Együtt könnyebb!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Olvasom a fórumot rendszeresen, és van egy fontos kérdésem. Mekkora, vagy mennyi egy adag a különböző ételcsoportokból, amit egy étkezésre meg lehet enni?
Köszi: Gabima
Akkor az lehet, hogy neked nincs sok felesleged:)
Én tudom: vizilóbébi:), mármint én...
Igen, hímnemű vagyok. Minden hétfőn mérlegelek, majd közlöm az eredményt.
A mai nap a kedvencem. :)
Sziasztok!
Én ma "picit" elszúrtam a dolgokat. Szénhidrát nap lévén jól beszaloncukroztam.... Asszem jó pár napig nem megyek a mérleg közelébe...!
Szia!
Üdv'köztünk! Kitartást neked is! Végre egy férfi, a névből meg a sok sörből gondolom! :-) (Bár Bencére is egy ideig azt hittem...)
Sziasztok! Talán együtt tényleg könnyebb. Én is 3-án kezdtem Magamról annyit, hogy bármikor meg tudnék inni 10-15 sört és imádom a laktató, húsos kajákat kenyérrel. :) pl: pacal meg ilyen finomságok.
103 kg-ról indulok, tuti nehéz lesz. Az első gyümölcs nap egy kicsit fájdalmas volt, főleg mert nem is szeretem a gyümölcsöt. :)
Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy túl vagyok a gyümölcs napon, és sikeresen végigcsináltam. Banánt ettem egész nap, mert a többi gyümölcstől nagyon hamar megéhezem.
Meg ettem még aszalt epret, hmmm. eddig nem is tudtam, hogy ilyen finom, ezelőtt sosem ettem még.
Ma én is virslit ebédelek, vacsira meg valami húst.
Szerintetek túró rudit csoki nélkül ehetek ma? Eddig nagy rudievő voltam és minden reggelt azzal kezdtem és hiányzik.
Szép napot mindenkinek!
Örülök, hogy vége a gyümölcsnapnak, gondolom ti is :-)
A mai a kedvenc napom! Reggeli 1 db sültalma volt + 1 kis banán.
Ebéd: sült virsli.
Vacsi ugyanez, csak egy kis savanyúságot is fogok enni hozzá.
Kitartás mindenkinek! 88,2 kg-ról indultam, és ma reggel 85,1 kg voltam. Biztos ez csak a sok víz miatt van, de nagyon örültem neki! De lehet rossz volt a mérleg, amikor a 88,2-őt mértem, mert azt nagyon durvának találtam, életemben nem voltam még annyi.
Sziasztok
lassan vége a napnak hála istenek már kezd fájni a fejem: Most biciglizek kicsit és sietek az ágyba.Várom már a holnapot!!
Gondolom ti is !!
De őrülők ma ügyesek vagyunk !!
Büszkék leszünk reggel és lapossab lesz a poci!!
Most fog megjönni:(
nem érzem, de a hasam már kisebbnek tűnik, nem feszül a gatya:)
Nem mérem magam, 2 napja még 79,9 voltam, nincsenek illúzióim: egyébként sem vagyok a gyors fogyás híve...
Szia!
A banán tényleg jobb, én almát soha többet!:D
Fogytál már valamennyit?;)
Szia!!
Én 1-kor kezdtem el gyümit enni, addig semmit:(
Hazudok, volt 2 kávé, tejjel, reggel:)
-kor 2 banán, 2 kivi
Most eszem az uccsó banánt, már csak kivim és almám van...
Sziasztok!:)
Ez a gyüminap egy RETTENET!!!:(
Bár banánnal jobban ki lehet bírni, de mivel már alma volt itthon, így azon tengődöm. . . és alig várom a holnapot!:))
Ti hogy vagytok??? (Már aki még él!:))))
Nekem nincs? én is ettem banánt de nagyon éhes vagyok mert rá érek és ezen jár az agyam.
De erősek vagyunk és kibirjuk!
Sziasztok!
Én elég nehezen bírom a mai gyüminapot. Eddig megettem 2 kicsi banánt, meg 2 narancsot. Éhes vagyok, és még nincs dél :-) Főzök egy jó kis meleg teát, hátha azzal kihúzom amíg hazaérek a kis kompótomhoz.
Sziasztok!
Tegnap vacsira én is pizzát sütöttem :) Két db kb. 8cmx8cm-es kockát ettem belőle. Ebédre fornettit vettem, édeset, mert már nagyon édességhiányom volt.
MA gyümi nap, most eszem a második banánom.
Sok minden miatt ment le ilyen sok: nagy kezdősúly, karácsonyi kajáláshoz képest lényegesen kevesebb kaja és gondolom sok víz... :) A naplómban minden nap írom mit eszek, ha gondolod, kukkantsd meg, szívesen megadom az olvasási jogot.
Én szénhidrát napon tortellinit ettem. Azt hiszem 25 dekás kiszerelés volt. Ez volt az ebéd, vacsi meg 2 szelet hajtott és 1-2 mézes kalács volt. Én ha pizzát fogok enni, akkor a LID*-ben kapható legolcsóbb pizzát választom. Szerintem finom és kicsi is! :)
Nem semmi vagy 4 nap alatt Brávó!!!
Csak igy tovább!!
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!