Egyetemen is lehet puskázni?Bővebben lent (beszélgetés)
Nem bántásból, de ha a hivatásodat/szakmádat úgy akarod összepuskázni, akkor tényleg eleve rosszul állsz hozzá. Például nem szeretnék olyan orvoshoz kerülni, aki cetliről ismeri csak az emberi testet. Minden szakmának vannak nemszeretem területei, az egyetemen nemszeretem tantárgyai, de mégiscsak azért mész gondolom egy bizonyos szakra, mert azt a szűk témát szereted, az érdekel.
Azért, hogy a kérdésedre válaszoljak, igen, nyilván a hallgatók az egyetemen is ugyanolyan szemfülesek, mint a középiskolában, csak - remélem, még mindig így van - a lebukás következményei komolyabbak.
elég butuska kérdéseid vannak
Hányas ruhát hord egy nő? -típusú kérdések....
mennyi lesz az anyag?? majd megmondja az előadó.
Van, amire kevesebbet, van , amire többet kell majd tanulni.
A beszámoltatás is tanárfüggő.
Van, aki sok kisdolgozatot írat, van, aki egyet sem....
Meg kell tanulni tanulni és rendszerezni a tudásod - ezzel sokkal többre mész, mint cetlikkel.
Ha eddig ez az összefüggéseiben tanulás nem ment, akkor nem lesz könnyű dolgod az egyetemen sem.
már rosszul állsz hozzá a dolgokhoz...
inkább tanulj, azzal többre mész!
elég nagy anyagok lesznek, jobb ha a fejedben lesz az anyag, nem cetliken!
Ez nappali képzés lenne.
Hú nem semmi:((abból aztán nics puska írás
A közép suliban "könnyen" ment mivel megmondták ettől az oldatól eddig kell tudni vagy a füzetben mely anyag és kész.De gondolom az egyetemen már nem így van hanem feladnak egy nagy anyagot és abból.Abból már nehéz lenne puskát írni.
Vagy, hogy megy ez az egyetemen?Egy dolgozatra nem tudom mi a neve asszem Zh mennyi anyagból kell felkészülni
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet, h a kenyérsütőben beesik a kenyér teteje? (bővebben 1. hsz)
- Orvosi Egyetemen hogyan működik a boncolás? Könnyen meg lehet szokni? (szagok, látvány, tetem arca, és a lelki feldolgozás stb.)
- Mennyit lehet hiányozni egyetemen ha van orvosi igazolás?
- Olajmérnöki Képzésekről érdeklődnék! A Miskolci Egyetemen kívül van még más lehetőség is, hogy olajmérnöknek tanuljon valaki? Mivel...
- Egyetemen szerzett néprajz diplomával mit lehet kezdeni?
- Meg van határozva, hogy mennyi tárgyat lehet felvenni minimum egyetemen?