Milyen lehet nagyon magas emberként élni? (beszélgetés)
Lehet, hogy te magasabb vagy, de nálunk az ingekkel nincs gond.
Régen, ha jól emlékszem 3 mérete volt az ingeknek. Nyak, mellkas és magasság.
Egyszerűbb volt.
Most, a magas férfiaknak fel kell próbálni az inget. Sosem rendelünk ilyeneket.
Nem a hóna alatt élnél;)
A férjem 185 cm magas, a válláig érek majdnem;)
A fiam 192 cm magas a barátnője 160 cm talán. Nálam egy kicsit alacsonyabb:D
A férjemnél nincs gond a ruha és cipő vásárlásnál. 43-as a lába, azaz teljesen átlag.
A fiam is 56-os. Öltöny nadrágot nehezebb venni, de a legtöbb öltöny nadrág alján van hajtóka, így azt le lehet engedni.
A fiam lába 46-os. Neki azért már a cipőkkel is van gondja. Sokkal kisebb a választék ebben a méretben.
Szerintem, a férfiaknál nem nagy gond, ha magasak. A magas férfiak, szerintem csinosabbak is, és férfiasabbak is.
De nőknél már fura számomra, ha valaki 175 cm-nél magasabb. Mindig sajnálgatom magamba őket, de tudom, hogy nem kellene.
"Milyen lehet nagyon magas emberként élni?"
Nem tudom, de az tuti jobb, mint kisembernek, vagy törpének lenni.
Én is voltam 180 cm, semmi különös, illetve jól áll, nem cseréltem volna el a magasságom.
Most már összementem kb. 175-re.
A lányom is min. 180 centis.
Volt a családban 2 méter feletti férfi is.
Majdnem vettem az ebayen farmert 30ezerlrt, amikor megtaláltam egy francia cég magyar boltját. A had mértet mérd meg, a többi jó
A francokat
de 2 farmert ingyen szállított és 100 nap csere
Egyiket vissza is cseréltem mert az ember nem a hasán horja a farmert hanem a derekán :)
ruhavétel nem probléma, különben is tudok varrni, igazitani, leengedni"
Aha+ Végy egy nadrágot aminek a láb belső hossza Xcm, a segge meg lógni fog a férjeden/fiadon. Azt hogy hozod össze
Pont ezért nehéz hosszúujjú inget venni. Azt hogy toldod meg, veszel kettőt és összevarrod?
Ami nyakméretben jó, az karhosszban rövid
Ugyanez dzsekiben. Weben nem tudok venni, el kell mennem, de nem megyek, felpróbálni. Ahol meg méreteket irnak ki az marhaság. Tapasztalat!
Én 175 cm vagyok, fiam 2 m feletti. Engem általánosban és gimiben zavart, hogy a lányok a vállamig, jobb esetben fülemig értek. A párválasztásnál volt egy kis problémám. És olyan munkám van hogy ügyfelekkel kell megjelennem, hogy a ffiügyfelek zöme alacsonyabb és sajnos kis sem huzzák magukat.
különben nem zavar, mert a szüleim nagyszüleim is magas emberek voltAK.A fiamat abszolut nem zavarja, mert holland cégnél dolgozik, / ahol a világ legmagasabb emberei
élnek, de azért ott is a legmagasabb emberek közé tartozik / és nem a coli lányok jönnek be neki
megszoktuk, a fiam tuti nem, de azt hiszem én sem
cserélnék
ruhavétel nem probléma, különben is tudok varrni, igazitani, leengedni stb
Lánykám 17 évesen 178cm, fiam 190, párom szintén.
Nem zavarja őket, öltözködés is megy, párválasztás sem gond és látom az arcukat a 168 centimmel😃
Ha magas vagy többet látsz:)
Én 163,,a férjem magas.
Legalább nem veszítem el a tömegben:)
Hát....
Ha testméretek arányosak...
Ez az új computerem, két napos.
De, a könyvjelző nem mindig múködik.
Ird be a keresőbe, h "shortest woman in the world"
További ajánlott fórumok:
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni!
- Nagyon pici, 34-es lábra hol lehet magassarkú cipőt vásárolni?
- Nagyon magas ösztrogén. Mit lehet tenni vele?
- Hol lehet valami szép magastalpú cipőt kapni, nekem most a Buffalo 1310-2 tetszik nagyon. Magyarországon, nem webáruházban?
- Nagyon elmaradott csontkor, viszont magas növés, ez mitől lehet?