Egy hete nem eszem szénhidrátot, mégsem indult be a fogyás (beszélgetés)
Én írtam is, hogy igenis többet kell ennie, napi legalább 5-ször és azt is, hogy miket.
Igen, edző javasolta anyukám lábát látva. Azt mondta, hogy rengetegen túlterhelik magukat a későbbi következményre nem gondolva. Nagyon sok embernek ilyenkor megy tropára pl. a térde. Edzőterme van, nem is egy, úgy gondolom, tudja mit beszél.
70 kg-val kezdtem el. Súlyzóztam először. Majd később különböző edzésmintákat vittem végig. Nekem ez jött be.
akármennyit is eszik ezekből, az nem lehet jó :)
reggelire kávé?? cukorral? (WTF?) semmi más??
ebédre csirke-saláta oké, de gondolom nem eszik meg fél kiló csirkét, hogy valahogy behozza a napi fehérjeszükségletét :))
ez gyakorlatilag napi 2x-i étkezés, garantáltan lelassítja az anyagcseréjét.
na nem olvasom végig a sok kommentet, szóval bocs, ha ismétlés amit írok (de legalább akkor talán átmegy az infó:))
ez nagyon kevés, amit így eszel, ha ezt folytatod, akkor egy hónap múlva több zsír lesz rajtad, mint most, mert két hétnél tovább ezt nem lehet bírni, az anyagcseréd lelassul, kiéhezteted magad, felemészted az összes izmot magadról.
a nádcukor nem tudom hogy maradt meg a kávédhoz, de azt hagyd el. reggelire egyél fehérjét és szénhidrátot is. tízóraira is. ebédre a csirke-saláta oké,esetleg kis rizst is tegyél hozzá (salátára gondolom nem teszel öntetet). uzsonnára és vacsorára is eheted a csirke-salátát, vagy bármi más fehérjét.
vitamint, omega3 olajat szedjél.
nem létezik, hogy ha így eszel, akkor ne indulna meg a fogyás. kizárt. :)
Calathea, egyáltalán nem biztos, hogy nem fogytál semmit, hiszen le sem mérted magad, mert írod, hogy rossz a mérleg, szóval annyit sem tudunk, mennyi voltál egy héttel ezelőtt és mennyi vagy most. Az egyetlen, amit tudunk, hogy nyáron 80 kg voltál. Centiket néztél? Lehet, hogy azt se nézted, hát így nehéz megállapítani, hogy most ment le vagy nem. Akkor változtass az étrenden, ha már teljesen biztos vagy benne, hogy ez így nem megy. Végülis, ha más nem, most nem eszel édességeket meg szarokat és nem vagy annyira fáradt, mint előtte. Már ezért mindjárt megérte, nem?:)
1 hét kevés de az is lehet, hogy fogytál is, csak nem tudod, mert nem mérted le magad sem mérleggel, sem centivel. Én reggelire tojást szoktam enni vagy tojás-zabkorpa-édesítő-fahéjból készült pancake-t, mindegy milyen formában, csak reggel a 2 tojglim meglegyen:) a többi, amit írtál, nem olyan rossz, igaz, nem írtál mennyiségeket de van fehérje és zöldség, folyadékot sem írtál.
De méredzkedjél valamit azé' mert így honnan a francból tudod?? Centit legalább, ha kilót nem is.
Lehet, leírták már előttem, de most nincs türelmem végigolvasni a hsz-eket.
Egyél naponta 5-ször! A bevitt kalóriád nem elegendő, tehát emelni kell. A csirkemell mellé ehetnél barna rizst, bulgurt, quiona-t, kölest, hajdinát, kuszkuszt, csicsókát vagy édes burgonyát ebédre. Ne sokat, kb. 30-50 grammot.
Délután és este eheted zöldséggel, pl. spenót, brokkoli, uborka, zöld saláta. Inkább a zöldeket részesítsd előnyben!
Én nem írtam, hogy 80 kg-val nem bírok mozogni, hiszen mozgok is, nem egész nap az ágyban fekszem.
Azon viszont elgondolkodtam, hogy többen írjátok, hogy ez a kaja kevés. Pedig én nem érzem annak, nem is vagyok éhes, inkább ennyit is csak azért eszem, mert tudom, hogy valamit enni kell.
Ezzel a koplalással fogyni nem fogsz. Tessék napi 140-160g lassú cht megenni 5 felé osztva.
Az duma, hogy a nagy súly miatt nem bír mozogni. 116ról indultam és nap 40-50 percet elliptikuson letoltam.
na, ez igen... :-D
egy 35 eves no szervezete leepules alatt van... :-D
Ez normalis, hogy meg nem fogytal.
En nem igy fogyokuraznek mindensetre.
lehet, hogy igazad van, egy hét tényleg nem sok idő.
Azért nem akarok egyébként szénhidrátot enni, mert előtte elég sokat ettem és állandóan fáradt voltam, pl melóhelyen ebéd után szenvedtem már, csak egy kis ledőlés segíthetett volna, de azt meg nem díjazta volna a főnök meg az ügyfelek..
Megnézem majd a naplódat.
Azért szerintem a súly miatt vagy amiatt, hogy kicsit lustább vagy, ne gyűlöld magad, nem csak testből állunk:)
31 évesen te még junior vénasszony vagy, de jó lenne, ha 31 lehetnék:D
Köszi mindenkinek, aki írt, sokan írtátok, hogy az egy hét még nem mérvadó, remélem, igazatok lesz, próbálok kitartani, remélem, előbb-utóbb lesz eredmény.
Akinek van kedve, azért írja le, hogy nála hogy volt, pl azonnal beindult-e a fogyás, vagy csak később.
31 vagyok. Szintén leépülőben lévő nyanya XD
És igen nehezen megy. Pedig régen imádtam sportolni. Most meg belustultam.
Jelenleg a "gyűlölöm magam" fázis van, de valószínűleg visszatérek a súlyzós edzéseimhez. A naplóban láthatsz edzésterveket meg amiket megcsináltam. :)
Valószínűleg a módszer az ugyanaz lesz. Ott nem volt igazán terv a fogyás de kellemes melléktermék volt :)
További ajánlott fórumok:
- Napi 10-20g-ra lecsökkentett szénhidrát-bevitellel, látványos/gyors fogyás érhető el?
- Nagyon jól indult ismerkedés, most mégsem értem mit akar?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- Elhagytam a szénhidrátot mégsem fogyok...
- Paleo diéta - Mennyi szénhidrátot, és kalóriát fogyasztotok egy nap átlagosan?
- Valóban segíti a szénhidrát anyagcserét a króm rendszeres fogyasztása?