Eger, egriek (beszélgetés)
Szia Pezoo!
Mesélj magadról! Honnan költöztetek Egerbe és miért? Szeretsz itt lakni? Kisfiad mennyi idős? Suliba jár vagy oviba? Szereti? Dolgozol? - Szóval hát mi újság nálatok? :)
Egerben lakunk,jelenleg a belvárosban albérletben...
Igen...lány(nő) vagyok...az email címem,és a nick név is a kisfiam neve:)
Szia!
Mi is, aug. végén:)) Ugye tényleg lány vagy (csak az e-mail címed miatt, tudom, vezeték név is lehet).
Ha viszont pasi vagy, én tuti nem akarok ismerkedni...úgy, csak emígy:)))
Sziasztok!Augusztusban lesz 1 éve,hogy Egerbe költöztünk...szeretnék barátokat találni!!! Írjatok csajok:))
Az a baj,hogy bár tudom hol van,még soha nem voltam egyikben sem,így még csak javasolni sem tudok.
De lehet,hogy a többiek is így vannak!:-((
La Casa Panzió, Szent Flórián Panzió, St. Kristóf Panzió. Ezekről mi a véleményetek?
A Kulacs csárdát is megkérdeztem, de nekem az túl drága.
Vagy vendégház is jó,ha van 2 ágyas szobájuk külön fürdővel.
Inkább panzió! Ne legyen túl drága.
Milyen szállásra gondoltál (panzió, hotel stb) ?
Sziasztok!
Egerben keresnék szállást, a Szépasszony völgy közelében. Tud nekem valaki ajánlani vmit? Mert a neten nézegetem, vannak írva címek, de sajnos nem ismerem a várost, így nem tudom, h melyik részén van.
2 fő részére kellene márc. 15-17ig.
Macskaproject kilőve, kb. tizedjére... :(
Egyébként iszonyú sok cicus vár gazdira az állatok nevében egyesületnél.
Ja, adatlapomon ott a képe.
Muszáj hogy kölyök legyen? Van egíy ismerősöm, aki befogadott egy felnőtt cicát, egészséges, de máe nem fér el neki.
Igen, mert én magam nem nagyon tudom, hogy kell megtanítani rá. És az sem biztos, hogy türelmem lenne hozzá...
Kösz szépen!
De maradjon egyelőre kettőnk között! :) Próbálok egyet becsempészni a családba, de a férjem kicsit ellenkezik. Viszont eléggé megingatható ellenérveket hoz fel, szóval elkezdek keresgélni...
A szobatisztaság feltétel?
Megkérdezem az ismerősömet,mert nemrég kínálgatott cicát,van-e neki.
És még árban sem rossz!A Rádinál sokkal kisebb,kevesebb töltelékkel,sokkal drágább!
Tud valaki Egerben (vagy a környéken) szobatiszta kölyökmacskát ajándékba?
Ja, ezt csak azért írtam így, mert épp előtte beszélgettünk a párommal, hogy alig van már magyar ruhabolt.
Mos megnéztem a táblát is... Tényleg az az! :) Kocsival voltam, szóval nem mentem be, de ami késik, az már elindult... :)
? komolyan? Az az? :))) Minden nap elmegyek mellette... :D
Sziasztok!! Alban pekseg a postaval szemben van a Szechenyi uton!!!!:) Nagyon jooooo!!!
Sajnos van? :) A gugli nem mutatja, hol. :(
Igen, sajnos van, a lányom mesélt róla a múltkor, de nem emlékszik már, hogy hol volt, hiába kérdezem.
Egerben van albán pékség? Állítólag mesefinom áruik vannak! :)
Szívesen! Remélem, nem lesz semmi gond. :)
Köszönöm szépen, sokat segítettél, debreceni elérhetőséget már sikerült kapnom még régen, ha műtétre kerülne sor. Megkeresem a doktornőt, köszi:))
További ajánlott fórumok: