Egyre nehezebb a házimunka, egy porszívózástól is... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Próbáld meg úgy, hogy nem egyszerre akarod kitakarítani az egész lakást!
Nem tudjuk milyen porszívód van, de a tisztaság normál fenntartáshoz elég egy álló porszívó és csak ott, ahol a papok táncolnak.
Nagytakarításhoz pedig hívj segítséget!
Jó ötlet. Nálunk is működik, több időshöz kijárnak igény szerint. Van akinél minden nap megjelennek kicsit beszélgetni, ha nem kéri valaki, akkor csak reggelente felhívják telefonon. Utcámban van akihez csak azért szoktak jönni 15 km-ről, hogy elvigyék őt a buszmegállóba mert az messze van, annyit már nem tud gyalogolni.
Én a gondos órát tervezgetem, mert mások szerint túl sokat nyüzsgök, könnyen érhet valami amikor egyedül vagyok. A telefon meg rendszerint nincs nálam. Az a gombnyomós meg mindig a nyakamban lesz. Igaz hogy nem szokványos hogy az én koromban ennyire aktív valaki, de én nem érzem soknak. nekem ez a normális.
Szólj a háziorvosodnak és beszéljétek meg a továbbiakat.
Erre találták ki a szociális gondozást, ami tudomásom szerint a legkisebb falvakban is működik. A szükséglethez mérten járnak ki a gondozók de rendszeresen.
További ajánlott fórumok:
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- 2. év kezdése az oviban 4 évesen-egyre nehezebb?
- Depressziós a vőlegényem, egyre nehezebb vele az élet. Ti mit tennétek?
- Egyre nehezebb...
- Egyre nehezebben vonszolom be magam a munkahelyemre annyira...
- Két fiam van, a nagyobb nem közös a mostani párommal. Különbséget tesz (érzelmileg), amit egyre nehezebben viselek. Mit tegyek?