Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Ugyanolyan az előzetes cella mint a többi és tarthat órát is magánál
A fogvatartás, kerületi rendőrségen az a fapados
De ott max 24 órát tartható
Rita + hozta a korábbi féltékeny stílusát, ami megrontotta korábbi kapcsolatát is
És még ő bosszúáll.
Csak azért kezdett lefeküdni fűvel-fával hogy +játsza a flegma nőt
Kapott volna egy nagy nyakast a fürdőben tőlem, ha szétszórja a cuccomat
Igen, ezért is írtam, hogy az órát levehette volna. :) De ha ezt neki, mint szereplőnek nem is, de a rendezőnek tudnia kellett volna.
Azt mondjuk nem tudom, hogy milyen cellában vannak az elítéltek és milyenben a gyanúsítottak. De az előző epizódot sem láttam mondjuk. Azért is követem most végig a fórumot, hogy mégis miről maradtam le. :)
Azért Ritát Kristóf rendesen elkapta. Amikor a nyakát kezdte szorongatni azt hittem megismétlődik az Anikós jelenet...
Rita mondjuk amúgy is tamáskodott h Anikó biztos csak kitalálta a sztorit. Most megkapta a bizonyítékot.
Előzetesben még civilben vannak, csak a jogerős ítéletet töltők vannak mákos ruhában.
Bár karórát tényleg levehette volna. :)
Nem csoda, hogy Rita eltünt otthonról szótlanul, és még sajnálták a kis idegbeteget a társai, most meg mindenkit ki akar nyírni. Abban igaza van, hogy Zsófi milyen naiv. Mellesleg mégis hogy hihette, hogy barátok lesznek, miután miatta dobta ki Kristóf Ritát, ő mit össze hisztériázott ANikóval, ennél ő sokkat többet tett , csak hát egyik sem látja (Rita és Zsófi)
Regina milyen idegbeteg, örökké veszekszik, Gabi sem áll a helyzet magaslatán.
Hannáék tényelg ennyire hülyék ? Nem gondolják, hoigy egy idegen lakásban bulit rendeznek és azt megússzák :-) Mikor kerül már Hanna az utcára ???
Ennek a Karesznak az önfeláldozása már hihetetlen!
Ritából megint előbújt a gonosz pszichopata, ahogy Zsófiról beszélt.
Érdekes, Joe a sitten civilben, karórával...?
Regina hogy kiosztotta Gyöngyit reflexből. :)
Végre találtak egy méltó ellenfelet!
Rita egy eszelős, aki őt nem szhereti azt kinyírja, elég félelmetes mikor bőg és végigfolyik a fekete szemfestéke, igazi zombi !
Lalit nagyooon unalmas már, menjem már haz egy kicsit az anyukjához irtó idióta !
Hát nem tudom hogy buktatják le a motorosokat, Gabitól elég hülye ötlet volt, segítséget kérni tőlük, legalább Regi kiosztotta őket, az igaz barátokat.
Hannát szintén úgy unom már , mint Lalit egysíkú, semmi javulást nem mutat v. legaább teljesen lezüllene, de ez afigura így már uncsi
A bolt közepén! A bolt közepén! Úristen!
Ment volna inkább az az sms...
Ritát mások is megunták már a féltékenykedéséért
Nem mintha Kristóf egy eszmebajnok lenne
Bizutosan Rita kinyírja Zsófit v. Kristófot, v. rászáll Marcira ... mindegy neki, érzéketlen ... bár ahogy átvágják a pasik tlaán nem is csoda !
Zsófi megint halad Kristóf átvágásai felé v. Kristóf megjavul és feleségül veszi ?? :-) Mindenesetre elég fura , hogy épp ANikónak sírja el a bánatát, még szép, hogy meghallgatta, de milyen tanácsot adhatni. Hiányzik Regi anyó ezeknek a lányoknak.
Lalit már nagyon kezdem unni a hülyeségeivel, lehet, , hogy kiderül Ivettről hogy vagy ronda, vagy kövér vagy pasi :-)
Nehéz is rágerjedni egy élőhalottra!:)
Barbika sem különb, csontváz rózsaszínben.
Honnan szedték ezeket a vámpírropi nőket??!
Amúgy nem volt elég, h lerövidítették az adást, eltették este 9re, már a tegnapit sem bírtam megnézni, én minden nap brutálisan korán kelek, szerintem nem fogom tudni nézni.:( Nagy ötlet volt, gratulálok a szerkesztőknek...
A Barbi ügy tényleg érdekes, nem mutatták, hogy kibékültek volna, mintha ez előbb történ volna mint az előző rész :-) de kit izgat ?
Regi elutaézott haza Egerbe, mert Diát már zaklatta, ő meg elküldte, hogy nem akarja többé látni, és Joe-val is összeveszett, mert nem bírta a haverjait, így inkább lelépett. Zsófi tegnap jött haz, és ma kiderül, hogy Balázskája tolvaj, szóval azért mennek itt sorban a történések, ha van fantáziánk :-)
Tegnap néztem vissza a hét eddigi részeit.
Úgy gondoltam, így jobb lesz...
Meg nyugatok mindenkit, hogy így meg még pocsékabb nézni. :D Sehogy sem jó már. :/
Eszméletlen nagy ugrások vannak néhány szálon. Vagy csak én nem voltam igazán figyelmes?
Pl a szerdai részben Barbi elküldte Joe-t a lakásáról, úgy tűnt, h örihari lesz, erre a tegnapi rész avval kezdődik, hogy Joe-nál ébrednek boldogan.
???
A másik amit nem értek; Regi hova tűnt?
Egyik részben összevesztek Joe-val, azóta se kép se hang.
És ezeken kívül még sok kis apróság hiányzik a részekből, ami talán érdekesebbé tenné az egészet. Így olyan se eleje- se vége, nincs miért nézni. Nincs olyan folytatás benne az elnagyolt dolgokon kívül, ami lekötné a nézőt.
Vagy csak én érzem így?
Ez az Anikó olyan hülye, mint férfiben Lali
Joen kívül dolgozik egyáltalán értelmes melót bárki is?
Olyan ez a lány (Hanna) mintha eszelős lenne , ez már sok még a tiniségből is, Barbi azért aranyos volt :-) ma jól kiszúr Joe-val :-)
Szóval Hanna és Lali már nagyon sok volt.
ANikó nagy munkája... dolgozott ez a lány valaha ? Előtte vna 10 db fotó és mondja, hogy ne zavarják mert dologzik és oda kell figyelnie. Hát igen nagy ész kell hozzá, hogy megtaláljon 4 olyan embert akit Zoli kért, merthogy vagy kicsi vagy nagy vagy furcsa ??, ezen mit kell "dolgozni" ? Mindenesetre elég bunkó volt SZandival :-(
"Persze ki kell próbálni egy ilyen zárt körben ilyen alekosz és éva félékkel együtt élni ki mennyit vinnyogna ! "
Szerintem egy külön medál járna már csak ezért. Hetente...