Eger, egriek (beszélgetés)
bambara a neve, nagyon jol néz ki, már várom :D
hát, ha rossz idok lesznek el kell nézni vmerre. a barlang furdo tuti terbe lesz, esténként gondolom eger belvárosa, hazafelé meg az oxygen adrenalin parkot néztem ki. a tobbi meg majd akkro jon. de mindenképp megfontoljuk a felsorolt dolgokat :D
Még sose voltam... :( Sajnos... :(
Jó nagy kört akartok tenni, ha ezek is beleférnek! Merre terveztek még körülnézni? Vagy mik a konkrét tervek?
Amúgy erről az új hotelről még nem hallottam, de klassz lehet! :)
Felsőtárkány helyett szerintem sokkal szuperebb Szarvaskő. (A másik kanyar ugyanarra). 2 hegyi kilátó van, a falu egyik végén, az ÖKOparkban egy és az elején a "másik". (A Google-earth-programmal szuperül meg lehet tervezni az útvonalat, lehet képeket nézni róla; ingyenesen letölthető).
Egyébként még szép a Hór völgy, arrafelé van a Subalyuk is.
Amit én nagyon imádok, az az Ilona vízesés, nyugodtan keress rá gugliban, érdemes. Nincs messze, túraféle, de nem nehéz és csodálatos az egész, nem csak a vízesés!
Szerintem az egri strand klassz, de ha "tartlamasabbra" (welnessesebb) vágysz, akkor Demjént vagy Egerszalókot is ajánlom.
Állítólag klassz a "Város a város alatt" Egerben, bár én még nem voltam, de azt mondják, jó.
Ha érdekel még valami, kérdezz... :)
Egerben: vár, vármúzeum, minaret, bazilika, belváros, strand...rengeteg látnivaló van :)
Nézd meg az eger.lap.hu-t
nem tudom mennyire aktív még az oldal, de érdeklődnék, h miylen helyek vannak eger kornyékén, ahova érdemes kinézni, megnézni. Strandok, fürők, szorakozo helyek, sétáló utcák, természeti csodák... De akár a környéke is érdekel, Felsőtárkányba készülünk és ha már ott vagyunk körül is néznénk a környéken.
Miskolctapolcai barlangfürdőt már kinézük, de kéne még más is :D
Értem, és sajnálom, csak nem bírtam tegnap a kíváncsiságommal, mert beszéltünk már róla sokat!
Egerben leszek, remélem, hagyod majd, hogy javítsak rajta, ne adj isten teljesen eltűnjön a fájdalom! Legalábbis remélem, hogy sikerül, boldoggá tennél vele, és remélem, én is téged!
Szia!
Pünkösdvasárnap mennénk a Várba,majd a völgybe a Pünkösdölőre,azt szerettem volna kérdezni,hol nem kell parkolóhelyért fizetni?
De már tudásbázison kaptam válaszokat :-)