Dr. Papp Csaba nőgyógyász Baross u. ill. Mini klinika Szigethalom (beszélgetés)
Szia!
Csak a 8ker. Jozsef koruton rendel...ha erdekel a szama irj privit..:)
Szia!
A Baross u-ban nem rendel, csak a magánklinikáin.
Igen, ez tetszett nekem is benne, mert sajnos a legtöbb orvos nem ilyen..
Na de azért ha bele gondolunk, hány tízezret viszünk/vittünk oda, mire megszületett a baba.
Azért ez mégis egy maszek rendelés, elég húzós árakkal..
Szerintem nem is kell megkérdezned!
50-100 között mozog a boríték összege.
Saját pénztárcád szerint döntsd el,hogy mennyit tudsz erre fordítani.
Egyébként ő összeget nem fog mondani, azt válaszolja majd, hogy ő nem túrkál a pénztárcádban:-)
Sziasztok!!
Lenne egy kerdesem..:)
Aki mar szult Papp tanar urnal az mennyit fizetett??(csaszar,szules) egyarant erdekel..:)
En is hozza jarok,nagyon szeretem ot,de nem merem megkerdezni mennyiert vallalja ezeket a dolgokat...koszonnom elore ha valaszo valaki..:)
Gratulálok!
Megnéztem, gyönyörűséges nagy babcika:-)
Jó egészséget Neki és a maminak :-)
Ez igen :-)
Biankám már 5 hetes múlt, de még mindig nincs 4,6 kg ....
Kedves Nóra!
Sajnálom, hogy nem voltál megelégedve a dokival, de szerintem is az volt a gond, hogy nem jártál hozzá már az elejétől fogva, persze ez nem kifogás, attól még a ctg-re oda kellett volna figyelnie...nem értem miért nem tette:-(
Nekem csak jó tapasztalataim vannak, bár nem fér kétség hozzá, hogy bizony az árak nagyon húzósak, de a gyártelepi szakorvosi rendelő után inkább kifizetem, mert az borzalom volt :-(
Mi is végig természetesre készültünk. Császár hetén hétfőn Uh-zott, bébim becsült súlya 4600 gr volt. Nem vagyok vékony, de a csípőcsontom viszonylag keskeny.
Mikor megcsászározott, akkor mondta el, hogy a gyerek térdtől nyakig 3* betekerte magát...
Hát a császárnál utána fáj, de el lehet viselni, bár nem vagyok egyébként sem egy "Istenem hagyj meghalni" típus. Még a fájdalomcsillapítót sem szedtem be, amit esténként kiosztottak:-)
Vagyis nem volt olyan vészes!
Csütörtökön ha sikerül találkoznunk, majd beszélünk erről is:-)
Én is ezt figyeltem. No... hát no. Nyilván nem véletlen. Az, hogy neki nem kell külön kórházvezetői engedély, igazgatóhelyettesi posztban, eléggé irányadó. És tény, hogy "kellemesebb" munkaidőben dolgozni, mint éjnek évadján bemenni a klinikára.
Mindezek ellenére imádom, imádtam.
Ja, és (József krt-ra jártam) az aszisztense mondta, hogy ő ott ül a vajúdástól végig a megszületésig az anyuka mellett. Ha ezt mondta, akkor csak volt természetes szülés is nála...???!!!
Én már a 6. napon kivittem Biust az udvarra :-)
Persze akkor meleg volt, most meg tiszta ősz van tegnap óta :-((((
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok szülészekkel az 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai kórházból
- Ki ismeri Dr. Szabó István nőgyógyászt a II. női Klinikán?
- Mi a tapasztalatotok a budapesti Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról?
- Tud valaki valamit a Bp-i I.sz Nőgyógyászati Klinikáról? Orvosok szülésznők stb?
- Tud valaki ausztriai, németországi vagy belgiumi nőgyógyászati klinikát, vagy meddőségi centrumot?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?