Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egy aszrtrológus azt mondta, az idén meghal a párom... fórum

Egy aszrtrológus azt mondta, az idén meghal a párom... (beszélgetés)

1 2
2009. jan. 19. 12:48
már nem is tudom:(
2009. jan. 18. 10:56
van asztrológus etika is a világon...nem, semmiképp sem mondhat ilyet, nem rémíthet meg senkit ilyen durvamód...felkészíthet a bajra, figyelmeztethet a betegség megjelenésére, a minőségére, felhívhatja a figyelmet életmódváltásra, a betegség esetleges lefolyására, valamilyen baleset közeledtére, óvatosságra inthet..de mindezt úgy becsomagolva, úgy közölve, hogy a klienset ne döngölje a földbe..az asztrológus felkészültsége, tapasztalata, intelligenciája sokat jelent, ha van neki ilyen...Szakembert kell keresni, kóklerhez el nem menni, vagy sürgősen otthagyni.
2009. jan. 18. 10:51
A barátnőmnek 16 éves korában mondta egy "asztrológus", hogy 21 évesen öngyilkos lesz. Szerencsére nem vált be. (Az tény, hogy fiatalon meghalt sajnos, de 10 évvel később.)
24. Zizisicc (válaszként erre: 23. - Kamilla0404)
2009. jan. 18. 10:48
Örülök neki, hogy megkérdezted, remélem ezek után Te is nyugodtabb vagy ! Minden jót kívánok Nektek, a várható feszültségek ellenére!
2009. jan. 18. 09:26

megkérdeztem:) ez a válasz jött IGAZI ASZTROLÓGUS....

"Kedves Magdolna!

Kapcsolati összehasonlítást itt nem tudok csinálni. Gondolom, az asztrológus korrigálta az időpontodat, és annak alapján mondta, amit mondott, de ha valóban percre pontos a képleted, akkor nem tudom, mi alapján mondta ezt. Ui. látszik ugyan feszültség érzelmi téren, hirtelen változás is lehet, és nehézség is, de egy végleges szakításhoz ennél több kell, mármint asztrológiai értelemben mondom, több, más jelzés is kéne, ennek alapján nem lehet azt mondani, hogy végleges szakítás várható. Annak ellenére, hogy az érzelmeket jelentő bolygó pillanatnyilag, és még az év jó részében meglehetősen feszült viszonyban van más bolygókkal, de ettől még nem kell elválni.

Üdvözlettel: .....GABRIELLA"

A NEVÉT ÉN TÖRÖLTEM

2009. jan. 17. 19:06
pff...elég durva, tuti, hogy a pánik kerülgetne ha ilyent hallanék...soha nem voltam ilyen helyen és nem is kívánkozok. Amondó vagyok, hogy ne hidd el, próbáld meg semmisnek tekinteni a hírt, szörnyen nehéz de próbáld meg. Biztosra veszem, hogy nem fog meghalni, nyugi! Családom ismerõsének is mondtak ilyent, hogy haláleset lesz a családban. Kétségbe volt esve, az idegei is kezdtek zavarodni, mert minden nap arra gondolt, hogy vajon ki fog meghalni. Aztán még a mai napig se történt semmi, mindenki jó egészségnek örül.
21. 9ac093e955 (válaszként erre: 20. - Zizisicc)
2009. jan. 17. 18:58

Tökéletesen egyetértek Veled, minket is figyelmeztetett az asztrológus,hogy figyeljünk a Mamákra,mert valami baj lehet........figyeltünk,de konkrét halálról soha nem beszélt.

Szerintem sem mondhat ilyet,javaslatom Nekem is az,hogy keressen fel másik asztrológust,mert nagyon kezdő lehetett.

20. Zizisicc (válaszként erre: 21. - Fiatalember35)
2009. jan. 17. 18:48

Én már többször voltam asztrológusnál, egyszer épp apósom váratlan halála után. Akkor rákérdeztem a nőnél, hogy ez látható-e előre, azt mondta, hogy konkrétan a fizikai halál nem, csak az, hogy ott, abban az időben valamelyik szinten valamilyen gubanc lehet. De ilyen helyzet rengetegszer adódik.

Egyébként továbbra is azt mondom, hogy ilyet nem lehet/szabad mondani!

Csak akkor javaslom Neki, ha nem tud megnyugodni!

19. Zizisicc (válaszként erre: 18. - Kamilla0404)
2009. jan. 17. 18:33
Ha már így alakult, és nagyon kétségbe vagy esve emiatt, én beszélnék egy másikkal és tisztáznám, már a magam megnyugtatása végett.
2009. jan. 17. 18:09
már a mai eszemmel nem mennék én sem
17. Zizisicc (válaszként erre: 16. - 867f9adc74)
2009. jan. 17. 17:48

Én már többször voltam, hidd el, nagyon hasznos dolog, de mint minden mást, ezt is lehet jól és rosszul csinálni.

Ja, és nem jóslásra kell használni!!!

2009. jan. 17. 17:45

Én nem mennék el soha se asztrológudhoz, se látóhoz, vagy melyik minek hívja magát...

akármit is mondd(ha igaz, ha nem), onnantól kezdve akaratlanul is úgy alakítod az életed, ahogy "megjósolta"!!! Tegyük fel azt mondja, hogy szakítani fogtok 2 év múlva...és ne adja isten tényleg rossz időket éltek majd akkor...Egyből arra gondolnál, hogy a jós bizony megmondta!!Lehet bele is nyugszol, és szakítás lesz a vége.Pedig lehet menthető lenne a kapcsolat..Ez csak egy egyszerű példa volt. Én soha nem akarnám tudni a jövőmet..Mert szerintem több kárral jár, mint haszonnal..Pláne, ha ilyeneket hallok, mint amit Te is írtál..és ki tudja igaz-e??

2009. jan. 17. 17:39
Szrintem se "mondhatja el" , ha netán látja is. Csak felkészithet a legrosszabra, Ez lehet, hogy kezdő volt, v. nem ért hozzá.
14. Zizisicc (válaszként erre: 13. - Zizisicc)
2009. jan. 17. 17:06
Azt viszont láthatja és előre jelezheti, hogy az az időszak nehezebb, gondokkal, veszélyekkel tarkítottabb lesz vmilyen szempontból, és hogy akkor jobban kell figyelni bizonyos dolgokra.
2009. jan. 17. 17:04
Egy asztrológus nem mondhatja meg a halál időpontját!!! Több ilyen kilépési pont lehet az ember életében, nem lehet előre tudni, hogy a lélek melyiknél "dönt" úgy, hogy kilép. Egyszerűen nem lehet ilyet kimondani!
2009. jan. 17. 16:58
megköszönném
2009. jan. 17. 16:38

Erre közölte Veled,hogy meghal a párod?

Hirtelen szóhoz sem jutok........

Szerintem vannak itt fent asztrológusok biztosan fognak Neked írni.

2009. jan. 17. 16:36
Nem szabad az ilyeneket elhinni! Sőt, még meghallgatni sem, mert akkor mindig ezen agyalsz!
2009. jan. 17. 16:21

miért mentem el?

házasságomat akartam valahogy rendbe tenni

végső elkeseredéemben jutottam oda

2009. jan. 17. 16:19
Én sem mernék elmenni...nem szertnék ilyeneket hallani!
2009. jan. 17. 16:18

.......hát jártam már asztrológusnál,sőt közeli ismerősöm is az,de halálról soha nem beszél. Esetleg figyelmeztet dolgokra.

Hogy kerültél,miért mentél el?

2009. jan. 17. 16:11
Hülyeség!!...Ezért nem járok én ilyen helyekre!!!
2009. jan. 17. 16:10
autóbalesetben
2009. jan. 17. 16:02
Konkrétan azt is,hogy miben????
2009. jan. 17. 16:02
az asztrológusok és a "jósok" sem mondhatják így ki hogy ez vagy az az ismerősöd meghal,elveszted,a valamit érő asztrológusok,"jósok" csak figyelmeztethetnek Legalábis én így tudom!
2009. jan. 17. 16:01
Az kemény! Ne hidd el! Miért halna meg?
2009. jan. 17. 15:59
Egy aszrtrológus azt mondta az idén meghal a párom...:(
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook