El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt? (beszélgetés)
ne magadat kezd el okolni
és nem neked kell tenned azért, hogy ő megváltozzon, hanem neki kell változtatnia, ha vissza akar kapni.
ha ezt nem teszi meg, akkor nem vagy elég fontos neki, így meg minek maradnál mellette?
és főleg: ne mentegesd!
Sajnos volt már rá példa az életemben, nem is egyszer...:(((
Ha a helyzet megkívánta, bizony meg kellett tennem.
Azért van rengeteg példa arra, hogy valaki nem lehet egyszerűen átformálni! Nézd csak pl. a Mónika show-t, csak pár pillanatig!!
De természetesen nem lehetetlen, de ezt neki kell tudnia, hogy milyen a párja. Lehet formálni vagy nem? Ha igen, akkor meg kell próbálni, de persze az sem mehet a végtelenségig. Ha nem akkor szerény véleményem szerint lépni kell, ha ennél a helyzetnél többet akar, pl. gyerek. Mert ezzel az emberrel nem lehet ilyen jövőképet szőni, ez a napnál is világosabb!!!!
Hagyd el. Tényleg. Ha szerelem elmúlik, akkor majd az lesz fontos, hogy mennyire becsülöd mint embert, és ő mennyire becsül téged illetve milyen jó csapatot alkottok. Nem mondanám, hogy a szerelem nem lényeges, de sokszor többet árt, mint segít.
Egy barátnőm egy olyan fiúval van együtt, aki azt mondat neki a szemébe (négy évig áltatta mielőtt összejöttek volna, mert a pasinak éppen nem sikerült más lányt behálóznia), hogy testileg fejletlen hozzá. Én úgy pofán vágtam volna... rá egy hónapra összejöttek... sajnos hagynom kell, hogy összetörje a szívét, mert ránk nem hallgat... mert elvakítja az a marhanagy szerelem.
Egész egyszerűen: nem. A szerelem erősebb. Tudom, nehéz, ha mondjuk ver vagy ő nem szeret (ez esetben már nem vagyok biztos benne, hogy még mindig szeretném), de OMNIA VINCIT AMOR. Ha szeretem, nincs az a dolog, ami arra késztetne, hogy elhagyjam...
És a helyedben én nem hagynám el. Mindenki formálható, változtatható, csak ki kell találni, hogyan...
Biztos nagyon szereted,de boldog tuti nem vagy,hiszen ezen rágódsz és nem közösek a vágyaitok(gyerek).A másik,hogy szép dolog a szerelem,és bár én hiszek a sírig tartó szerelem létezésében,a nagy átlag azt mutatja,hogy ez igen ritka,és a feszültség(ami nyilván jelen van köztetek amiatt,hogy nem dolgozik,nem segít,stb..)csak felőröl egy szerelemet az idő múlásával.
A másik amin szerintem érdemes elgondolkodnod,hogy szép dolog a szerelem,de vajon ez az érzés jól fogja lakatni a gyerekedet?biztos ilyen apa képet/példát szeretnél majd a gyerekednek?
Ha szereted és jó vele lenni,élvezd ki a dolgot,de jelenleg ez a pasi a leírásod alapján saját magáért sem vállal felelősséget,nem majd még egy családért...
Szia!
Én lelépnék,ilyen pasi mellett milyen jövőm lenne?
De ez csak az én véleményem!
hát nem tudom!
Én azt valom, hogy először ész nélkül szerelmes az ember, másodszor már ésszel..
További ajánlott fórumok:
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Nők!Mi a véleményetek arról, ha a férfi akibe szerelmesek vagytok, egy haver nőnél alszik és mellette az ágyban?
- Ti honnan tudjátok, hogy nagyon szerelmesek vagytok? És létezik olyan, hogy ahogy az ember idősödik úgy nem lesz olyan szerelmes se?
- Tudnátok ilyen megszállott szerelmes filmeket mondani, és hűtlenségről?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Tudnátok szép szerelmes születésnapi köszöntőket írni?