Mik a tapasztalatok a Metformin gyógyszer használatáról? (beszélgetés)
4. globus
ma 16:03
13 éve szedem, de átütő hatása valami másnak volt.
3. Panna.33
ma 15:56
En szedtem egy időben, simán tulsúlyra irta fel az orvos, de kellemetlen szájíz miatt inkább nem szedtem egy idő után. Ráadásul előtte saját erőből fogytam pár kilót, ezt szedve meg nem igazán. Nyilvan nem kellett volna az okosan evést elhanyagolni, de önmagában nem tett érte.
2. zsoffka002 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:49
Sok éve szedetik velem, szerintem semmire nem jó, nem használt a cukorbetegségemben. Inzulin mellett is nyomatja az orvos, de már csak napi 500 mg vagyok hajlandó bevenni. Nyomatja még a FORXIGA nevezetűt újabban, 1 hónap után kérdezi: milyen tapasztalatom van? semmilyen....szerintem az orvosok jutalmazva vannak a gyógyszerek nyomatása után!! KÍSÉRLETI NYULAK VAGYUNK!! NAGYON SOK PÉNZÉRT!! MI NYUGDÍJAS BETEGEK!HIÁBA MONDOM ALACSONY A NYUGDÍJAM, MINDÍG KITALÁL VALAMI ÚJ GYÓGYSZERT A DIABETOLÓGUSOM, AKI EGYBEN A HÁZIORVOSOM IS!!!! A második kérdéssel kapcsolatban nincs tapasztalatom......
ma 13:01
Sziasztok! Kinek mi a tapasztalata a gyógyszerrel? Illetve volt menstruációtok mikor elkezdtétek?
További ajánlott fórumok:
- PCOS kezelése gyógyszerrel (merckformin, metformin)
- A Metformin hatása PCO-szindrómánál
- Ha a terheléses cukor eredményem és minden inzulinos eredményem rendben van akkor is írhat fel a doki Metformint?
- A Metforminnak mik a mellékhatásai?
- Folyamatosan fogyok a Metformintól, de ha nem szedem, jönnek a PCOS tünetek. Van valakinek ötlete erre?
- IR és PCOS betegek. Milyen terhelt inzulin értékre kaptál vagy nem kaptál metformint/merckformint/meforalt?