Egy aszrtrológus azt mondta, az idén meghal a párom... (beszélgetés)
megkérdeztem:) ez a válasz jött IGAZI ASZTROLÓGUS....
"Kedves Magdolna!
Kapcsolati összehasonlítást itt nem tudok csinálni. Gondolom, az asztrológus korrigálta az időpontodat, és annak alapján mondta, amit mondott, de ha valóban percre pontos a képleted, akkor nem tudom, mi alapján mondta ezt. Ui. látszik ugyan feszültség érzelmi téren, hirtelen változás is lehet, és nehézség is, de egy végleges szakításhoz ennél több kell, mármint asztrológiai értelemben mondom, több, más jelzés is kéne, ennek alapján nem lehet azt mondani, hogy végleges szakítás várható. Annak ellenére, hogy az érzelmeket jelentő bolygó pillanatnyilag, és még az év jó részében meglehetősen feszült viszonyban van más bolygókkal, de ettől még nem kell elválni.
Üdvözlettel: .....GABRIELLA"
A NEVÉT ÉN TÖRÖLTEM
Tökéletesen egyetértek Veled, minket is figyelmeztetett az asztrológus,hogy figyeljünk a Mamákra,mert valami baj lehet........figyeltünk,de konkrét halálról soha nem beszélt.
Szerintem sem mondhat ilyet,javaslatom Nekem is az,hogy keressen fel másik asztrológust,mert nagyon kezdő lehetett.
Én már többször voltam asztrológusnál, egyszer épp apósom váratlan halála után. Akkor rákérdeztem a nőnél, hogy ez látható-e előre, azt mondta, hogy konkrétan a fizikai halál nem, csak az, hogy ott, abban az időben valamelyik szinten valamilyen gubanc lehet. De ilyen helyzet rengetegszer adódik.
Egyébként továbbra is azt mondom, hogy ilyet nem lehet/szabad mondani!
Csak akkor javaslom Neki, ha nem tud megnyugodni!
Én már többször voltam, hidd el, nagyon hasznos dolog, de mint minden mást, ezt is lehet jól és rosszul csinálni.
Ja, és nem jóslásra kell használni!!!
Én nem mennék el soha se asztrológudhoz, se látóhoz, vagy melyik minek hívja magát...
akármit is mondd(ha igaz, ha nem), onnantól kezdve akaratlanul is úgy alakítod az életed, ahogy "megjósolta"!!! Tegyük fel azt mondja, hogy szakítani fogtok 2 év múlva...és ne adja isten tényleg rossz időket éltek majd akkor...Egyből arra gondolnál, hogy a jós bizony megmondta!!Lehet bele is nyugszol, és szakítás lesz a vége.Pedig lehet menthető lenne a kapcsolat..Ez csak egy egyszerű példa volt. Én soha nem akarnám tudni a jövőmet..Mert szerintem több kárral jár, mint haszonnal..Pláne, ha ilyeneket hallok, mint amit Te is írtál..és ki tudja igaz-e??
Erre közölte Veled,hogy meghal a párod?
Hirtelen szóhoz sem jutok........
Szerintem vannak itt fent asztrológusok biztosan fognak Neked írni.
miért mentem el?
házasságomat akartam valahogy rendbe tenni
végső elkeseredéemben jutottam oda
.......hát jártam már asztrológusnál,sőt közeli ismerősöm is az,de halálról soha nem beszél. Esetleg figyelmeztet dolgokra.
Hogy kerültél,miért mentél el?
További ajánlott fórumok:
- A párom el akar hagyni, én meghalok!
- Párom most írt, hogy meghalt hajnalban a nagypapája! Ilyen helyzetben mit "lehet" mondani?
- Édesanyám karikagyűrűjét viselhetem az esküvőmön sajátként? Ő meghalt még babakoromban és megrököltem a gyűrűt. Párom adta az ötletet...
- Nem értem a szüleimet. Ma azt mondta apum a páromra -akivel...
- Hasmenéssel, hányással, lázzal mentem el orvoshoz, meghallgatott, azt mondta hörghurutom van. Prixoter 500-at írt fel. Szedett ilyet valaki?
- Azt mondta a párom, elveszi a laptopomat, ha megtudja hogy...