Dr. Papp Csaba nőgyógyász Baross u. ill. Mini klinika Szigethalom (beszélgetés)
Szia!
Én most leszek 36 hetes, csütörtökön megyek CTG-re.
Következő héten a kórházba és utána való hét közepén jön a császár.
Ebből gondolom,hogy az utolsó héten már biztosan a kórházba végzi el a vizsgálatot.
Addig szerintem a magán rendelőbe kell menned.
Láttam, hogy aki már volt CTG-n, annak utána még egy ultrahangot is készített.
Nálunk ezért így 18 ezer körülire jön ki a CTG-s vizsgálat.
Sziasztok!
Én is a Papp Csabához járok, de Pestre. Jó fej doki. Eleinte kicsit fura volt, de ahogy megismertük egymást, nagyon kedves lett. :)Szeptember közepére várjuk a babót és jövőhéten kell először CTG-re mennem a maganrendelőjébe. Ezen kicsit meglepödtem, mert nekem a legtöbb vizsgálatot a kórházban csinálta. Nem tudjátok, hogy hányszor kell a magánrendelőjébe menni CTG-re és hányszor majd a Baross utcába, a kórházba? Az első CTG-m betöltött 35. hét után lesz, 3 héttel az utsó vizsgálatom után, szerintetek a CTG-kor csinál más vizsgálat is?
NA EBBEN IGAZAD VAN :-)
MÁR TELJESEN KÉSZ VAGYOK, ETTŐL A MELEGTŐL.
A KOLLÉGANŐM MRI -RE MEGY, MÁS GOND MIATT, MI MEG CTG-NST....ahhh.............
SZÓVAL EZ A CTG- NST ...BELEKAVARODTAM :-) :-)
NEM CTG-RE MEGYEK TERMÉSZETESEN:-)
Nem, a kórházban nem kell fizetni.
Én is onnan tudom, hogy engem a belgyógyászhoz küldött be pár hete.
Egyébként én is nagyon tájékozatlan voltam ez ügyben.
Mindenre magamtól kellett rájönni:-(
Még arra is,hogy ha maszek orvoshoz járok terhesség alatt, akkor a háziorvosnak ír egy javaslatot a doki, hogy ő tartson betegállományban.
És ha nem pecsétel a terhes könyvbe az sem baj, hiszen az igazolást úgy is a maszek doki adja ki,hogy megjelentél a szükséges vizsgálatokon, jogosult vagy a gyed-re.
Jövő héten már nekem is a Baross-ba kell mennem CTG-re, utoljára megyek Szigethalomra a héten.
Örülök is, meg nem is....igaz az már ingyen lesz, de nagyon messze van:-(
Szia! Igen, én voltam:)
Az az igazság, hogy nem tudom mikor kell mennem, mert a doktor úr azt mondta bármikor, mert csak egy kezelés kell. Ezen kívül reggel még a Barossba is kell mennem vérvételre, úgyhogy nem is tudom hogy alakul majd a napom. Nem tudom, ha a kórházba hív be a doktor úr ott ugye nem kell fizetni? Sosem volt fogadott orvosom, kicsit tájékozatlan vagyok.
Persze írok majd mindenképpen! :)
Szia!
Már tudom :-)
Magas lány, kopasz pasival:-) Stimmel.
Én jövő héten 3/4 4-re megyek NST-re.
Persze, szivesen írok utána is, ha megígéred, hogy
Te is:-)
Te hány órára mész csütörtökön?
Remélem találkozunk:-)
Szia!
Én voltam aki egy kopasz pasival érkezett:)Fekete nadrág, tarka felső. Jövő héten nekem is kell mennem lehet hogy találkozunk. Remélem azért ha lesz kedved utána is írsz majd, hogy mi újság, hogy vagytok:)
Szia!
Igen én voltam :-)
Sajnálom, hogy én nem tudom Te ki vagy:-(
Örültem volna, ha beszélgetünk picit:-)
De remélem összefutunk még, bár én jövő héten megyek utoljára.
Örülök, hogy a doki szimpatikus volt, szerintem is nagyon kedves.
Sziasztok! Voltam tegnap, Anika70, téged szerintem láttalak is:) Az ajtó mellett ültél, sárga nadrág, fekete felső. Megnéztem az adatlapod, és így felismertelek:)
Nagyon elégedett voltam, tényleg nagyon szimpatikus és kedves a doktor úr. Volt UH minden rendben, 15 hetes vagyok, és 99% hogy kisfiú:) Igaz a három fiú mellé egy kislányt szerettünk volna, de igaz az a mondás, hogy mindegy csak minden rendben legyen. Jó nektek, hogy már közeleg a szülés ideje:) eléggé aggódom most, szeretnék már túllenni és a kezemben tartani:)
Szia!
Látom Te is szigethalmi vagy :-)
Én is tegnap voltam nála:-)
Volt uh, jövő héten már CTG is lesz.
3 hét múlva császár:)
Nálad mi a helyzet, meg voltál elégedve?
Nekem sincs kifogásom Papp Csabával kapcsolatban:)
Felesége a kolléganőm egykori osztálytársa volt, én innnen ismerem.
Szerintem is jó ötlet a Miniklinika, azt viszont nem tudom máshol milyen árakkal dolgoznak, de sajnos sok kismama nem teheti meg,hogy ide járjon, mert egy-egy alkalomra tizenezer forintot nem mindenki tud kifizetni.
Ez sajnos a magyar fizetésekhez még mindig drága, a tb által finanszírozott ellátás viszont szörnyű, ezért rá van kényszerítve az ember a maszek rendelésre.
Szerintem is nagyon jó doki.
Én majd aug. 4-én megyek hozzá Szigethalomra.
Lassan megszületik Bius babám:-)
A körúton voltál?
Én is imádom! :)
Hát én nem tudom...nekem azt mondta egykor, hogy ha nem akarnám a magzatvíz vizsgálatot, akkor a Baross u-i kórházban a feleségénél kérjek időpontot szív ultrahangra.
A magzatvíz vizsgálat mellett döntöttem(erről már ugye beszélgettünk Nóra), így más vizsgálatot nem kért.
Persze azóta már volt 4D is, amit szintén itt csináltattam.
A recepciós hölgyek valóban furák először, de következőleg már biztosan nagyon kedvesek lesznek:-)
Valóban sok, de hogy őszinte legyek nekem "ingyen" van, ugyanis elfogadják az üdülési csekket, amiből van bőven, mert az idén a baba miatt nem tudunk elmenni nyaralni.
Így legalább átvitt értelemben a Kislányomra költöm:-)
Én értem, hogy elismert, meg igazgatóhelyettes, meg amerika, meg genetikus is, meg minden... de ez messze sok lett....
Ahhoz képest, hogy már 5ért is találsz magándokit...
atyaságosúristen....
Nekem egy kb. 2 perces beszélgetés 12 ezerben állt meg.
Vizsgálat nem volt benne, sima tanácsadás!
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok szülészekkel az 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai kórházból
- Ki ismeri Dr. Szabó István nőgyógyászt a II. női Klinikán?
- Mi a tapasztalatotok a budapesti Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról?
- Tud valaki valamit a Bp-i I.sz Nőgyógyászati Klinikáról? Orvosok szülésznők stb?
- Tud valaki ausztriai, németországi vagy belgiumi nőgyógyászati klinikát, vagy meddőségi centrumot?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?