Kókuszzsírban egyszer javasolt sütni? (tudásbázis)
Ahogy irtam , úgy nem. Amikor a boltból kihozod kiégeted és szalonna
Nem én mondom, hegyi pásztor mesélte. Azok tavasszal kimentek a gulyával a hegyekbe és tél elején jöttek le. Miben főztek volna másban mint kondér/bográcsban
Mostmár könnyű, inox kondért is lehet venni, nem emlitve a barbeque kerti sütögetést
Jóbarátom Belváros 4.emeletén a gangon barbequezott :)
Az egyik mostani szomszédom kerti kisvasutat készitett benzinmotoros mozdonnyal három tehervagonnal. A harmadikban izzzott a faszén és sült a kolbász. Amikor kész volt, a vonat körbejárt és mindenki szedett magának ezt-azt. Óriási volt
Na még egyszer:
Olyat még nem hallottam, hogy valaki szándékosan e miatt hagyta volna abba a légzést.
A levegő is, de olyat még nem hallottam hogy valaki szándékosan e miatt hagyta volna légzést.
A bődre BIO-t vegyél. A DM-ben lehet a legjobbat kapni.
Elsősorban a száraz bőrömet kenegetni használom...
A sütiknél meg kifejezetten zavar! A leveles tésztát, ha ezzel hajtogatják... - akkor kösz, nem kérek!
Ugye tudod, hogy már kitalálták, hogy ez is egészségtelen!!!!
Ha nem javítasz, észre sem veszem a hibát.
Igen, palacsintát is jó vele sütni. Én tapadásmentesben sütöm, ezért elég az első palacsinta előtt bekenni a sütő alját, a többihez nem is kell. Mondjad barátnődnek süssön neked kókuszzsírban zellert. Csíkokra vágva, mint a krumplit. Nagyon finom, egészséges, és nem is hízlal.😉
Csak annyit tudok róla, h a barátnőm azon süt papcsintát.
Feldarabolom neki kis darabokra, talán még kisebb mint fél dió.
Beleteszi a lábasba, gyorsan megolvad, és rá a keveréket.
Ügyesen csinálod!
Én is használok kókuszzsírt, tudom hogy kibír magasabb hőfokot is, ennek ellenére ugyanolyan elővigyázatos vagyok mint más zsiradékkal.
Bundáskenyeret sütöttem és nem lett darabos a zsír.
Nemrég kezdtem csak el kókuszzsírt használni, ezért nem tudom hogy hányszor érdemes benne sütni.
Tudom hogy legjobb csak egyszer, de érdekelne ki hogyan, hányszor, használja a kókuszzsírt?!
Mindenhez használjátok vagy csak olajban sütéshez?
Köszönöm előre is a tippeket!
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Piskótát szeretnék sütni 2-3 tojásból, ami lapos lesz tortaformába, valami egyszerű-nagyszerű tortát szeretnék, csak elakadtam :
- Használ valaki kókuszzsírt?
- Tudnátok olyan süti recepteket írni nekem, ami gyorsan, egyszerűen elkészíthető és nem kell sütni?
- Kisfiammal szeretnék sütiket sütni (3éves). Egyszerűt, hogy ő is részt vehessen benne. Ötletek?
- Hol kaphatok kókuszzsírt?
- A csirke különböző részeit egyszerre kell sütni?