Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Ez a Béla 5 perc alatt standardokat állított fel suttyóságban.
Ismét, egy számomra nagyon agy és zavaró ugrás(a többi rengeteg baki közt):
Tegnap előtti rész úgy zárult, h Lali dühöng, poharakat csapkod, kiborul, a tegnapi részben meg mintha másfél hét alatt semmi sem történt volna, Gáborral ugyanúgy csinálják a hülyeségeiket.
Egyébként kb ugyanilyen Gábor melóhelye is. Egy hétig éjjel-nappal ott van, aztán ezen a héten meg egyszer sem. Meg sem említi, hogy van melója, egész nap ráér, stb.....
Elég foghíjjas- se eleje, se vége kezd lenni a sorozat. :/ :/
"Zsófia" öcséééém.... Havi 200 ezret kap a szüleitől, hát így lehet lumpolni, azt a mindenit!
Lali és Gabi akciója nem semmi bakker, besz.rás volt, mikor Lali azt hitte, h meggazdagodik a véradástól!:))) Ez a gyógyszerkísérlet meg tuti nagy szívás lesz!:))
Ez a Béla nagyon gáz, fúúúúúj!!
hát, hogy micsoda ismerős arcokat nme látok én ebben a sorozatban :DDDD Már a párom is látható volt több epizódban is, mint a forgatás járulékos eleme, de most a szőke srác, aki a Symbolban Kristóf helyettesítésére megy :DDDD
Ma elveszi Fernando, Luciánát.
Remélhetőleg féken tartja majd Ritát meg Zsófit!
Ennyire tartalmatlan szemetet még életemben nem láttam.
Most, hogy Joe visszaköltözik, talán megint jó lesz a sorozat. Nekem azóta nem tetszett, hogy elköltözött. Majd most rendet tesz a lakásban.
Szerintem lali csak megjátca ezt a balfék vagyok dolgot,ám kristof menyire tud hazudni azért pofa kell hozzá.
Gábor nem nyálas,nem is túl macsós,nem olyan bunkó éskemény csávó,na szóval pont jó:)
Á,ilyen lúzer nincs :D
Lalii!:D
Most tetszik Joe és Barbie is:)
Én Gábort bírom és Lalit, bár belőle már tényleg idiótát csináltak.
Egynek elmegy...én nem szólom le, mert felesleges,valamiért csak megy a sorozat,gondolom van elég nézettsége.
Én ha nézem,Lalin tudok nevetni,oszt' kb ennyi. :)
Mit szoltok hozzá,a lakotársakhoz a fiukrol és a lányokhoz.
Lali hülye lett a kedves bohó figurájából egy hülyét csináltak, nem hiszem, hogy van ember aki ennyire iditóta .
Zsófi szíve megenyhül sztem Kristóf iránt - az is lehet, hogy csinál valamit Kristóf ennek érdekében.
Rita nem egyszerűen elmbeteg gonosz is, még jó, hogy nem kell senki normális embernek, remélem mihamarabb zártosztályra kerül.
Joe nem tudom, hogy védi meg Barbit és családját ?
Lali se votl semmmi az akciójával mikor Gábor rányitott,á egyre gusztustalanbb ez:)
Ja és a Marci-Carlos páros jól lealjasodott!
Fú de elmebeteg Rita, már rendesen félni lehet tőle!
Abban igaza volt, h Kristóf egy érzelmi nyomorék, de hát ő? Ő már elmekórtani eset!
Kristóf tuti a lakás miatt akarta "visszasírni" magát Zsófihoz, megérdemelte, h kidobta végül.
A jó öreg Chuck Norris is kiakadt Rita és Zsófi károgásán...
[link]
Engem is Rita irritál a legjobban,főleg mikor azt mondja,"kicsinálom"Huuhh,de megtépném:)
Nekem Rita sokkal ellenszenvesebb mint Zsófi!!Senkivel nem tud egy normális kapcsolatot kialakítani.A lányokkal sem!Hogy viselkedett régen Regivel is?Emellett bosszúálló,mint most Zsófival is.Brrrr.
Nem tudom milyen parfüm volt az, ismerős az üveg, valamelyik celeb-parfüm, szerintem nem a "több tízezres" kategóriából volt... Szerintem.
Egyetértek, Zsófi szörnyű, bár Rita se semmi!
Persze Zsófinak megint ötbb 10.000-res a perfümje, de biztosan megérdemelt volna arra az undorító képére egy-kép pofást !
Mondjuk lenne értelme ennek is .. lehet, hogy ezért ilyen értetlenek a motorosok perzse bunkó bűnözői movoltukkal együtt, persze a másik csapat sem egy leánynevelő :-) intézet, akár össze is csaphatnának, talán Berbi ezért borult ki ennyire !, hisz a futtató dolgoit eddig nem mondta senkinek !
Szerintem nem a motoros "barátok"csempészték a nyaralóba az órákat,hanem Barbi futtatója,de lehet,hogy csak én kombinálom túl,hogy legyen egy kis izgalom:)
További ajánlott fórumok: