Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai fórum

Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
2009. jún. 7. 16:02

A leszoktatás már csak idő kérdése, inkább várd ki a végét! :)

Plusz egy hónap már nem oszt, nem szoroz... ;)

296. becseiagi (válaszként erre: 273. - A793d7a5fc)
2009. jún. 7. 12:06
Na eljutottunk odáig, hogy már nem nagyon szívja a tejcsit, inkább csak cumizik rajtam. Addig kell várnom, amíg már egyáltalán be sem kapja?
295. ében11
2009. jún. 6. 22:25
elhiszem...én is csak szórakozásból jövök, kihasználom az utolsó szabad hónapokat(utánna munka)...de eszembe nem jutna valakit bombázni...elég elmebeteg dolog :S
2009. jún. 6. 22:09

Csak nem tán...

Engem nem érintett annyira keményen az egész, mint Ancsát, de azért mint írtam, engem az igazságtalanság tud kihozni a sodromból, meg ha valaki nem képes magába nézni, úgy ugat le másokat.

Én igyekszem nem felhúzni magam ezeken, mert szórakozni jövök ide, meg naplózni, van nekem elég bajom a mindennapokban, ezt már semmiképp nem akarom a nyakamba venni.

Amúgy azóta nem teszek fel képeket se a munkáimról. Velem ne kötözködjön senki.

293. ében11 (válaszként erre: 291. - Mothertiger)
2009. jún. 6. 21:51
Sajnálom ha ennyi rossz tapasztalat ért titeket.Nekem még egy privi se jött.Majd ezután :D ?
292. mothertiger (válaszként erre: 285. - Becseiagi)
2009. jún. 6. 21:44
Csak írd be a Google képkeresőjébe, hogy "orchidea tattoo", kidob egy csomó tökjó képet! :)
2009. jún. 6. 21:42

Annyira belekavarodtam az írásba, hogy elfelejtettem befejezni a mondatot, amit elkezdtem.

Ha valaki tetoválóMŰVÉSZ-nek nevezi magát, az nem száll el magától, hiszen mindig voltak, vannak, és lesznek is nála jobbak. Az igazi tetoválóművész az én szememben segítőkész, és nem nagy röhögve mutat rá mások vélt vagy valós hibáira, hanem igyekszik a saját megszerzett tudásával segíteni az illetőn.

Ennyi bántás után neked sem lenne kedved írni, még ha annyira szeretnél is.

Még annyit, hogy valaki a fikázók közül megjegyezte, hogy már nem fog írni, ellenben figyel bennünket, ezért gondolom néha látja, hogy oda-odamondogatok neki.

Ha meg ezt is csak képzelem, akkor paranoid vagyok. De nem baj, legalább sose vagyok egyedül...

Mi Ancsával igyekeztünk segíteni mindenkinek, minden rossz szándék nélkül. Én szeretek más tetoválókkal beszélgetni vagy levelezni, van több tetováló ismerősöm nekem is. A szarabb munkáimra (igen, vannak ilyenek is) egyikük sem mondta, hogy "húúú, bazmeg de szarul tetoválsz, ha van egy kis önkritikád, azonnal abbahagyod", hanem igyekeztek a legjobb tudásuk szerint átadni a tapasztalataikat.

Ja, egyikkel sem volt semmilyen személyes kapcsolatom, csak és kizárólag az interneten szoktunk kommunikálni, tehát nem elfogultak velem szemben. Mindegyiktől teljesen őszinte választ vártam, és mindannyian meg is írták nekem.

Nem kaptam fényezést, vagy seggnyalást. Elmondták, hogy az alapok a "kezeimben vannak", csak tovább kellene fejlesztenem a képességeimet. A régebbi munkáim "egyszerűbbek", de látnak a munkámban fejlődést, és ha a továbbiakban kicsit odateszem magam, és sokat gyakorolok meg rajzolok, akkor sokat is fejlődhetek.

Személyesen mint mondtam, egyikőjüket sem ismerem, ezért csak eddigi tapasztalataimból gondolom: ők azok, akik megérdemelnék a "művész" titulust. Nincsenek elszállva, pedig lenne mire. Nem oktatnak ki senkit, pedig lenne joguk...

Az ilyen szarjankók, akik csak beszólogatni jönnek ide, meg priviben genyózni, nem művészek, de még csak nem is emberek...

290. ében11
2009. jún. 6. 21:36
régebbről jön ez...de mindegy...én is tudnék utánna kérdezni mert van több tetováló ismerősöm,rokonom... de most csak benéztem...és a lányok is válaszolnak...csak azelőtt lelövik aki szintén válaszolna mielőtt az illető leírna valamit.De ez apróság, és szerintem nem komoly :D
2009. jún. 6. 21:31
Milyen vérre menő dolgok vannak itt? Csak ámulok-bámulok! Én ezt nem értem! Ha valaki kérdezz valamit, akkor az válasz, aki érdemileg fel tud hozni valamit. Nem? Ha valaki nem ért a tetováláshoz, az miért szól bele? Én is csak annyit értek hozzá, amiket leírtam: van 12 éve 3 db rajtam, és imádom őket! És majd most készülök a következőre, illetve a férjem még tetkó szűz, és neki is csináltatunk egyet.
288. ében11
2009. jún. 6. 21:27
Nem bosszankodom!Sőt örülök hogy írtok.Csak szerintem fölös a végére bigyeszteni akármit is, mert szerintem nincs itt senki akinek inge.Bár úgy tűnik, ha én is válaszolnék itt a kérdésekre akkor az tényleg az én ingem lenne...
2009. jún. 6. 21:19

Ében.

Ne kezdd már megint ezt.

Amit mi kaptunk Ancsával, az már okoskodás volt a javából. Ezt neked is be kéne látnod. Eddig türelemmel viseltettem a beszólásaidra, de most már azt hiszem ideje kicsit visszaolvasnod.

A lényeg, hogy utálom az igazságtalanságot. Ha valaki tetoválóművésznek nevezi magát, ám csak fikázni tud másokat, meg ha valaki segítséget kér b@szik válaszolni -csak a fikázásokkor van jelen-, azokért nem kellene ennyit teperni. Te ezzel nem vagy tisztában.

Te most kiforgattad a szavaimat, a "nagyokos" jelzőt annak szántam, akiket illet. Akinek meg nem inge, nem veszi magára.

Ha megálltad volna, hogy most nem írsz kommentet, akkor most nem kellene az enyémen bosszankodnod.

Nem várom, hogy reagálj rá, csak annyit kérek, hogy ebbe ne folyjál bele. Tisztellek és az ismeretségi körödet (a tetoválókat, akiket munkásságukról ismersz) is tisztelem, véleményüket tiszteletben tartom, és azoknak is, akik fikázásmentesen segítenek a "szarabb" tetoválóknak, nem felejtve el, hogy ők honnan indultak. Erre volt alább példa, ezért nem szólalok meg mostanában tetoválás példában. Meg többek között azért sem, mert te is egyből ugrasz, a nemlétező viharban nemlétező tüzet oltani.

Mint írtam, alábbi beszólásomat az veszi fel, akinek szántam.

Ennyi. Ha megérted okos vagy, ha meg nem, akkor így jártam.

286. ében11 (válaszként erre: 279. - Mothertiger)
2009. jún. 6. 17:47
:D én még itt vagyok, de egyáltalán nem rossz szándékkal.Nem tudom, ha valaki kérdez, miért kell előhozakodni azzal, hogy ha más is válaszol rajtatok kívűl, akkor ő a nagyokos.Csak annyira vagyok okos mint bárki más :D nem lehet tudni hány tetováló van még itt!
2009. jún. 6. 12:33

Igazad van, úgy hogy valszeg fekete-fehér lesz, mert nekem úgy jobban tetszenek az árnyékolások.

Tudnál egy pár linket dobni, hogy tudnék tuti jó tetkó képeket nézni?

2009. jún. 5. 16:25

Szín kérdésében pedig ragaszkodj a saját elképzelésedhez! Ne az ár miatt készíttess színeset, ha neked az nem tetszik, akkor ne hagyd magad rábeszélni. Valóban szebb lehet színesben, de fekete-fehéren kidolgozva is csodásan mutathat (főleg, ha neked a családodat jelképezi).

Ne motiváljon, hogy "úgyis benne van az árban!"

Neked kell hordanod egy életen át, azt tedd úgy, hogy a későbbiekben nem bánod meg választásodat.

:)

2009. jún. 5. 16:23

Végülis, ha tetszik maga a virág, akkor mindegy milyen jelentése van. Mindennek lehet jelentése, ha valamilyen alkalmat kötünk hozzá.

Ezt meg egy oldalról másolom be:

"Szerelem, szépség, finomság. Orchideát ajándékozzunk annak a nőnek, vagy férfinak, akinek műveltségét és tudását nagyra becsüljük, akinek kifinomult ízléséről már meggyőződtünk. A virághoroszkóp szerint rendkívül érzékeny igényes emberek az orchideák. Más jelentés magyarázó szerint: kedvelem az érett nőket; Egy gyönyörű hölgynek; Szerelemmel. Keleten a kifinomultság, a műveltség és gyöngédség megszemélyesítője. Az orchideák számtalan fajtája kapható, csokorba kötve, vagy magában. Egyes fajok ára az aranyéval vetekszik, de vannak kommerszebb, hétköznapibb virágok is. Orchideát ajándékozzunk annak a nőnek, vagy férfinak, akinek műveltségét és tudását nagyra becsüljük, akinek kifinomult ízléséről már meggyőződtünk. Antik bútoros lakásokba, drága kelmék mellé illeszkedik a legszebben ez a virág."

Virágok jelentése bővebben:

[link]

Ezért meg valószínűleg kapni fogok...:SSS

De a jó ügy érdekében tettem! :)

2009. jún. 5. 14:51
Szia! Megtudnád nekem mondani, hogy mely virágoknak milyen jelentése van? Én egy orchideát szeretnék a kezemre, de nem tudom mit jelent. Számomra életem egyik következő szakaszát jelentené, mivel 8 hónapja megszületett a kisfiunk. Így már van 2 kislányom és egy fiam: 5-en vagyunk, és ezért szeretném, ha az orchidea 5 szirmú lenne. A tetoválós színesben ajánlja, mert úgy szebb szerinte (meg benne van az árában is úgy is), de én nekem szerintem nem nagyon áll jól semmilyen szín. Nem tudom, ebben is tudnál valamit segíteni?
2009. jún. 4. 19:39

Igazából ne haragudj, hogy nem válaszoltam sokáig, nem akartam, hogy megint rám szálljanak az okosok, akik segítségnyújtásban nem, fikázásban annál jobban jeleskednek.

Ha így nem lehetséges, akkor hogyan oldod meg? Konkrétan mit mondtak neked a szakemberek? Erre kíváncsi lennék, hátha tanulok belőle. :)

280. c0c88e77c0 (válaszként erre: 279. - Mothertiger)
2009. jún. 4. 19:32

köszönöm,hogy válaszoltál :)

megkérdeztem egy-két szakembert személyesen, és nem javasolják ők sem, úgyhogy felejtős...

de köszönöm :)

2009. jún. 4. 18:32

Először mielőtt bármit mondanék: látatlanban nem igazán tudom elmondani a véleményemet, bár én problémás bőrre eleve nem tetoválok, a későbbi kellemetlenségeket (rám nézve) megelőzendő.

Lehet, hogy a KIRÁLY tetoválók elvállalják, nem tudom...

Mindenesetre nekem egyszer volt ilyen jellegű munkám, bár ott csak egy-két halványabb és vékonyabb csík volt a bőrön. Gyógyulás után viszont ahol átfutott a csíkon a tetoválás, kissé "megtört" a minta, a festék enyhén szétterült a bőr alatt. Sajnos a kikerülése nem volt megoldható, mert nagy mintáról volt szó.

Most azonban megszólalhatnának az eddigi nagyokosok is, akik előzőleg lefikáztak...

2009. máj. 31. 14:05

tanácsot szeretnék kérni :)

a felkarom elég striás lett sajnos ami nagyon zavar...

voltam plasztikai sebésznél, de nem vállalnak , merthogy nagy heggel jár a műtét,és mivel szemből látszanak a striák, állítólag a plasztika ellenére is látszódnának... szóval a műtét felejtős!

viszont eszembe jutott,hogy tetoválással esetleg "láthatatlanná" lehetne tenni őket...

vajon ez lehetséges, vagyis jó ötlet a striás részre valami szépet tetováltatni?

277. becseiagi (válaszként erre: 276. - Mothertiger)
2009. máj. 28. 18:17

Nagyon köszönöm az őszinte véleményedet! Megfogadom a tanácsodat, sikeresen meggyőztél! Annyira szeretném az új tetkókat magamra, hogy egy kis várakozás nem fog visszatántorítani úgy sem! :)

A fikázóknak meg csak annyit, hogy ők csak irigyek, és bátortalanok ahhoz, hogy meg merjék csináltatni a tekót. Ők azon agyalnak, hogy milyen lesz 50 év múlva. Egy dolog, hogy én is 12 éve olyan helyekre tettettem a tekóimat, ahol valószínűleg nem fogja a terhesség befolyásolni. És így is történt. Van egy a bal vállamon, egy a jobb lapockámon, és egy a jobb vádlimon. Nagyon büszke vagyok rájuk! Én mindig azt gondoltam a tetkókról, hogy az ember jellemét tükrözi vissza az a kép, amit hord magán a tulajdonosa. Mindenki más, és más az ízlése mindenkinek!

De hogy néznénk ki, ha egyfomák lennénk?! FÚJJJJ!

2009. máj. 27. 22:25

Írd be a Google képkeresőjébe, hogy "ring tattoo". Kidob egy csomó mintát.

Egyébként a körömvirág kenőcsnél már vannak jobb kenőcsök és krémek, érdemesebb inkább azzal kezelni a tetoválást, így ki lehet zárni egy későbbi allergiás reakciót, amit a körömvirág krém okozhat esetlegesen.

Egyébként tetoválás után legalább egy évig nem adhatsz vért, ezért érdemes elgondolkozni rajta, hogy érdemes-e, miközben még a saját tested adja a táplálékot a gyermekednek? Szerintem addig ne tetováltass.

Még az a véleményem, hogy maga a tetoválás nyilván okoz egy kis stresszt az emberben, még akkor is, ha nem egy nagy mintát csináltat, meg valamilyen szinten fájdalmas, ki hogyan éli meg. Ez a "stressz" befolyásolhatja akár a tejtermelést is ki tudja?

És most jöhetnek a fikázók véleményei is... Ha még jelen vannak, és figyelnek... :P

275. becseiagi (válaszként erre: 274. - Becseiagi)
2009. máj. 27. 14:37
Ja! Nem tudod, hogy hol, milyen oldalon tudnék gyűrűtetkóket nézni?
274. becseiagi (válaszként erre: 273. - A793d7a5fc)
2009. máj. 27. 14:37
Van már 3 tetkóm, még 12 éve csináltattam őket, azokkal nem volt gondom egyáltalán. Attól még lehet vele most bajom? Most a kézfejemre szeretnék tetováltatni, meg majd Apával együtt (a férjemmel) szeretnénk gyűrűtetkót csináltatni. Körömvirágkenőccsel kenegettem, és nem mentem napra vele míg be nem gyógyult. Ez most is így van?
2009. máj. 27. 14:21

Szia.

Erről a dologról megoszlanak a vélemények.

De leginkább a gyógyulási folyamat miatt nem szokták ajánlani..

Plusz benne van a pakliban hogy begyullad,vagy allergiás reakció lép fel,az már azért árt..

De van amikor tetoválás közben vérzik az ember..Tehát valamennyire a festék is megy annyira mélyre hogy talán árthat..

2009. máj. 27. 10:51

Szia!

Életem egy újabb szakaszához értem, hogy megszületett a 3. gyermekem, az én szemem fénye, a kisfiam. Szeretnék tetováltatni, de még szoptatom a 7 hónapos kisfiunkat. Tetováltathatok így? Ha nem akkor miért nem? Mi az akadálya? Mert hallottam már ilyet is és olyat is. Úgy tudom a festék csak a bőr alá megy, nem a véráramba.

Köszike előre is a válaszodat!

2009. máj. 8. 12:55
Nagyon szívesen:)
2009. máj. 8. 12:10
Köszönöm szépen a segítséget!! :-)
2009. máj. 8. 11:39
Érdemes ékszert is vinni hogy a szár vastagságával tisztában legyenek!
2009. máj. 8. 11:38

Szia.

Ahol szúrják majd a köldököd szólj a fémérzékenységről,és ők szilikont fognak betenni..

Az maradhat míg nem találsz szép ékszert,de amúgy tudsz csináltatni is..Abból amire nem vagy allergiás,gondolom a fehér aranyra nem ahogy írtad.

Bármelyik ékszerboltba viszel mintát hogy mit szeretnél és megcsinálják.

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook