..melynek teste.szenvedett eleget..Megszegezett keze lett..csepegett nedve...szenvedett rengeteget.senyvedett..elszenderedett..eltemettetett...de felkelt..s ellebbent!!!!s lett mennyek,egek ,egyetlen terjedelmes NEVE!!!Ezen nevet..szeretettel emlegetem..s vettem be kegyhelyen testet nedvvel..lenyeltem...s lelkem elcsendesedett...Szeretetteljesek legyetek...Kezetek tegyetek melletekre.mert meg lettetek szenteltetve..
Nekem ezen jeles reggelem eledelem szenteltetve lesz egy szenthelyen..rengetegen lesznek...kegyelettel telve lelkekben!!!
Neten leltem:
CSÓK - Szerelem kedves, gerjedelmes jele, melyben nedvem nedveddel keveredve, egyre-egyre belemelegedve nyelvem nyelveddel tekeregve enyeleg. Teljesen belefeledkezhetek, szemem nem meresztem, ellenben szemfedelem leeresztem, s jelenem pereme, melyen egyebek leledzenek, rettenetes messze dereng, s szellemem felemelkedve mennyekben lebeg. Mellesleg nemegyszer fellelheted szerelmes versekben, jelenetekben s esetekben, melyekben zene mellett nyelved zengedezve rezgetve lelked lengeted.
Kellene nekem es egy fekhely, melyben fekve szendereghetek, felkelve heverhetek, esetleg szexelhetek;-) Fetrengenem kellene, nem tennem vennem. Fene essen bele:-) Ehhhh...
Kellene tenger , mely mellett fekhetek , elmerenghetek, kellemes perceken szerelmeken/szerelmemen...
Kellemes reggelt Neked Egnesz!
Kegyed keveset szendergett este!
Nekem elkelne ezer perc még szenderegve,de nekem sem lehet.
Neked is Kellemes Ünnepet.....sok locsolkodót!!!!!
:-))))))))))))
Kellemes Reggelt Emberek!
Fel kellett kelnem ezen reggelen, kellemetlen nekem, kellene szenderegnem. Kell tennem-vennem, fene egye meg. Szeretet Veletek!
Mindenkinek Békés Boldog Ünnepeket Kívánok!
MBBÜK!
Zola!
Merre leledzel Te kedves ember????Megyek,lefexem!Nem erre tekeregsz,nem lett veled szex:-(((((((((((Remélem édesen szenderegsz,s fejedben meglelsz engem!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?