Dr. Papp Csaba nőgyógyász Baross u. ill. Mini klinika Szigethalom (beszélgetés)
Szerintem is nagyon szimpi doki:-)
Gratulálok a babádhoz:-)
Bármilyen vizsgálati tarifával kapcsolatban keress rá a www.miniklinika.hu-ra.
Ott részletezve vannak az árak.
Persze, csak ha a miniklinikát akarod felkeresni, mert úgy tudom máshol is rendel a doki.
Azért tájékozódásnak megfelel ez is.
:D
Magánban mennyi most a tarifa nála?
Én is hozzá készülök, bár nem kismamaként, hanem szimpla éves vizsgálat, rákszűrés.
Én nem mondhatok rá semmi rosszat.
Egyébként jövő héten ismét megyek és miután azóta nem találkoztunk, most kiderül majd,hogy a boríték kinyitása után mit gondolt :-)
Bár gondolhat akármit, nekem erre nem volt több pénzem, a maszek vizsgálatáért pedig borsos árat fizetek minden alkalommal, tehát nem érzem, hogy adósa lennék.
Az asszisztensek picit elszálltak az árakkal.
Nekem pl. azt mondták, hogy a magzatvíz vizsgálatra 30 ezret szoktak adni a betegek.
Hát azért ez nem durva?
Persze veszélyes játék, nem mindegy ki végzi, de azért 2 percért 30 ezer?
A fele is elég volt,én ennyit adtam.
"azt mondta, hogy nem szeretne túrkálni a pénztárcámban. "
Mindig ezt mondják az I-esen a dokik az ujaknak.
Mert rád bizzák mennyit adsz és nem pénzéhesek.De ez csak az I-re jellemző, magánba súlyos pénzek mennek.
Rendben!:)
Mostanában mennem kellene, de lehet, h ez a gyakorlatban úgy fog kinézni, hogy majd a nyár folyamán vmikor.
Ha ide nem írok esetleg, mert kimegy a fejemből, küldj privit!:)
Válaszoltam :)
Eredményről visszajelzést kérek!!! :D
Szia!
Az érdekelne, h egy sima szűrővizsgálat ára is 12 ezer? (Az aktuális éves rákszűrésé)
Annyira szimpatikus, amiket írtatok a doktor úrról, hogy miután leváltottam az előző dokimat, azt hiszem, Őt fogom választani.
Én a körútra jártam hozzá (IMÁDOM!!!). Ott 12 lett a végére a vizsgálat (sok, de lecartam mert nem zizegő térdekkel jártam hozzá - és nem azért cartam le, mert sokat keresek).
aszisztens kérdeztem ott, azt mondta vizsgálat * 10. Hát Én bizony NEM TUDOK 120-at adni... 50 vagy 60 ezret adtunk, és legközelebb (6 hetesen) mosolyogva, puszikkal fogadott.
Ja, és nem mellesleg ÉLETET MENTETT!!! (részletek a cikkemben)
Hányadik babádat várod?
Nekem Ő lesz az első :-) :-)
Én előbb elmegyek, mert a Gyártelepi dokival a hócipőm is tele van már, egyébként meg nem is szülész, csak nőgyógyász......
Másrészt úgy érzem a koromhoz képest nem foglalkozik velem eléggé.
Szia!
Én biztosan nem, mivel a mini-klinikán így is elég húzós egy vizsgálat, ezért mire is adjak még?
Én most a 16. héten vagyok, még ebben a hónapban a régi orvoshoz megyek, utána váltás következik.
Nekem Szigethalom tökéletes,hiszen itt lakom.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Én is szerettem volna rákérdezni, de ezek szerint nekem kell kitalálnom mennyit adok...
Szigethalomra jártam, de van magánrandelése Pesten is.
Én nyíltan rákérdeztem, hogy mennyi az annyi....azt mondta, hogy nem szeretne túrkálni a pénztárcámban.
Gratulálok a babucihoz!
Látom, Te is velem egykorúan szültél:-)
Igaz nekem az első babám lesz, ezért is szeretnék egy megbízható orvost találni.
Ez nagyszerű!
A Baross-ba jártál hozzá, vagy Szigethalomra?
Kíváncsi lennék a tarifájára.
A Mini-klinikai tarifát tudom, de a szüléssel kapcsolatos dolgokat nem.
Sziasztok!
Van köztetek valaki, aki jelenleg Papp Csaba szülész-nőgyógyászhoz jár terhesrendelésre akár a Baross u-ba, akár a Mini klinikájára Szigethalomra?
Én éppen orvost készülök váltani és sok jót hallottam már a Doktor Úrról:-)
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok szülészekkel az 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai kórházból
- Ki ismeri Dr. Szabó István nőgyógyászt a II. női Klinikán?
- Mi a tapasztalatotok a budapesti Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról?
- Tud valaki valamit a Bp-i I.sz Nőgyógyászati Klinikáról? Orvosok szülésznők stb?
- Tud valaki ausztriai, németországi vagy belgiumi nőgyógyászati klinikát, vagy meddőségi centrumot?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?