Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Eme zene Neked tetszene? kellemes nekem...
[link]
Helyettes leszek. Kellek? Esemest engedjetek el,s megyek!:)
Megyek le kell heverednem,nem kellemes nekem ez este ,betegeskedem!!!!!!:-((((
Neten nem rendezhetsz rendes szexet!!!!:-(((Helyetteset esetleg????
Legyen ested fergeteges.....tested meg bevesd,leld meg szerelmedet és szerelmeskedjetek gyerekek lelkesen!!!:-))))
Ez meglehet legesleg est lesz neked.Terved remek.Legyen benne szerencse,ne gyere fel e netre ez este!!!!Szerelgesd meg herceged
Ejjj Te menyecske,neked védened kell testedet,lelkedet,egészségedet!!!!!
Nem lehetsz beteg Lelkem!!!!
Nem!Tettlegesen egyet sem.:-((((((((((((((((((
Lehet ezen esten,de lehet lehetetlen.Emberem meredez e,esetleg nem?Meglesem.....
Kellemes estet,én ezen esten belesek,mert helyettetek szerelmetes estet tervezek,megleltem hercegemet :)
Kellemetlen eset esett meg velem,rendelésre kellett mennem sebesen,nem ketyegett rendesen érrendszerem.....verdesett sebesen ezerrel,remegtem ezért rendesen!!!!:-((((
Te telhetetlen!!!!Nem szexeltél még eleget????:-)))
Kellemetes estet nektek !!!! erre leledzek!
Elnéztem erre,fel netre,lehet szexelek ezen este.
Megjelentem mentem emberemet szépen lefektettem,elszenderedett ,én meg mentem netre!!
Merre leledztek kedves eszperente szexesek?.)
Kellemes estet Nektek! Testem elernyedt, tettem-vettem eleget. Testem -lelkem szeretne szerelmet, de nem lelek egy Herceget..:-(
szenderegtek..eterpeszkedtetek fekhelyeteken??Keljetek fel!!!!!!!!!!:))))))))))))
ezen zene..kellemes nekem Elxem!!!:))))))))
ezt szereted e???:)))
[link]
Elmentem Kedvesem, szerelmem Veled lesz. :-*
Jelenleg etetek,szenderegtetek egy cseppded gyermeket.Keblemmel etetem tejemmel.
Lebbencslevest nem szeretem,nem készítettem ezt,de egyebet kevergettem.
Kedvesem merre leendesz? Szemed nem veted erre?
Gyereket nevelsz, kezedben lebbencslevessel?
Legyen. Kedvenced engedelmesen les, szeme nevet. Neked.
Kedvenc menyecskék,meggebedek...teszek-veszek,levelezek,feleselek,keresgetek,emelgetek,rendezgetek,ettem,de kellemetlen ételt...nem ehetek egyebet,tejterméket meg nem fehér petrezselymet :D (update sajt és répa...szörnyű ez a diéta..eddig mekegtem,most meg rímelek? :D)
Gyermeket rendezgetek. Menyecske mely leledz mellettem, egy helyre el kellett menjen. Gyermeke csepp ded esetleg 1+1+1+1+1+1 hetes. Csepp emberke, szeretem. Helyes gyermek.Letettem egy helyre, de ébredez, tejjel megetetem:)
Helyzetem eme percben:eszem vesztve nevelgetek gyerekeket,ételt teszek elé,nem késlekedek,kész lesz egyszer.(brassóit főzök)
Kegyeddel mely helyzet esett meg?
Lelkem Veled kedvesem! Helyzet?
Szerelmem meglettem!Megkerestelek e helyen.
Legyen rengeteg szex kettesben,reggel,s este,megteszem veled.Gyere Te kedves,kelyhecske nedves,epedez meredt elemedért.
Rendezd, rendezd, de jelenleg nem erre leledz. Gyermekeket rendezget lehet.Gyerekek lefexenek, s erre lesz kedvesed.
Megfelelsz, de eme kedvest kellene lerendeznem, mert Vele kezdtem el szextettemet.
Nem lehet erre egyszerre ezer menyecske, de leledzem erre neked:) Megfelelek??;-)
További ajánlott fórumok: