Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
No tegnap megnéztem. Előzetes szerint Rita rámászik HipszterPapára :) (by hogyvolt). Komolyan mondom, ennél lehet már lejjebb?
Rita idióta gonosz boszorkoa :-(
Rita nem normális miota Angliába volt.Valaki kioszthatná már..
Ritát remélem valaki/valakik /jól megtépi majd,ráférne nagyon.Lali olyan ,mint a rádió,mindent kibeszél,Reginek igaza volt,Ő segített,mikor nem tudta kifizetni az albérletet.
Ja,simán hülyének néznek!
Rita, úristen, tudtuk, hogy bomlott, de ennyire?!
Tegnap este Regina nagyon szépen beszélt a zenéről meg az életről!
Ami számomra érthetetlen: amikor a Fókuszban beszélnek a szereplők a magánéletükről, miért a sorozatbeli karakterük nevét írják ki? Annyira béna... Azt gondolják, ettől hitelesebb lesz a sorozat? Mindenki tudja h ez nem egy valóságshow...
... ma sem lesznek különbek, őrült az a fozon, de nem olyan , mint Rita, :-)
.... főleg, hogy az előzetesbewn láttam, hogy Zsófi kiborul és felajánlja szüleinek, ha annyira tetszik nekik Rita vigyék magukkal :-)
Beteg az a lány, kíváncsi vagyok mikor viszik a zárt osztályra, mert aki ennyire bosszúvágyó, az valami komoly dolgot fog elkövetni :-(
Igen értettem én, hogy mire gondolsz, de a gyerekek azt hiszik, hogy anyu akkor szexelt utoljráa mikor őket összehozták apuval :-)
Stílus meg olyan "hannás" volt, az biztos :-)
Rita folyamatos kárörvendő vigyorgását már igazán le lehetne törölni a pofájáról, annyira idegesítő!
Laliék a placebóval... keltem-feküdtem a röhögéstől!:)
Persze a pasi ellen volt
De amikor az anyja kimondta hogy a szex jó vel, Hanna"de anyaaaa" mintha már egy vén csaj lenne
Ez a hangsúly nem tetszett benne
Nem tudom elképzelni, hogy Rita megváltozna..néha jól esne egy pofon neki..
Az , hogy Lali hülye idióta az ok. De , hogy Gábor is mindig megy vele ... az már érdekes, és hát nem csoda , hogy Erdélyben nem tetszett neki az élet. Miért ebben a sorozatban a munka a legkevésbbé fontos !!! az utolsó részben ,mintha hívták volna a konyhára Gabit ??? Visszatérve Anikó figurájára, azért olyan beteg nem lehet, hogy ne tudoltt volna elmenni mondjuk Marcival aláíratni az óriással azht a szerződést !!! Hányan dolgoznak betegen, mert féltik a munkahelyüket ? Itt ebben a sorozatban ez lényegtelen dolog. Persze másképp a hülyeségeket nem tudnák beleírni, vagy ez a valóság ????
Legalább megtudtuk miből él ilyen vígan Zsófika. Jó lenne nekem is egy ilyen támogatás :-) a nagy semmiért ! A szülőknek igazuk van annyban, hogy semmire nem ment még Zsófi, de nem eröltethetik, hogy menjen velük haza, az hogy megvonják tőle az apanázst .... az ődolguk, az ő pénzük, nem kötelesek eltartani felnőtt lányukat, dolgozzon és szerezze meg a kedvteléséhez a tőkét - mondjuk gyűjthetett volna eddig is, de hát kellenek a több tízezres parfümök, drága csokik stb
Szerintem Hannának - és jogosan , a pasi viselkedése ellen van kifogása , mert ritka nagy bunkóü és tényleg ugráltatja Csillát, az meg bodlog mert régen volt pasival ezért is mondja, hogy jó vele a szex ! Barbi ellen semmi kifogása, hisz ő aranyos lány .... én így látom :-)
Ritát nem kéne pofánnyomni?
:)
Én is, na de a Béla:)Ultragáz:)
A másik hp. Hanna
Miért ne lehetne jó a szex egy anyának
Jajjmá' nehogy, hát az egy vén csaj
Vágtam volna pofán
Fehér kantár trikóban étteremben? És még a farkát is vakarja
Bunkó!
A proletárt másképp mérik. Rád bízom...
HP Zsófi havi 200ezret kap a szüleitöl
Ó persze , majd talál munkát magának ami jobban fizet
Hogy nincs képesitése és érzéke semmihez?
Nem baj, majd eltartja valami futttató
Az ilyen ajtóban vakarózós proletárra nem fogok szép körmondatokat pazarolni...
Te egyetlen mondatban überelted ezt. Vagy eztet? Nem tudom... Milyen színvonalat szabjak...? :)
További ajánlott fórumok: