Egész napos suli (beszélgetés)
Szerintem ők tanár munkáját ellenőrzik, nem hinném, hogy iskola működésébe beleszólnak. Órákat látogatnak és eldöntik, hogy ki milyen szinten áll az életpálya modellen. Esetlegesen döntenek valakinek az alkalmatlanságáról. Hogy melyik iskolába mikor jutnak el...
Fenntartó is ellenőrizhet, ők inkább figyelnek az egésznapos suli betartására.
Ami eszembe jutott: mi a helyzet már a tanfelügyelőkkel?
Mert újra lesznek tanfelügyelők, mi van ha őket küldik a tanárok nyakára? Lehet még azt is ellenőriztetik velük, egész napos -e az iskola.
Hű, gyerekek én már mindent el tudok képzelni...
Hétfő: 1.magyar, 2. matek, 3. matek, 4. angol, 5. ebéd 6. úszás, 7. úszás.
Kedd: 1. magyar, 2. matek, 3. környezet, 4. angol, 5. ebéd, 6. ének, 7. tesi
szerda: 1. magyar, 2. matek, 3. magyar, 4. angol, 5. ebéd, 6. technika
csütörtök: 1. magyar, 2. ének, 3. magyar, 4. tesi, 5.ebéd, 6. rajz, 7. rajz
péntek: 1. matek, 2. magyar, 3. angol, 4.etika, 5. ebéd, 6. angol, 7. tesi.
hát, legalább mondta az ofő, hogy nem nagyon fog házit adni, és otthon nem ajánlott a gyerekkel tanulni, mert meg fogja utálni az iskolát. Azt mondta, hogy ők mindent megtesznek, hogy ott megtanítsanak mindent, mert ilyen leterhelés mellett már nem lehet otthon tanulni vele. Szerinte is elmebeteg, aki ezt kitalálta :(
:)
Még én se mehettem be, egy csomó szülő az utcán várakozott, mert 3.40 előtt még az iskolaudvarra se tehették be a lábukat!
kemény világ lesz itt...karantén????
engem próbálnának meg bezárni!
????
mik vannak az utolsó órákban?? el sem tudom képzelni az órarendjét :( de szomorú ez!
az én időmben minden nap 4 óra volt 1.osztályban. Délben már otthon kanalaztam a levest
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok hozzá, hogy jövőre egész napossá teszik az iskolát?
- Főállású anya gyermeke igénybe veheti-e az egésznapos óvodai ellátást?
- Mennyi hálapénzt illik (és kiknek) adni egy egészségügyi küretért, 1 napos kórházi ellátással?
- Egész napos gyomorideg
- Egész napos iskola (jövőre)
- 6 hónapos kislányom szó szerint visít egész nap és nem akar aludni. Valaki hasonló cipőben?