Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
Sziasztok!
Most szeretnék köldök piercinget csináltatni, de én is fémérzékeny vagyok, és van más allergiám és ekcémám is, bár a hasamon még soha nem volt...
Ha kell, fehérarany piercinget is vennék, de azt meg sehol nem találtam!
A fémérzékenységem ellenére csináltathatok piercinget? Szilikonosat láttam, de semmi szépet nem találtam...
Voltál vagy allergiás vagy még mindig az vagy?
Ne kisérletezz kérj szilikon ékszert..
Hali!
Ha fém allergiás voltam lehet fém nyelvpiercingem?
Kezeld Octenisept spray-vel, semmi más nem kell hozzá. Sem alkohol, sem pedig kenőcs. Ezzel befújod napi 2-3 alkalommal, pár nap alatt szépen begyógyul. Nekem elfertőződött a köldökpiercingemet hozta rendbe, két nap alatt. Azért egy hétig javasolt a kezelést alkalmazni.
Gyógyszertárban kapható, 1200.- forint körül van az ára.
Sziasztok!
1 hónapja van meg a köldök piercingem és eddig semmi baj nem volt vele:)
aztán kb.1 hete egy ilyen 'seb' féleség van a piercing mellett..:S
nem tudom,hogy mi az..
félek,h vadhús..
csak nem tudom,h az h néz ki meg ilyenek..:S:S
segítsetek:)
előre is köszönöm:)
Szia!
Nekem is pont úgy van, bal oldalon az orromban, és így jobb oldalra tetettem a "szépségpöttyet". Nekem kicsi kék köves ékszerem van, de fém, és nem szilikonos, benne van már vagy 4 éve, de még nem volt vele gondom, a fogaim is szépek szerencsére:)
Ok,köszönöm szépen!
Akkor ezekszerint hozzér a fogakhoz?.
De a szilikontalpas csak belül talpas a többi lehet fém?
És szerinted nem néz ki hülyén hogy bal oldalt az orromban van már egy kis piercing és jobb oldalra szeretném ezt?
Szia.
Árat nehéz mondani,mindenki más összeget kér..
Nem fáj egy pillanat alatt bent van..Bár szakértő kezek nem ártanak..
A hátránya csak annyi ha fém ékszert hagysz benne a fogat tönkreteszi,ezért 2 hét után célszerű szilikontalpasra lecserélni.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy "szépségpötty" (nem tudom,hogy nevezik másképp,de gondolom tudjátok mire gondolok) piercing mennyibe kerül kb? És fájdalmas?Hátrányai? :)
Köszi
Létrejött egy tetoválásokat fikázó oldal. .
Vannak benne tényleg veszett rossz munkák. .
De az nem túl szép hogy mások olyan tetoválását is beleteszik ami az adott embernek esetleg tetszik. .
Mert nincs is rosszul megcsinálva. . .
Vigyázzatok a képekkel ne tegyetek ki inkább a tetkóitokról képeket, mert úgy látszik egyeseknek tényleg semmi sem szent. . . .
Bekukkantottam!
Pedig még mindig lufi a fejem! :DDD
Fel van dagadva az egész bal arcom.
Nem semmi cuccos volt a pofámban, megmutatta a doki. Pfujj. :P
Építgetem a weboldalam.
Fantazy_tattoo_pier. mlap. hu
Kéretik a vendégkönyvét teleírni csupa jóval:DDDDD
Jaj, nem tudom, de borzasztó.
Itt meg egy-egy ly-n és j-n akadnak ki ezek a lányok. :)
Igen, vitte a pálmát...
Azért sajnálom, mert ennyire primitív szegény. :(
Tettem be oda én is egy írást, amit nem a hoxán találtam, de igaz gyöngyszem a mazsolázóknak.
Ebben aztán lesz mazsi nekik! :D
Egyetértek, a topic címe lehetne az is, hogy "Nagyon ráérünk, b*sz*gassunk másokat!"
Ettől függetlenül olvastam már okosakat is náluk, amiket én sem tudtam... :(
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Tetkó: tetszik egy férfin vagy nőn a tetoválás?
- Mi a véleményetek a tetoválásokról és a piercingek-ről?Na és a viselőikről?
- Mire számítsak első tetoválás és piercing készíttetésénél?